Colruyt - Folder van 15.07.2020 tot 28.07.2020 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 15.07.2020 tot 28.07.2020.

Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 15.07.2020 tot 28.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 15.07.2020 tot 28.07.2020 - Pagina 7
Tip van Sophie van het kookteam Ei) Nog parmezaan over? Le À n lekker M de: EPA TL Les gines! À 2 AU auber: Le "Th LC L « he 5 Snij 2 dikke aubergines in schijven van 1 cm. Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de aubergines aan beide kanten goudbruin. Bestrooi met 2 teentjes fijngesnipperd knoflook. Laat de aubergines uitlekken op keukenpapier en leg ze dakpansgewijs in een ovenschaal. Bestrooi met 2 eetl. fijngesnipperd basilicum, peper, zout en 80 g geraspte parmezaan. Zet 30 min. in een voorverwarmde oven op 200 °C. pladij s metpure® coli EA CAE enge bakken broc 40 min 5, Oe Ingrediënten (@ personen) 600 g pladijsfilets (versmarkt) 3 eetl. boter 1 broccoli 1 eidooier N 1 gele paprika 4 eetl. bloem 1] RR 1 rode paprika 1 eetl olijfolie a 1 kg aardappelen 1 snuifje nootmuskaat 1 teentje knoflook zwarte peper (molen) 1 dl culinaire room (20% v6) zout Voorbereiding (15 min) D - Schil de aardappelen en snij in stukken. ï Snij de broccoli in roosjes. Schil de steel van de broccoli en ö snij in stukjes. Me Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en dd snij in reepjes. er - N A Snipper het knoflook fin. ES Bereiding @5 min) 1 Kook de aardappelen en de stukjes broccolisteel 20 min. in lichtgezouten water. Giet af, prak fijn en meng er 1 eetl. boter, de eidooier en de room onder. Kruid met peper, zout en de nootmuskaat. Ei 2 2 Mx intussen de broccoliroosjes in de blender (of hak fijn). nk 3 Smelt 1 eetl. boter in een pan en voeg 1 eetl. olijfolie toe. 9 Stoof de paprikareepjes 3 min. Doe er de gemixte broccoliroosjes sg bij en stoof nog 3 min. Kruid met peper en zout. 2 Dep de pladijs droog en kruid met peper en zout. Haal door de bloem (klop er de overtollige bloem af). > Smelt 1 eetl. boter in een pan en bak de pladijs 3 à 4 min. aan elke kant. S Afwerking NS Verdeel de aardappelpuree over de borden en serveer met de N groentemengeling en de pladijs. Hardy's ‘Stamp Of Australia’ Chardonnay-Sémilon Postel Tripel Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten) © Blond abdijbier Energie stêkcal Vezeis 168 Vetten 219g Ewilten 399 (waarvan) verzadigde vetzuren 15g Zout 048 Koolhydraten 5168 (waarvan) suikers 668 sk Met uw 22 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.
Colruyt - Folder van 15.07.2020 tot 28.07.2020 - Pagina 7