Colruyt - Folder van 15.07.2020 tot 28.07.2020 - Pagina 7




Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 15.07.2020 tot 28.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Tip van Sophie

van het kookteam

Ei) Nog parmezaan over?

Le

À

n lekker

M de:

EPA TL Les

gines!

À

2

AU auber:

Le

"Th

LC

L «

he 5

Snij 2 dikke aubergines in schijven van 1 cm. Verhit 2 eetl.

olijfolie in een pan en bak de aubergines aan beide kanten

goudbruin. Bestrooi met 2 teentjes fijngesnipperd knoflook.

Laat de aubergines uitlekken op keukenpapier en leg ze

dakpansgewijs in een ovenschaal. Bestrooi met 2 eetl.

fijngesnipperd basilicum, peper, zout en 80 g geraspte

parmezaan. Zet 30 min. in een voorverwarmde oven op 200 °C.

pladij

s metpure®

coli

EA

CAE

enge

bakken broc

40 min

5,

Oe

Ingrediënten (@ personen)

600 g pladijsfilets (versmarkt)

3 eetl. boter

1 broccoli

1 eidooier

N

1 gele paprika

4 eetl. bloem

1]

RR

1 rode paprika

1 eetl olijfolie

a

1 kg aardappelen

1 snuifje nootmuskaat

1 teentje knoflook

zwarte peper (molen)

1 dl culinaire room (20% v6)

zout

Voorbereiding (15 min)

D

-

Schil de aardappelen en snij in stukken.

ï

Snij de broccoli in roosjes. Schil de steel van de broccoli en

ö

snij in stukjes.

Me

Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en

dd

snij in reepjes.

er

-

N

A

Snipper het knoflook fin.

ES

Bereiding @5 min)

1 Kook de aardappelen en de stukjes broccolisteel 20 min. in

lichtgezouten water. Giet af, prak fijn en meng er 1 eetl. boter,

de eidooier en de room onder. Kruid met peper, zout en de

nootmuskaat.

Ei

2

2

Mx intussen de broccoliroosjes in de blender (of hak fijn).

nk

3 Smelt 1 eetl. boter in een pan en voeg 1 eetl. olijfolie toe.

9

Stoof de paprikareepjes 3 min. Doe er de gemixte broccoliroosjes

sg

bij en stoof nog 3 min. Kruid met peper en zout.

2 Dep de pladijs droog en kruid met peper en zout. Haal door

de bloem (klop er de overtollige bloem af).

> Smelt 1 eetl. boter in een pan en bak de pladijs 3 à 4 min. aan

elke kant.

S

Afwerking

NS

Verdeel de aardappelpuree over de borden en serveer met de

N

groentemengeling en de pladijs.

Hardy's ‘Stamp Of Australia’

Chardonnay-Sémilon

Postel Tripel

Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)

© Blond abdijbier

Energie stêkcal Vezeis 168

Vetten

219g Ewilten

399

(waarvan) verzadigde vetzuren 15g Zout

048

Koolhydraten

5168

(waarvan) suikers

668

sk Met uw 22 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.