Colruyt - Folder van 15.07.2020 tot 28.07.2020 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 15.07.2020 tot 28.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Op het menu
N) | A A A M
su
tube
bu
Ingrediënten
uit weekmenu 2
Rode Prijzen geldig van
Da
nd
Cu
5
VÆ
vk
N,
EE
5
€
Fi
er
FF
”
Er
x
Br
El
Pas |
ka
En
AI
di
Pi
pet
EJ
Lente-uitjes
| AE
3
+
bosje
ir
end +
Ws
Tij
LS
Herkomst: België/
Duitsland/Marokko.
en
Lu
ES
et
à
Ha
à +
pn
«
à
=
0,79:
as
m
IDEAAL VOOR
DRUKKE DAGEN
rn
3
d
@
€pp
=
dia kipp®
nhaasje,
GE
35m.
75€
ELCH
hhampignons
andijvie en ©
Kippenhaasje
Ingrediönten (personen)
+500g
500 g kippenhaasjes (beenhouwerij)
50 g parmezaan (tot)
1 krop andijvie
2 eetl. boter
500 g champignons
400 gspirelli
7 98 €/kg
250 g kastanjechampignons
zout
zwarte peper molen)
240 g Boursin Cuisine Tomaat en mediterrane
kruiden
Nóg makkelijker
Voorbereiding (5 min)
(EP
- Snij de dikke nerven uit de andijvie en snij in repen van + 2 cm.
NES 9 boodschappen voorbereiden
- Snij de champignons in 4.
- Rasp de parmezaan
Stel uw boodschappenlijstje in 1 klik samen
Bereiding (15 min)
Nieuw op onze website:
1 Kook de spirelli gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af (hou het water van
de pasta bij).
» hoeveelheden
EE Gran aprene mu here
2 Smelt intussen 1 eetl. boter in een pan en bak de kippenhaasjes 3 min. aan elke kant. Kruid
veranderen vanzelf
met peper en zout. Haal uit de pan en hou warm.
als u het aantal
“>
5 Smelt 1 eetl. boter in dezelfde pan en bak de champignons 5 min. op een hoog vuur. Roer
2
regelmatig en kruid met peper en zout. Haal uit de pan en voeg toe aan de kippenhaasjes.
personen aanpast
4 Doe de andijvie in een vergiet en giet er het water van de pasta over. Laat uitlekken. Doe alle
» voeg alle ingrediënten
ingrediënten in de kookpot van de pasta en meng er de Boursin Cuisine onder. Laat nog 2 min.
van een recept in
1 klik toe aan uw
opwarmen.
oje ja la
boodschappenlijstje
==
Afwerking
» sorteer uw
Verdeel de pasta over de borden. Werk af met de parmezaan en een draai van de pepermolen.
boodschappenlijstje
Terra Solsequia Réserve Nielluccio-Sciaccarello
volgens de indeling
1.G.P. Île de Beauté - Corsica
/oedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenli)
van uw winkel in de
Energie 751 Ka vezels 80g
Postel Blond
Veten
239g Ewen 54,08
MyColruyt-app
Blond abdijbier
(waaıvan) verzadigdevetzuren 1328 Zout
138
Koolhydraten
7648
Ontdek het zelf op colruyt.be/lekkerkoken
(waarvan) sukers
108
‘Omdat we altijd e
gp de prijzen en promatesin de ander rte wink El rijzen in uw Cokuyt-winkel nóg k
zijn dan in deze lol
ai De
vertoon van uw Xtra-app ol k:
ze prijzen in un winkel kn u
run
ee
eon
no D ue mien 0 oe
EE
ugeenkansen.
MZ laagste prijzen EZ