Colruyt - Folder van 15.07.2020 tot 28.07.2020 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 15.07.2020 tot 28.07.2020.

Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 15.07.2020 tot 28.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 15.07.2020 tot 28.07.2020 - Pagina 6
Op het menu N) | A A A M su tube bu Ingrediënten uit weekmenu 2 Rode Prijzen geldig van Da nd Cu 5 VÆ vk N, EE 5 € Fi er FF ” Er x Br El Pas | ka En AI di Pi pet EJ Lente-uitjes | AE 3 + bosje ir end + Ws Tij LS Herkomst: België/ Duitsland/Marokko. en Lu ES et à Ha à + pn « à = 0,79: as m IDEAAL VOOR DRUKKE DAGEN rn 3 d @ €pp = dia kipp® nhaasje, GE 35m. 75€ ELCH hhampignons andijvie en © Kippenhaasje Ingrediönten (personen) +500g 500 g kippenhaasjes (beenhouwerij) 50 g parmezaan (tot) 1 krop andijvie 2 eetl. boter 500 g champignons 400 gspirelli 7 98 €/kg 250 g kastanjechampignons zout zwarte peper molen) 240 g Boursin Cuisine Tomaat en mediterrane kruiden Nóg makkelijker Voorbereiding (5 min) (EP - Snij de dikke nerven uit de andijvie en snij in repen van + 2 cm. NES 9 boodschappen voorbereiden - Snij de champignons in 4. - Rasp de parmezaan Stel uw boodschappenlijstje in 1 klik samen Bereiding (15 min) Nieuw op onze website: 1 Kook de spirelli gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af (hou het water van de pasta bij). » hoeveelheden EE Gran aprene mu here 2 Smelt intussen 1 eetl. boter in een pan en bak de kippenhaasjes 3 min. aan elke kant. Kruid veranderen vanzelf met peper en zout. Haal uit de pan en hou warm. als u het aantal “> 5 Smelt 1 eetl. boter in dezelfde pan en bak de champignons 5 min. op een hoog vuur. Roer 2 regelmatig en kruid met peper en zout. Haal uit de pan en voeg toe aan de kippenhaasjes. personen aanpast 4 Doe de andijvie in een vergiet en giet er het water van de pasta over. Laat uitlekken. Doe alle » voeg alle ingrediënten ingrediënten in de kookpot van de pasta en meng er de Boursin Cuisine onder. Laat nog 2 min. van een recept in 1 klik toe aan uw opwarmen. oje ja la boodschappenlijstje == Afwerking » sorteer uw Verdeel de pasta over de borden. Werk af met de parmezaan en een draai van de pepermolen. boodschappenlijstje Terra Solsequia Réserve Nielluccio-Sciaccarello volgens de indeling 1.G.P. Île de Beauté - Corsica /oedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenli) van uw winkel in de Energie 751 Ka vezels 80g Postel Blond Veten 239g Ewen 54,08 MyColruyt-app Blond abdijbier (waaıvan) verzadigdevetzuren 1328 Zout 138 Koolhydraten 7648 Ontdek het zelf op colruyt.be/lekkerkoken (waarvan) sukers 108 ‘Omdat we altijd e gp de prijzen en promatesin de ander rte wink El rijzen in uw Cokuyt-winkel nóg k zijn dan in deze lol ai De vertoon van uw Xtra-app ol k: ze prijzen in un winkel kn u run ee eon no D ue mien 0 oe EE ugeenkansen. MZ laagste prijzen EZ
Colruyt - Folder van 15.07.2020 tot 28.07.2020 - Pagina 6