Colruyt - Folder van 17.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 17.06.2020 tot 30.06.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
LS
fb)
Op het menu
DT
EN
40 min
2
Ei
dU
Ingrediënten
>”
uit weekmenu 1
Rode Prijzen geldig van
Ne
+
SEM
ke
13
en
tn
+
te
®
de
Ais
+
;
a
Ü
n°
te
Boni Selection
139 €/kg
4
M
primeuraardappelen nicola
ER
DR
5k
6,95 «
Herkomst: Cyprus/Spanje
2
ak en risotto
peperste
punten
ne-asperge
met couf
gette en gro®
Ingrediënten (4 personen)
4 pepersteaks (beenhouwer)
1 eetl. boter
2 courgettes
300 g risottorijst
250 g groene-aspergepunten
50 g geroosterde pijnboompitten
1/3 plantje basilicum
4 eetl. olijfolie
Lui
2 blokjes kippenbouillon
1 teentje knoflook
peper en zout
Pepersteak
50 g parmezaan (bick)
2cm +170g
(Beenhouwerij)
14,98 cr
voorbereiding Qs min)
2
Snipper de ui en het knoflook fijn.
'
Snij de ongeschilde courgettes in de lengte in 2 en schraap er de zaadjes uit. Snij de rest in
blokjes van 1 cm:
‘
:
Verwijder het harde uiteinde van de aspergepunten en snij de rest in stukken van 2,5 cm.
Rasp de parmezaan grof met een dunschiller.
Scheur de basilicumblaadjes fijn
Vind meteen een recept
'
Laat de bouillonblokjes oplossen in 8 dl heet water.
naar wens!
Bereiding (25 min)
1
min.
1 Verhit 2 eetl.
olijfolie in een kookpot en bak de ui en het knoflook
» Met de volgende icoontjes ziet u in één
Roer er de risottorijst onder tot de korrels glazig zijn. Giet er 1 pollepel bouillon bij en roer even.
Laat afgedekt sudderen op een zacht vuur tot de bouillon is opgenomen. Voeg dan pas weer
oogopslag over welk soort gerecht het gaat:
bouillon toe. Herhaal tot alle bouillon op is. Roer niet te veel (anders wordt de rijst papperig). Na
18 à 20 min. is de rijst gaar.
2 Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de stukjes courgette en de asperges
5 à 10 min. beetgaar.
OG!
WO
5 Smelt de boter in een braadpan en bak de steaks 2 min. aan elke kant goudbruin op een hoog
vuur. Kruid met peper en zout. Zet het vuur lager en laat verder bakken naar smaak
Vlees
Gevogelte
Vis
Vegetarisch
« Meng de pijnboompitten, de basilicumblaadjes, de courgettestukjes en de asperges onder de
risotto. Bestrooi met de parmezaan.
» De bereidingstijd splitsen we zo op:
Afwerking
Snij de steaks in 5 gelijke stukken en verdeel samen met de risotto over de borden.
Aantal minuten
Eventuele
Château Coufran
Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)
werk (snijden,
oventijd
Energie 784kal Vezek 418
bakken, koken ...)
A.O.P. Haut-Medoc
Vetten
2008 Ellen 541g
Lefort Tripel
mn eme veen Big Zout
328
Sterk blond bier
Ag
var) es
nag
Omdat wealij
zijn dan in
‘deze fol
Ee
vertoon van uw Xa
Steck kunnen de pin in Coryn ne
e prijzen in uw winkel kan u
um
winkelbezo:
ne
In Een De oe anna
dena as 345 Fe 545). rt
glu geen dansen
MZ laagste prijzen