Colruyt - Folder van 17.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 17.06.2020 tot 30.06.2020.

Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 17.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 17.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 2
LS fb) Op het menu DT EN 40 min 2 Ei dU Ingrediënten >” uit weekmenu 1 Rode Prijzen geldig van Ne + SEM ke 13 en tn + te ® de Ais + ; a Ü n° te Boni Selection 139 €/kg 4 M primeuraardappelen nicola ER DR 5k 6,95 « Herkomst: Cyprus/Spanje 2 ak en risotto peperste punten ne-asperge met couf gette en gro® Ingrediënten (4 personen) 4 pepersteaks (beenhouwer) 1 eetl. boter 2 courgettes 300 g risottorijst 250 g groene-aspergepunten 50 g geroosterde pijnboompitten 1/3 plantje basilicum 4 eetl. olijfolie Lui 2 blokjes kippenbouillon 1 teentje knoflook peper en zout Pepersteak 50 g parmezaan (bick) 2cm +170g (Beenhouwerij) 14,98 cr voorbereiding Qs min) 2 Snipper de ui en het knoflook fijn. ' Snij de ongeschilde courgettes in de lengte in 2 en schraap er de zaadjes uit. Snij de rest in blokjes van 1 cm: ‘ : Verwijder het harde uiteinde van de aspergepunten en snij de rest in stukken van 2,5 cm. Rasp de parmezaan grof met een dunschiller. Scheur de basilicumblaadjes fijn Vind meteen een recept ' Laat de bouillonblokjes oplossen in 8 dl heet water. naar wens! Bereiding (25 min) 1 min. 1 Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de ui en het knoflook » Met de volgende icoontjes ziet u in één Roer er de risottorijst onder tot de korrels glazig zijn. Giet er 1 pollepel bouillon bij en roer even. Laat afgedekt sudderen op een zacht vuur tot de bouillon is opgenomen. Voeg dan pas weer oogopslag over welk soort gerecht het gaat: bouillon toe. Herhaal tot alle bouillon op is. Roer niet te veel (anders wordt de rijst papperig). Na 18 à 20 min. is de rijst gaar. 2 Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de stukjes courgette en de asperges 5 à 10 min. beetgaar. OG! WO 5 Smelt de boter in een braadpan en bak de steaks 2 min. aan elke kant goudbruin op een hoog vuur. Kruid met peper en zout. Zet het vuur lager en laat verder bakken naar smaak Vlees Gevogelte Vis Vegetarisch « Meng de pijnboompitten, de basilicumblaadjes, de courgettestukjes en de asperges onder de risotto. Bestrooi met de parmezaan. » De bereidingstijd splitsen we zo op: Afwerking Snij de steaks in 5 gelijke stukken en verdeel samen met de risotto over de borden. Aantal minuten Eventuele Château Coufran Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten) werk (snijden, oventijd Energie 784kal Vezek 418 bakken, koken ...) A.O.P. Haut-Medoc Vetten 2008 Ellen 541g Lefort Tripel mn eme veen Big Zout 328 Sterk blond bier Ag var) es nag Omdat wealij zijn dan in ‘deze fol Ee vertoon van uw Xa Steck kunnen de pin in Coryn ne e prijzen in uw winkel kan u um winkelbezo: ne In Een De oe anna dena as 345 Fe 545). rt glu geen dansen MZ laagste prijzen
Colruyt - Folder van 17.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 2