Colruyt - Folder van 15.07.2020 tot 28.07.2020 - Pagina 1
Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 15.07.2020 tot 28.07.2020.

Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 15.07.2020 tot 28.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 15.07.2020 tot 28.07.2020 - Pagina 1
Lekker Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat voordelen: u eet evenwichtig en Koken / a N bespaart tegelijk heel wat tijd. week Cl Hier vindt u alvast suggesties van ons kookteam a: voor de komende 2 weken. 5. À = À 11 > RN (Er 20 mi bi 25 min. © 3,90€ zuiderse ovenschotel neen gehakt LULU (& personen) 500 g bereid gehakt 125 g mozzarella rund + varken (beenhouwerij) 660 g kerstomatensalsa (fles) EN 2 aubergines 5 eetl. olijfolie Der 200 g kerstomaten in 1 eetl. balsamicoazijn IS verschillende kleuren 1 eetl. Italiaanse kruidenmix 50 g rucola zwarte peper (molen) EN 500 g voorgekookte zout Teen £ aardappelblokjes gersmak) rr GO min) Snij de aubergines in de lengte in plakken van 1/2 cm dik. 2e ss Snij de kerstomaten in 2. 5 Er Id Laat de mozzarella uitlekken en snij in plakjes. zE Verwarm de oven voor op 180 °C. RE, cz ig (10 min. + 25 min. in de oven) NE Leg de aubergines op een bakplaat met bakpapier. Kruid met de Le Italiaanse kruidenmix en besprenkel met 3 eetl oljfolie. Zet 15 min. in de voorverwarmde oven. ES Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de aardappelblokjes 4 min. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan en Fen verdeel over een ovenschaal. > Bak het gehakt 5 min. in dezelfde pan, zonder extra vetstof. Maak los a pm met een vork en verdeel over de aardappelen. = Giet 1/3 van de kerstomatensalsa over het gehakt en leg er een laagje af aubergineplakjes op. Herhaal tot de aubergineplakjes op zijn en eindig met de kerstomatensalsa. Leg er de kerstomaten (met de snijkant naar u boven) en de mozzarellaplakjes op. Zet 10 à 12 min. in de hete oven. Meng intussen 1 eetl. olifolie en de balsamicoazijn onder de rucola. % r (3 y. Y Kruid met peper en zout. en, a. Serveer de ovenschotel met het rucolaslaatje. Vallon des Glauges A.O.P. Coteaux d'Aix-en-Provence LeFort Tripel Sterk blond bier Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) EE Energie skal Vezels Vetten (waarvan) verz de vetzuren 4018 Ewillen 35,68 14, Zout 308 Koolhydraten 3708 Er F (daarvan) suikers 15,68 Geldig van 15/7 tem. 21/7/2020. sk Met uw 22 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.
Colruyt - Folder van 15.07.2020 tot 28.07.2020 - Pagina 1