Colruyt - Folder van 15.07.2020 tot 28.07.2020 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 15.07.2020 tot 28.07.2020.

Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 15.07.2020 tot 28.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 15.07.2020 tot 28.07.2020 - Pagina 2
Op het menu d 11 | HA M NA LS - \ su bide ul Ingrediënten uit weekmenu 1. | Í x Rode Prijzen geldig van = 18 ph zE € EE pi 5 je ‚er a se . =; r à Bereid gehakt rund + varken 6 49 €}kg 5 pikante kip met m € pp. en en LC 3Omin 40€ BE wortel Ingrediönten (personen) 4 halve borstfilets van braadkip (beenhouwerij) 150 g quinoa tricolore 1 bosje jonge wortelen 1 eetl. ahornsiroop EN 1 bosje lente-uitjes 5 eetl olijfolie Wortelen 1 eetl. limoensap 20 g kruidenmix voor taco's 1 teentje knoflook 1 blokje tuinkruidenbouillon in bosje 170 g Griekse yoghurt zwarte peper molen) Herkomst: België/Nederland 100 g feta zout 1,25 « Voorbereiding (10 min) - Schil de wortelen en snij in de lengte in 2. - Snipper de lente-uitjes en het knoflook fijn - Snij de kipfilets in de lengte in 3. Bereiding 20 min) Vind meteen een recept 1 Meng de kruidenmix voor taco's met 3 eetl. olijfolie. Verdeel over de kipfilets en laat even naar wens! marineren. 2 Breng intussen water met het bouillonblokje aan de kook in een kookpot. Kook de quinoa gaar (kooktijd: zie verpakki Giet af en laat uitlekken. 3 Verhit 1 eetl. olijfolie in een brede kookpot. Stoof de helft van de lente-uitjes en de wortelen » Met de volgende icoontjes ziet u in één oogopslag over welk soort gerecht het gaat: 2 min. Voeg 1 dl water toe, dek af en laat 8 min. sudderen. Roer regelmatig. Haal het deksel van de kookpot en laat stoven tot al het vocht is verdampt. Meng er de ahornsiroop onder. «Prik de reepjes kip in accordeonvorm op een brochettespies. Verhit 1 eetl. olijfolie in een grillpan en bak de brochettes 4 à 5 min. aan elke kant. Dek af en laat 2 à 3 min. verder garen op een zacht vuur. O6! @! 5 Meng intussen het limoensap, het knoflook en 1/4 van de lente-uitjes onder de Griekse Vlees Vis yoghurt. Kruid met peper en zout. Gevogelte Vegetarisch Afwerking Verdeel de quinoa over de borden en schik er de wortelen op. Verkruimel er de feta over en » De bereidingstijd splitsen we zo op: bestrooi met de rest van de lente-uitjes. Serveer met de kippenbrochettes en de Griekse yoghurt. Aantal minuten Eventuele Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist) Salento 1.G:T. Verso Rosato werk (snijden, oventijd Puglia - Italië Veten Energie @2kal Vezels 158 bakken, koken …) (vaanan) verz de vetzuren 2178 Ewilen 4988 Zout 268 Martha Sexy Blond Koolhydraten 3368 Sterk blond bier (waarvan) sukers 1808 ‘Omdat we altijd re en op de pren en romolies i de andere te winkel in uwstreel in ud Colruyt winkel nóg zijn dan in deze folder. De kort ie vertoon van uw Xtra-app of aart komen daar a es RE prijzen in wankel Ka ur ut wanlelbezoek raadplegen via de. ec app, op colruyt.be of bij onze Klantendienst ( VERS dom ugeenkansen. MZ laagste prijzen
Colruyt - Folder van 15.07.2020 tot 28.07.2020 - Pagina 2