Colruyt - Folder van 17.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 5


Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 17.06.2020 tot 30.06.2020.



Colruyt Folder 17.06.2020

Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 17.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 17.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 5

Lekker U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu's van He Koken / ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden Ki waarmee u tijd bespaart. we Phs i ay A a en N = à u rt re en : In x N rand PAR » de Fe Anne ds vn À 2; w iS Er ‚| er se 4 2 35 min. | Zend er ster Ya 4 > Na 5 1 € } ir Je" s \ et quinoa d Le u De nsessen boontjes m PT hs pri n halloum! 2 \ en gebakke ‚€ iS ar LA k | (@ personen) ug 400 g fijne prinsessenbonen 50 g geroosterde pijnboompitten = > 250 g kerstomaten 4 eetl. olifolie 1 rode ui 1/2 blokje groentebouillon 2 teentjes knoflook 1 koffiel. ras el hanout Ean 500 g halloumí (Cypriotische kaas) zwarte peper (molen) 250 g quinoa zout a m ee GO min) el - Snipper de rode ui en het knoflook fin. u - Snij de kerstomaten in 2. - Snij de halloumi in sneetjes. A dr 5 - Spoel de quinoa in een fijne zeef onder koud water. nd % FA C5 min) Kook de quinoa gaar in water met het halve blokje groentebouillon ed el ES (kooktijd: zie verpakking). Giet af. he Laat ondertussen de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt koken in a lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. ë 8 Verhit 2 eetl. olijfolie in de kookpot van de prinsessenbonen en bak en de rode ui en het knoflook 1 à 2 min. Roer er de kerstomaten en de prinsessenbonen onder. Kruid met peper en zout. Meng onder de quinoa. 4 Ee ji Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de sneetjes halloumi zi À 2 min. goudbruin aan beide kanten. Kruid met de ras el hanout. pe ir w {es B Verdeel de quinoa over de borden en schik er de sneetjes halloumi rond. Bestrooi met de geroosterde pijnboompitten. df Ee sns gare Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) La Rosaline Grenache-Syrah Energie soskeal Vezds 908 ; 1.G.P. Pays d'Oc Veten 68 Eten Mg Pr ir si Floreffe Tripel (waarvan) verzadigde vetzuren 2398 Zout 458 4 | aan) en 5198 : st Blond abdijbier (waarvan) sues ng VB Geldig van 24/6 te m. 30/6/2020. sk Met uw 22 xTRA -app of-kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.

Colruyt - Folder van 17.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 5