Colruyt - Folder van 15.07.2020 tot 28.07.2020 - Pagina 5


Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 15.07.2020 tot 28.07.2020.



Colruyt Folder 15.07.2020

Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 15.07.2020 tot 28.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 15.07.2020 tot 28.07.2020 - Pagina 5

AAN TAFEL Lekker U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu's van = Koken / 1 ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden 4 waarmee u tijd bespaart. weekmen colruyt.be/weekmenu WEEK 2: ZT 28/7 me ns 2. en ed x m mn + PRE € pp. 35 min 5€ ee Nr LES o met ge roosterde lei er Tomatencar pP: accl ir Ye LOU aatjes en burf Ingre ten ( personen) 3 tomaten in verschillende kleuren 1 voorgebakken ciabatta GemaChel) 4 eetl. olijfolie met knoflook 200 g kerstomaten in 2 eetl. olijfolie ue verschillende kleuren (roma'Chef) 1 eetl. Italiaanse kruidenmix 1 plantje basilicum zwarte peper (molen) 2 bosjes lente-uitjes fleur de sel 600 g burrata (ltaiaanse verse kaas) Voorbereiding (5 min) = Snij de tomaten in dunne plakken en verdeel over 4 borden. Wissel de kleuren af. 8 ' Snij het uiteinde van de lente-uitjes en snij in de lengte in 2 Snij de kerstomaten in 2 Pluk de blaadjes basilicum. ‘ Laat de burrata uitlekken. - Verwarm de oven voor op 180 °C. Bereiding (zomin) 1 Verdeel de lente-uitjes en de kerstomaten over een bakplaat met bakpapier en besprenkel met de olijfolie. Kruid met peper, fleur de sel en EN | de Italiaanse kruiden. Zet 12 min. in de voorverwarmde oven. =. hd PL Ê > Zet de ciabatta de laatste 10 min. mee in de oven. > Maak intussen de basilicumolie: doe de basilicumblaadjes en de 5 olijfolie met knoflook in een hoge beker en mix fijn. « Verdeel de geroosterde lente-uitjes en kerstomaten over de carpaccio. #1 Fr: Leg de burrata in het midden van elk bord. Werk af met de basilicumolie, af peper en fleur de sel Afwerking Snij de ciabatta in sneetjes en serveer bij de carpaccio. D Is uw burrata niet vegetarisch? Vervang hem dan door een bol mozzarell TG | Terre Siciliane I.GT. 'Isola' Catarratto-Fiano — Sicilia - Italië Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist) Hopus Energie 755 kal vee 488 stek blond bier Vetten Bag Buiten 1978 (waarvan) verzadigde vetzuren 2568 Zout 178 Koolhydraten 4648 (daarvan) suikers 1208 . sk Met uw 28 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar. ee

Colruyt - Folder van 15.07.2020 tot 28.07.2020 - Pagina 5