Colruyt - Folder van 15.07.2020 tot 28.07.2020 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 15.07.2020 tot 28.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Op het menu

d

11 | HA M NA

LS

-

\

su

bide

ul

Ingrediënten

uit weekmenu 1.

|

Í x

Rode Prijzen geldig van

=

18

ph

zE



EE

pi

5

je

‚er

a

se

.

=;

r

à

Bereid gehakt rund + varken

6 49 €}kg

5

pikante kip met

m

€ pp.

en en LC

3Omin

40€

BE wortel

Ingrediönten (personen)

4 halve borstfilets van braadkip (beenhouwerij)

150 g quinoa tricolore

1 bosje jonge wortelen

1 eetl. ahornsiroop

EN

1 bosje lente-uitjes

5 eetl olijfolie

Wortelen

1 eetl. limoensap

20 g kruidenmix voor taco's

1 teentje knoflook

1 blokje tuinkruidenbouillon

in bosje

170 g Griekse yoghurt

zwarte peper molen)

Herkomst: België/Nederland

100 g feta

zout

1,25 «

Voorbereiding (10 min)

- Schil de wortelen en snij in de lengte in 2.

- Snipper de lente-uitjes en het knoflook fijn

- Snij de kipfilets in de lengte in 3.

Bereiding 20 min)

Vind meteen een recept

1 Meng de kruidenmix voor taco's met 3 eetl. olijfolie. Verdeel over de kipfilets en laat even

naar wens!

marineren.

2 Breng intussen water met het bouillonblokje aan de kook in een kookpot. Kook de quinoa gaar

(kooktijd: zie verpakki

Giet af en laat uitlekken.

3 Verhit 1 eetl. olijfolie in een brede kookpot. Stoof de helft van de lente-uitjes en de wortelen

» Met de volgende icoontjes ziet u in één

oogopslag over welk soort gerecht het gaat:

2 min. Voeg 1 dl water toe, dek af en laat 8 min. sudderen. Roer regelmatig. Haal het deksel van

de kookpot en laat stoven tot al het vocht is verdampt. Meng er de ahornsiroop onder.

«Prik de reepjes kip in accordeonvorm op een brochettespies. Verhit 1 eetl. olijfolie in een

grillpan en bak de brochettes 4 à 5 min. aan elke kant. Dek af en laat 2 à 3 min. verder garen op

een zacht vuur.

O6!

@!

5 Meng intussen het limoensap, het knoflook en 1/4 van de lente-uitjes onder de Griekse

Vlees

Vis

yoghurt. Kruid met peper en zout.

Gevogelte

Vegetarisch

Afwerking

Verdeel de quinoa over de borden en schik er de wortelen op. Verkruimel er de feta over en

» De bereidingstijd splitsen we zo op:

bestrooi met de rest van de lente-uitjes. Serveer met de kippenbrochettes en de Griekse

yoghurt.

Aantal minuten

Eventuele

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist)

Salento 1.G:T. Verso Rosato

werk (snijden,

oventijd

Puglia - Italië

Veten

Energie @2kal Vezels 158

bakken, koken …)

(vaanan) verz

de vetzuren

2178 Ewilen 4988

Zout

268

Martha Sexy Blond

Koolhydraten

3368

Sterk blond bier

(waarvan) sukers

1808

‘Omdat we altijd re

en op de pren en romolies i de andere

te winkel in uwstreel

in ud Colruyt

winkel nóg

zijn dan in deze folder. De kort

ie

vertoon van uw Xtra-app of aart komen daar

a

es

RE

prijzen in wankel Ka ur ut

wanlelbezoek raadplegen via de.

ec

app, op colruyt.be of bij onze Klantendienst (

VERS dom

ugeenkansen.

MZ laagste prijzen