Colruyt - Folder van 17.06.2020 tot 30.06.2020 - Pagina 5




Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 17.06.2020 tot 30.06.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Lekker

U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu's van

He

Koken /

ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden

Ki

waarmee u tijd bespaart.

we Phs

i

ay

A

a

en

N

=

à

u

rt

re

en

: In

x

N

rand

PAR

»

de

Fe

Anne

ds

vn

À

2;

w

iS

Er

‚|

er

se

4

2

35 min.

|

Zend

er ster Ya

4

>

Na

5

1



}

ir

Je"

s

\

et quinoa d

Le

u

De

nsessen

boontjes m

PT

hs

pri

n halloum!

2

\

en gebakke

‚€

iS

ar

LA

k |

(@ personen)

ug

400 g fijne prinsessenbonen

50 g geroosterde pijnboompitten

=

>

250 g kerstomaten

4 eetl. olifolie

1 rode ui

1/2 blokje groentebouillon

2 teentjes knoflook

1 koffiel. ras el hanout

Ean

500 g halloumí (Cypriotische kaas)

zwarte peper (molen)

250 g quinoa

zout

a

m

ee

GO min)

el

- Snipper de rode ui en het knoflook fin.

u

- Snij de kerstomaten in 2.

- Snij de halloumi in sneetjes.

A

dr

5

- Spoel de quinoa in een fijne zeef onder koud water.

nd

%

FA

C5 min)

Kook de quinoa gaar in water met het halve blokje groentebouillon

ed

el

ES

(kooktijd: zie verpakking). Giet af.

he

Laat ondertussen de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt koken in

a

lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.

ë

8

Verhit 2 eetl. olijfolie in de kookpot van de prinsessenbonen en bak

en

de rode ui en het knoflook 1 à 2 min. Roer er de kerstomaten en de

prinsessenbonen onder. Kruid met peper en zout. Meng onder de quinoa.

4

Ee

ji

Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de sneetjes halloumi

zi

À

2 min. goudbruin aan beide kanten. Kruid met de ras el hanout.

pe

ir

w

{es

B

Verdeel de quinoa over de borden en schik er de sneetjes halloumi rond.

Bestrooi met de geroosterde pijnboompitten.

df

Ee

sns

gare

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

La Rosaline Grenache-Syrah

Energie soskeal Vezds 908

;

1.G.P. Pays d'Oc

Veten

68 Eten Mg

Pr

ir

si

Floreffe Tripel

(waarvan) verzadigde vetzuren 2398 Zout

458

4 |

aan)

en

5198

:

st

Blond abdijbier

(waarvan) sues

ng

VB

Geldig van 24/6 te m. 30/6/2020.

sk Met uw 22 xTRA -app of-kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.