Colruyt - Folder van 17.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 17.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

LS

fb)

Op het menu

DT

EN

40 min

2

Ei

dU

Ingrediënten

>”

uit weekmenu 1

Rode Prijzen geldig van

Ne

+

SEM

ke

13

en

tn

+

te

®

de

Ais

+

;

a

Ü



te

Boni Selection

139 €/kg

4

M

primeuraardappelen nicola

ER

DR

5k

6,95 «

Herkomst: Cyprus/Spanje

2

ak en risotto

peperste

punten

ne-asperge

met couf

gette en gro®

Ingrediënten (4 personen)

4 pepersteaks (beenhouwer)

1 eetl. boter

2 courgettes

300 g risottorijst

250 g groene-aspergepunten

50 g geroosterde pijnboompitten

1/3 plantje basilicum

4 eetl. olijfolie

Lui

2 blokjes kippenbouillon

1 teentje knoflook

peper en zout

Pepersteak

50 g parmezaan (bick)

2cm +170g

(Beenhouwerij)

14,98 cr

voorbereiding Qs min)

2

Snipper de ui en het knoflook fijn.

'

Snij de ongeschilde courgettes in de lengte in 2 en schraap er de zaadjes uit. Snij de rest in

blokjes van 1 cm:



:

Verwijder het harde uiteinde van de aspergepunten en snij de rest in stukken van 2,5 cm.

Rasp de parmezaan grof met een dunschiller.

Scheur de basilicumblaadjes fijn

Vind meteen een recept

'

Laat de bouillonblokjes oplossen in 8 dl heet water.

naar wens!

Bereiding (25 min)

1

min.

1 Verhit 2 eetl.

olijfolie in een kookpot en bak de ui en het knoflook

» Met de volgende icoontjes ziet u in één

Roer er de risottorijst onder tot de korrels glazig zijn. Giet er 1 pollepel bouillon bij en roer even.

Laat afgedekt sudderen op een zacht vuur tot de bouillon is opgenomen. Voeg dan pas weer

oogopslag over welk soort gerecht het gaat:

bouillon toe. Herhaal tot alle bouillon op is. Roer niet te veel (anders wordt de rijst papperig). Na

18 à 20 min. is de rijst gaar.

2 Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de stukjes courgette en de asperges

5 à 10 min. beetgaar.

OG!

WO

5 Smelt de boter in een braadpan en bak de steaks 2 min. aan elke kant goudbruin op een hoog

vuur. Kruid met peper en zout. Zet het vuur lager en laat verder bakken naar smaak

Vlees

Gevogelte

Vis

Vegetarisch

« Meng de pijnboompitten, de basilicumblaadjes, de courgettestukjes en de asperges onder de

risotto. Bestrooi met de parmezaan.

» De bereidingstijd splitsen we zo op:

Afwerking

Snij de steaks in 5 gelijke stukken en verdeel samen met de risotto over de borden.

Aantal minuten

Eventuele

Château Coufran

Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)

werk (snijden,

oventijd

Energie 784kal Vezek 418

bakken, koken ...)

A.O.P. Haut-Medoc

Vetten

2008 Ellen 541g

Lefort Tripel

mn eme veen Big Zout

328

Sterk blond bier

Ag

var) es

nag

Omdat wealij

zijn dan in

‘deze fol

Ee

vertoon van uw Xa

Steck kunnen de pin in Coryn ne

e prijzen in uw winkel kan u

um

winkelbezo:

ne

In Een De oe anna

dena as 345 Fe 545). rt

glu geen dansen

MZ laagste prijzen