Colruyt - Folder van 15.07.2020 tot 28.07.2020 - Pagina 6




Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 15.07.2020 tot 28.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Op het menu

N) | A A A M

su

tube

bu

Ingrediënten

uit weekmenu 2

Rode Prijzen geldig van

Da

nd

Cu

5



vk

N,

EE

5



Fi

er

FF



Er

x

Br

El

Pas |

ka

En

AI

di

Pi

pet

EJ

Lente-uitjes

| AE

3

+

bosje

ir

end +

Ws

Tij

LS

Herkomst: België/

Duitsland/Marokko.

en

Lu

ES

et

à

Ha

à +

pn

«

à

=

0,79:

as

m

IDEAAL VOOR

DRUKKE DAGEN

rn

3

d

@

€pp

=

dia kipp®

nhaasje,

GE

35m.

75€

ELCH

hhampignons

andijvie en ©

Kippenhaasje

Ingrediönten (personen)

+500g

500 g kippenhaasjes (beenhouwerij)

50 g parmezaan (tot)

1 krop andijvie

2 eetl. boter

500 g champignons

400 gspirelli

7 98 €/kg

250 g kastanjechampignons

zout

zwarte peper molen)

240 g Boursin Cuisine Tomaat en mediterrane

kruiden

Nóg makkelijker

Voorbereiding (5 min)

(EP

- Snij de dikke nerven uit de andijvie en snij in repen van + 2 cm.

NES 9 boodschappen voorbereiden

- Snij de champignons in 4.

- Rasp de parmezaan

Stel uw boodschappenlijstje in 1 klik samen

Bereiding (15 min)

Nieuw op onze website:

1 Kook de spirelli gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af (hou het water van

de pasta bij).

» hoeveelheden

EE Gran aprene mu here

2 Smelt intussen 1 eetl. boter in een pan en bak de kippenhaasjes 3 min. aan elke kant. Kruid

veranderen vanzelf

met peper en zout. Haal uit de pan en hou warm.

als u het aantal

“>

5 Smelt 1 eetl. boter in dezelfde pan en bak de champignons 5 min. op een hoog vuur. Roer

2

regelmatig en kruid met peper en zout. Haal uit de pan en voeg toe aan de kippenhaasjes.

personen aanpast

4 Doe de andijvie in een vergiet en giet er het water van de pasta over. Laat uitlekken. Doe alle

» voeg alle ingrediënten

ingrediënten in de kookpot van de pasta en meng er de Boursin Cuisine onder. Laat nog 2 min.

van een recept in

1 klik toe aan uw

opwarmen.

oje ja la

boodschappenlijstje

==

Afwerking

» sorteer uw

Verdeel de pasta over de borden. Werk af met de parmezaan en een draai van de pepermolen.

boodschappenlijstje

Terra Solsequia Réserve Nielluccio-Sciaccarello

volgens de indeling

1.G.P. Île de Beauté - Corsica

/oedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenli)

van uw winkel in de

Energie 751 Ka vezels 80g

Postel Blond

Veten

239g Ewen 54,08

MyColruyt-app

Blond abdijbier

(waaıvan) verzadigdevetzuren 1328 Zout

138

Koolhydraten

7648

Ontdek het zelf op colruyt.be/lekkerkoken

(waarvan) sukers

108

‘Omdat we altijd e

gp de prijzen en promatesin de ander rte wink El rijzen in uw Cokuyt-winkel nóg k

zijn dan in deze lol

ai De

vertoon van uw Xtra-app ol k:

ze prijzen in un winkel kn u

run

ee

eon

no D ue mien 0 oe

EE

ugeenkansen.

MZ laagste prijzen EZ