Colruyt - Folder van 15.07.2020 tot 28.07.2020 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 15.07.2020 tot 28.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Op het menu
d
11 | HA M NA
LS
-
\
su
bide
ul
Ingrediënten
uit weekmenu 1.
|
Í x
Rode Prijzen geldig van
=
18
ph
zE
€
EE
pi
5
je
‚er
a
se
.
=;
r
à
Bereid gehakt rund + varken
6 49 €}kg
5
pikante kip met
m
€ pp.
en en LC
3Omin
40€
BE wortel
Ingrediönten (personen)
4 halve borstfilets van braadkip (beenhouwerij)
150 g quinoa tricolore
1 bosje jonge wortelen
1 eetl. ahornsiroop
EN
1 bosje lente-uitjes
5 eetl olijfolie
Wortelen
1 eetl. limoensap
20 g kruidenmix voor taco's
1 teentje knoflook
1 blokje tuinkruidenbouillon
in bosje
170 g Griekse yoghurt
zwarte peper molen)
Herkomst: België/Nederland
100 g feta
zout
1,25 «
Voorbereiding (10 min)
- Schil de wortelen en snij in de lengte in 2.
- Snipper de lente-uitjes en het knoflook fijn
- Snij de kipfilets in de lengte in 3.
Bereiding 20 min)
Vind meteen een recept
1 Meng de kruidenmix voor taco's met 3 eetl. olijfolie. Verdeel over de kipfilets en laat even
naar wens!
marineren.
2 Breng intussen water met het bouillonblokje aan de kook in een kookpot. Kook de quinoa gaar
(kooktijd: zie verpakki
Giet af en laat uitlekken.
3 Verhit 1 eetl. olijfolie in een brede kookpot. Stoof de helft van de lente-uitjes en de wortelen
» Met de volgende icoontjes ziet u in één
oogopslag over welk soort gerecht het gaat:
2 min. Voeg 1 dl water toe, dek af en laat 8 min. sudderen. Roer regelmatig. Haal het deksel van
de kookpot en laat stoven tot al het vocht is verdampt. Meng er de ahornsiroop onder.
«Prik de reepjes kip in accordeonvorm op een brochettespies. Verhit 1 eetl. olijfolie in een
grillpan en bak de brochettes 4 à 5 min. aan elke kant. Dek af en laat 2 à 3 min. verder garen op
een zacht vuur.
O6!
@!
5 Meng intussen het limoensap, het knoflook en 1/4 van de lente-uitjes onder de Griekse
Vlees
Vis
yoghurt. Kruid met peper en zout.
Gevogelte
Vegetarisch
Afwerking
Verdeel de quinoa over de borden en schik er de wortelen op. Verkruimel er de feta over en
» De bereidingstijd splitsen we zo op:
bestrooi met de rest van de lente-uitjes. Serveer met de kippenbrochettes en de Griekse
yoghurt.
Aantal minuten
Eventuele
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist)
Salento 1.G:T. Verso Rosato
werk (snijden,
oventijd
Puglia - Italië
Veten
Energie @2kal Vezels 158
bakken, koken …)
(vaanan) verz
de vetzuren
2178 Ewilen 4988
Zout
268
Martha Sexy Blond
Koolhydraten
3368
Sterk blond bier
(waarvan) sukers
1808
‘Omdat we altijd re
en op de pren en romolies i de andere
te winkel in uwstreel
in ud Colruyt
winkel nóg
zijn dan in deze folder. De kort
ie
vertoon van uw Xtra-app of aart komen daar
a
es
RE
prijzen in wankel Ka ur ut
wanlelbezoek raadplegen via de.
ec
app, op colruyt.be of bij onze Klantendienst (
VERS dom
ugeenkansen.
MZ laagste prijzen