Colruyt - Folder van 17.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 1
Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 17.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
AAN TAFEL.
Lekker
Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat
heeft heel wat voordelen: u eet evenwichtig en
Koken /
;
bespaart tegelijk heel wat tijd.
Weekment
Hier vindt u alvast suggesties van ons kookteam
voor de komende 2 weken.
colruyt.be/weekmenu
WEER 1: 17/6 - 23/6
x
7
==
(Er)
3
En
gn
40 min
40 min
3,90€
(©)
Ee
F
a
h
4
in
A.
57,
W
po
Je
9
head
ter
PE citroenbo!
F4
pelen
eisaus
:
A pardap
en vismig!
nonettesinpf
à
=.
Ne
Ingrediënten (@ personen)
whe
4 mignonettes van zalm en
7 dl melk
x
! el
kabeljauw giepvries)
4 eetl. boter
Maat
2e
5 preien
70 g geraspte emmentaler
1 citroen
3 eetl. bloem
2
€
1/3 plantje bieslook
1 blokje visbouillon
|.
800 g vastkokende aardappelen
1 blaadje laurier
co)
peper en zout
ST u
Voorbereiding (mtdoeitjd+ 15min)
-
Laat de mignonettes oppervlakkig ontdooien.
‘
Snij de preien in fijne ringen van 1/2 cm.
12
Schil de aardappelen en snij in de lengte in 4.
'
Snipper het bieslook fijn.
Snij de citroen in 2 en pers 1 helft. Snij de andere helft in gelijke
er
kwartjes.
Bereiding (25 min. + 30 à 40 min in de over)
A
1 Verwarm de oven voor op 180 °C.
|
2 Smelt 3 eetl. boter in een grote kookpot en roerbak de prei 5 min.
> Bestrooi met de bloem en roer goed. Overgiet met de melk en laat al
|
|
smelten in de saus.
roerend lichtjes opstijven. Verkruimel er het bouillonblokje over en laat
jn
:
4 Schik de mignonettes in een ovenschaal en overgiet met de preisaus.
K
Bestrooi met de emmentaler en zet 30 à 40 min. in de voorverwarmde
\
oven.
> Kook intussen de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water,
5
samen met het laurierblaadje. Giet af en verwijder het laurierblaadje.
5 Smelt 1 eetl. boter in een braadpan en roer er het citroensap en het
an
bieslook onder. Giet over de aardappelen. Kruid met peper en zout.
Afwerking
3
Verdeel de mignonettes met wat preisaus over de borden en werk af
\
met een kwartje citroen. Serveer met de aardappelen.
à
3
=
Lazy Bear Chardonnay
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
et
Lordi Region
à
e
California - Verenigde Staten tete
Energie 420keal Vezels 108
119g Enten 3118
478 Zout
178
Floreffe Tripel
(waarvan) semé vetzuren
Bg
5
Blond abdijbier
(waarvan) uiers
168
sk Met uw 22 xTRA -app of-kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.
ensen zaan