Colruyt - Folder van 15.07.2020 tot 28.07.2020 - Pagina 1
Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 15.07.2020 tot 28.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Lekker
Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat
heeft heel wat voordelen: u eet evenwichtig en
Koken /
a
N
bespaart tegelijk heel wat tijd.
week
Cl
Hier vindt u alvast suggesties van ons kookteam
a:
voor de komende 2 weken.
5.
À
=
À
11
>
RN
(Er
20 mi
bi
25 min.
©
3,90€
zuiderse
ovenschotel
neen gehakt
LULU
(& personen)
500 g bereid gehakt
125 g mozzarella
rund + varken (beenhouwerij)
660 g kerstomatensalsa (fles)
EN
2 aubergines
5 eetl. olijfolie
Der
200 g kerstomaten in
1 eetl. balsamicoazijn
IS
verschillende kleuren
1 eetl. Italiaanse kruidenmix
50 g rucola
zwarte peper (molen)
EN
500 g voorgekookte
zout
Teen
£
aardappelblokjes gersmak)
rr
GO min)
Snij de aubergines in de lengte in plakken van 1/2 cm dik.
2e
ss
Snij de kerstomaten in 2.
5
Er
Id
Laat de mozzarella uitlekken en snij in plakjes.
zE
Verwarm de oven voor op 180 °C.
RE,
cz
ig
(10 min. + 25 min. in de oven)
NE
Leg de aubergines op een bakplaat met bakpapier. Kruid met de
Le
Italiaanse kruidenmix en besprenkel met 3 eetl oljfolie. Zet 15 min. in de
voorverwarmde oven.
ES
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak
de aardappelblokjes 4 min. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan en
Fen
verdeel over een ovenschaal.
>
Bak het gehakt 5 min. in dezelfde pan, zonder extra vetstof. Maak los
a
pm
met een vork en verdeel over de aardappelen.
=
Giet 1/3 van de kerstomatensalsa over het gehakt en leg er een laagje
af
aubergineplakjes op. Herhaal tot de aubergineplakjes op zijn en eindig
met de kerstomatensalsa. Leg er de kerstomaten (met de snijkant naar
u
boven) en de mozzarellaplakjes op. Zet 10 à 12 min. in de hete oven.
Meng intussen 1 eetl. olifolie en de balsamicoazijn onder de rucola.
%
r
(3
y.
Y
Kruid met peper en zout.
en,
a.
Serveer de ovenschotel met het rucolaslaatje.
Vallon des Glauges
A.O.P. Coteaux d'Aix-en-Provence
LeFort Tripel
Sterk blond bier
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
EE
Energie skal Vezels
Vetten
(waarvan) verz
de vetzuren
4018 Ewillen 35,68
14,
Zout
308
Koolhydraten
3708
Er
F
(daarvan) suikers
15,68
Geldig van 15/7 tem. 21/7/2020.
sk Met uw 22 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.