Colruyt - Folder van 17.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 1
Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 17.06.2020 tot 30.06.2020.

Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 17.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 17.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 1
AAN TAFEL. Lekker Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat voordelen: u eet evenwichtig en Koken / ; bespaart tegelijk heel wat tijd. Weekment Hier vindt u alvast suggesties van ons kookteam voor de komende 2 weken. colruyt.be/weekmenu WEER 1: 17/6 - 23/6 x 7 == (Er) 3 En gn 40 min 40 min 3,90€ (©) Ee F a h 4 in A. 57, W po Je 9 head ter PE citroenbo! F4 pelen eisaus : A pardap en vismig! nonettesinpf à =. Ne Ingrediënten (@ personen) whe 4 mignonettes van zalm en 7 dl melk x ! el kabeljauw giepvries) 4 eetl. boter Maat 2e 5 preien 70 g geraspte emmentaler 1 citroen 3 eetl. bloem 2 € 1/3 plantje bieslook 1 blokje visbouillon |. 800 g vastkokende aardappelen 1 blaadje laurier co) peper en zout ST u Voorbereiding (mtdoeitjd+ 15min) - Laat de mignonettes oppervlakkig ontdooien. ‘ Snij de preien in fijne ringen van 1/2 cm. 12 Schil de aardappelen en snij in de lengte in 4. ' Snipper het bieslook fijn. Snij de citroen in 2 en pers 1 helft. Snij de andere helft in gelijke er kwartjes. Bereiding (25 min. + 30 à 40 min in de over) A 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. | 2 Smelt 3 eetl. boter in een grote kookpot en roerbak de prei 5 min. > Bestrooi met de bloem en roer goed. Overgiet met de melk en laat al | | smelten in de saus. roerend lichtjes opstijven. Verkruimel er het bouillonblokje over en laat jn : 4 Schik de mignonettes in een ovenschaal en overgiet met de preisaus. K Bestrooi met de emmentaler en zet 30 à 40 min. in de voorverwarmde \ oven. > Kook intussen de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water, 5 samen met het laurierblaadje. Giet af en verwijder het laurierblaadje. 5 Smelt 1 eetl. boter in een braadpan en roer er het citroensap en het an bieslook onder. Giet over de aardappelen. Kruid met peper en zout. Afwerking 3 Verdeel de mignonettes met wat preisaus over de borden en werk af \ met een kwartje citroen. Serveer met de aardappelen. à 3 = Lazy Bear Chardonnay Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) et Lordi Region à e California - Verenigde Staten tete Energie 420keal Vezels 108 119g Enten 3118 478 Zout 178 Floreffe Tripel (waarvan) semé vetzuren Bg 5 Blond abdijbier (waarvan) uiers 168 sk Met uw 22 xTRA -app of-kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar. ensen zaan
Colruyt - Folder van 17.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 1