Colruyt - Folder van 15.07.2020 tot 28.07.2020 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 15.07.2020 tot 28.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Tip van Sophie
van het kookteam
Ei) Nog parmezaan over?
Le
À
n lekker
M de:
EPA TL Les
gines!
À
2
AU auber:
Le
"Th
LC
L «
he 5
Snij 2 dikke aubergines in schijven van 1 cm. Verhit 2 eetl.
olijfolie in een pan en bak de aubergines aan beide kanten
goudbruin. Bestrooi met 2 teentjes fijngesnipperd knoflook.
Laat de aubergines uitlekken op keukenpapier en leg ze
dakpansgewijs in een ovenschaal. Bestrooi met 2 eetl.
fijngesnipperd basilicum, peper, zout en 80 g geraspte
parmezaan. Zet 30 min. in een voorverwarmde oven op 200 °C.
pladij
s metpure®
coli
EA
CAE
enge
bakken broc
40 min
5,
Oe
Ingrediënten (@ personen)
600 g pladijsfilets (versmarkt)
3 eetl. boter
1 broccoli
1 eidooier
N
1 gele paprika
4 eetl. bloem
1]
RR
1 rode paprika
1 eetl olijfolie
a
1 kg aardappelen
1 snuifje nootmuskaat
1 teentje knoflook
zwarte peper (molen)
1 dl culinaire room (20% v6)
zout
Voorbereiding (15 min)
D
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
ï
Snij de broccoli in roosjes. Schil de steel van de broccoli en
ö
snij in stukjes.
Me
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en
dd
snij in reepjes.
er
-
N
A
Snipper het knoflook fin.
ES
Bereiding @5 min)
1 Kook de aardappelen en de stukjes broccolisteel 20 min. in
lichtgezouten water. Giet af, prak fijn en meng er 1 eetl. boter,
de eidooier en de room onder. Kruid met peper, zout en de
nootmuskaat.
Ei
2
2
Mx intussen de broccoliroosjes in de blender (of hak fijn).
nk
3 Smelt 1 eetl. boter in een pan en voeg 1 eetl. olijfolie toe.
9
Stoof de paprikareepjes 3 min. Doe er de gemixte broccoliroosjes
sg
bij en stoof nog 3 min. Kruid met peper en zout.
2 Dep de pladijs droog en kruid met peper en zout. Haal door
de bloem (klop er de overtollige bloem af).
> Smelt 1 eetl. boter in een pan en bak de pladijs 3 à 4 min. aan
elke kant.
S
Afwerking
NS
Verdeel de aardappelpuree over de borden en serveer met de
N
groentemengeling en de pladijs.
Hardy's ‘Stamp Of Australia’
Chardonnay-Sémilon
Postel Tripel
Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)
© Blond abdijbier
Energie stêkcal Vezeis 168
Vetten
219g Ewilten
399
(waarvan) verzadigde vetzuren 15g Zout
048
Koolhydraten
5168
(waarvan) suikers
668
sk Met uw 22 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.