Colruyt - Folder van 15.07.2020 tot 28.07.2020 - Pagina 5




Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 15.07.2020 tot 28.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

AAN TAFEL

Lekker

U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu's van

=

Koken /

1

ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden

4

waarmee u tijd bespaart.

weekmen

colruyt.be/weekmenu

WEEK 2: ZT 28/7

me

ns

2.

en

ed

x

m mn

+

PRE

€ pp.

35 min

5€

ee

Nr LES

o met ge

roosterde lei

er

Tomatencar

pP: accl

ir

Ye

LOU

aatjes en burf

Ingre

ten ( personen)

3 tomaten in verschillende kleuren

1 voorgebakken ciabatta

GemaChel)

4 eetl. olijfolie met knoflook

200 g kerstomaten in

2 eetl. olijfolie

ue

verschillende kleuren (roma'Chef)

1 eetl. Italiaanse kruidenmix

1 plantje basilicum

zwarte peper (molen)

2 bosjes lente-uitjes

fleur de sel

600 g burrata (ltaiaanse verse kaas)

Voorbereiding (5 min)

=

Snij de tomaten in dunne plakken en verdeel over 4 borden. Wissel de

kleuren af.

8

'

Snij het uiteinde van de lente-uitjes en snij in de lengte in 2

Snij de kerstomaten in 2

Pluk de blaadjes basilicum.



Laat de burrata uitlekken.

-

Verwarm de oven voor op 180 °C.

Bereiding (zomin)

1 Verdeel de lente-uitjes en de kerstomaten over een bakplaat met

bakpapier en besprenkel met de olijfolie. Kruid met peper, fleur de sel en

EN

|

de Italiaanse kruiden. Zet 12 min. in de voorverwarmde oven.

=.

hd

PL

Ê

> Zet de ciabatta de laatste 10 min. mee in de oven.

> Maak intussen de basilicumolie: doe de basilicumblaadjes en de

5

olijfolie met knoflook in een hoge beker en mix fijn.

« Verdeel de geroosterde lente-uitjes en kerstomaten over de carpaccio.

#1

Fr:

Leg de burrata in het midden van elk bord. Werk af met de basilicumolie,

af

peper en fleur de sel

Afwerking

Snij de ciabatta in sneetjes en serveer bij de carpaccio.

D Is uw burrata niet vegetarisch? Vervang hem dan door een bol

mozzarell

TG |

Terre Siciliane I.GT. 'Isola' Catarratto-Fiano

— Sicilia - Italië

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist)

Hopus

Energie 755 kal vee 488

stek blond bier

Vetten

Bag Buiten 1978

(waarvan) verzadigde vetzuren 2568 Zout

178

Koolhydraten

4648

(daarvan) suikers

1208

.

sk Met uw 28 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.

ee