Colruyt - Folder van 15.07.2020 tot 28.07.2020 - Pagina 1




Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 15.07.2020 tot 28.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Lekker

Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat

heeft heel wat voordelen: u eet evenwichtig en

Koken /

a

N

bespaart tegelijk heel wat tijd.

week

Cl

Hier vindt u alvast suggesties van ons kookteam

a:

voor de komende 2 weken.

5.

À

=

À

11

>

RN

(Er

20 mi

bi

25 min.

©

3,90€

zuiderse

ovenschotel

neen gehakt

LULU

(& personen)

500 g bereid gehakt

125 g mozzarella

rund + varken (beenhouwerij)

660 g kerstomatensalsa (fles)

EN

2 aubergines

5 eetl. olijfolie

Der

200 g kerstomaten in

1 eetl. balsamicoazijn

IS

verschillende kleuren

1 eetl. Italiaanse kruidenmix

50 g rucola

zwarte peper (molen)

EN

500 g voorgekookte

zout

Teen

£

aardappelblokjes gersmak)

rr

GO min)

Snij de aubergines in de lengte in plakken van 1/2 cm dik.

2e

ss

Snij de kerstomaten in 2.

5

Er

Id

Laat de mozzarella uitlekken en snij in plakjes.

zE

Verwarm de oven voor op 180 °C.

RE,

cz

ig

(10 min. + 25 min. in de oven)

NE

Leg de aubergines op een bakplaat met bakpapier. Kruid met de

Le

Italiaanse kruidenmix en besprenkel met 3 eetl oljfolie. Zet 15 min. in de

voorverwarmde oven.

ES

Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak

de aardappelblokjes 4 min. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan en

Fen

verdeel over een ovenschaal.

>

Bak het gehakt 5 min. in dezelfde pan, zonder extra vetstof. Maak los

a

pm

met een vork en verdeel over de aardappelen.

=

Giet 1/3 van de kerstomatensalsa over het gehakt en leg er een laagje

af

aubergineplakjes op. Herhaal tot de aubergineplakjes op zijn en eindig

met de kerstomatensalsa. Leg er de kerstomaten (met de snijkant naar

u

boven) en de mozzarellaplakjes op. Zet 10 à 12 min. in de hete oven.

Meng intussen 1 eetl. olifolie en de balsamicoazijn onder de rucola.

%

r

(3

y.

Y

Kruid met peper en zout.

en,

a.

Serveer de ovenschotel met het rucolaslaatje.

Vallon des Glauges

A.O.P. Coteaux d'Aix-en-Provence

LeFort Tripel

Sterk blond bier

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

EE

Energie skal Vezels

Vetten

(waarvan) verz

de vetzuren

4018 Ewillen 35,68

14,

Zout

308

Koolhydraten

3708

Er

F

(daarvan) suikers

15,68

Geldig van 15/7 tem. 21/7/2020.

sk Met uw 22 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.