Colruyt - Folder van 17.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 1




Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 17.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

AAN TAFEL.

Lekker

Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat

heeft heel wat voordelen: u eet evenwichtig en

Koken /

;

bespaart tegelijk heel wat tijd.

Weekment

Hier vindt u alvast suggesties van ons kookteam

voor de komende 2 weken.

colruyt.be/weekmenu

WEER 1: 17/6 - 23/6

x

7

==

(Er)

3

En

gn

40 min

40 min

3,90€

(©)

Ee

F

a

h

4

in

A.

57,

W

po

Je

9

head

ter

PE citroenbo!

F4

pelen

eisaus

:

A pardap

en vismig!

nonettesinpf

à

=.

Ne

Ingrediënten (@ personen)

whe

4 mignonettes van zalm en

7 dl melk

x

! el

kabeljauw giepvries)

4 eetl. boter

Maat

2e

5 preien

70 g geraspte emmentaler

1 citroen

3 eetl. bloem

2



1/3 plantje bieslook

1 blokje visbouillon

|.

800 g vastkokende aardappelen

1 blaadje laurier

co)

peper en zout

ST u

Voorbereiding (mtdoeitjd+ 15min)

-

Laat de mignonettes oppervlakkig ontdooien.



Snij de preien in fijne ringen van 1/2 cm.

12

Schil de aardappelen en snij in de lengte in 4.

'

Snipper het bieslook fijn.

Snij de citroen in 2 en pers 1 helft. Snij de andere helft in gelijke

er

kwartjes.

Bereiding (25 min. + 30 à 40 min in de over)

A

1 Verwarm de oven voor op 180 °C.

|

2 Smelt 3 eetl. boter in een grote kookpot en roerbak de prei 5 min.

> Bestrooi met de bloem en roer goed. Overgiet met de melk en laat al

|

|

smelten in de saus.

roerend lichtjes opstijven. Verkruimel er het bouillonblokje over en laat

jn

:

4 Schik de mignonettes in een ovenschaal en overgiet met de preisaus.

K

Bestrooi met de emmentaler en zet 30 à 40 min. in de voorverwarmde

\

oven.

> Kook intussen de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water,

5

samen met het laurierblaadje. Giet af en verwijder het laurierblaadje.

5 Smelt 1 eetl. boter in een braadpan en roer er het citroensap en het

an

bieslook onder. Giet over de aardappelen. Kruid met peper en zout.

Afwerking

3

Verdeel de mignonettes met wat preisaus over de borden en werk af

\

met een kwartje citroen. Serveer met de aardappelen.

à

3

=

Lazy Bear Chardonnay

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

et

Lordi Region

à

e

California - Verenigde Staten tete

Energie 420keal Vezels 108

119g Enten 3118

478 Zout

178

Floreffe Tripel

(waarvan) semé vetzuren

Bg

5

Blond abdijbier

(waarvan) uiers

168

sk Met uw 22 xTRA -app of-kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.

ensen zaan