Colruyt - Folder van 15.07.2020 tot 28.07.2020 - Pagina 5
Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 15.07.2020 tot 28.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
AAN TAFEL
Lekker
U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu's van
=
Koken /
1
ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden
4
waarmee u tijd bespaart.
weekmen
colruyt.be/weekmenu
WEEK 2: ZT 28/7
me
ns
2.
en
ed
x
m mn
+
PRE
€ pp.
35 min
5€
ee
Nr LES
o met ge
roosterde lei
er
Tomatencar
pP: accl
ir
Ye
LOU
aatjes en burf
Ingre
ten ( personen)
3 tomaten in verschillende kleuren
1 voorgebakken ciabatta
GemaChel)
4 eetl. olijfolie met knoflook
200 g kerstomaten in
2 eetl. olijfolie
ue
verschillende kleuren (roma'Chef)
1 eetl. Italiaanse kruidenmix
1 plantje basilicum
zwarte peper (molen)
2 bosjes lente-uitjes
fleur de sel
600 g burrata (ltaiaanse verse kaas)
Voorbereiding (5 min)
=
Snij de tomaten in dunne plakken en verdeel over 4 borden. Wissel de
kleuren af.
8
'
Snij het uiteinde van de lente-uitjes en snij in de lengte in 2
Snij de kerstomaten in 2
Pluk de blaadjes basilicum.
‘
Laat de burrata uitlekken.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Bereiding (zomin)
1 Verdeel de lente-uitjes en de kerstomaten over een bakplaat met
bakpapier en besprenkel met de olijfolie. Kruid met peper, fleur de sel en
EN
|
de Italiaanse kruiden. Zet 12 min. in de voorverwarmde oven.
=.
hd
PL
Ê
> Zet de ciabatta de laatste 10 min. mee in de oven.
> Maak intussen de basilicumolie: doe de basilicumblaadjes en de
5
olijfolie met knoflook in een hoge beker en mix fijn.
« Verdeel de geroosterde lente-uitjes en kerstomaten over de carpaccio.
#1
Fr:
Leg de burrata in het midden van elk bord. Werk af met de basilicumolie,
af
peper en fleur de sel
Afwerking
Snij de ciabatta in sneetjes en serveer bij de carpaccio.
D Is uw burrata niet vegetarisch? Vervang hem dan door een bol
mozzarell
TG |
Terre Siciliane I.GT. 'Isola' Catarratto-Fiano
— Sicilia - Italië
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist)
Hopus
Energie 755 kal vee 488
stek blond bier
Vetten
Bag Buiten 1978
(waarvan) verzadigde vetzuren 2568 Zout
178
Koolhydraten
4648
(daarvan) suikers
1208
.
sk Met uw 28 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.
ee