Colruyt - Folder van 14.07.2021 tot 27.07.2021 - Pagina 7


Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 14.07.2021 tot 27.07.2021.



Colruyt Folder 14.07.2021

Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 14.07.2021 tot 27.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 14.07.2021 tot 27.07.2021 - Pagina 7

ade Lay penbraz ttapesto met far falle en rico A (EN 35 min Ingrediënten (@ personen) @ 2,90€ 4 kippenbrazades (beenhouwerij) 30 g geraspte grana padano + 400 g prinsessenbonen extra voor de afwerking rn 250 g kerstomaten 400 g farfalle 200 g babyspinazie 40 g cashewnoten 1 teentje knoflook 1 eetl. olijfolie N | 125 g ricotta zwarte peper (malen) @ zout \— Voorbereiding (10 min) - Snij de uiteinden van de boontjes. - Snij de kerstomaten in 2. zen - Hak de cashewnoten grof. pe Bereiding (25 ma) 1_Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af. ls 1 2 Kook intussen de boontjes 8 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af. | 5 Rooster de cashewnoten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, RR a à zonder vetstof. Laat lichtjes afkoelen. 4 Doe het gepelde knoflookteentje, de cashewnoten, 30 g geraspte # kaas, de helft van de spinazie en de ricotta in een hoge maatbeker of blender. Mix kort tot een pesto en kruid met peper en zout. in, 5 Verhit de olifolie in een (gril)pan en bak de kippenbrazades 2 à 3 min. aan beide kanten. Kruid met peper en zout. LA 6 Meng intussen de boontjes, de kerstomaten en de rest van de À ra spinazie onder de pasta. Kruid met peper en zout. Lepel er wat pesto over en bestrooi met wat grana padano. Geef er de rest van de pesto apart bi. 3 P- De pastasalade kan u vooraf klaarmaken en koud eten. D- De brazades kan u ook klaarmaken op de barbecue. Bardolino Chiaretto D.O.C. Le Cenge Veneto - Italië Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Martha Sexy Blond Energie Bikel vezels 828 | Sterk blond bier Vetten 2398 Bitten 4148 (taanar) veradigde veturen 1,78 Zout 088 Koohyaraten Bag (vaan) suikers 1078 Tip van Laura van het kookteam pesto: e verwerken mrestjest perfect o Nog wat verse kruiden of harde kaas over? Maak er pesto mee. Hier zijn alvast enkele heerlijke combinaties: ‘ Klassieke pesto = 2 plantjes basilicum (steeltjes en blaadjes) + 40 g parmezaan + 30 g pijnboompitten + 1/2 dl olijfolie + 1 koffiel. limoensap + 1 à 2 teentjes knoflook + peper en zout. De Ps PE ‘ Varianten: vervang het basilicum door halfgedroogde tomaten, spinazie, "+ bo N rucola, gegrilde groenten, waterkers, koriander … N ré à - Geen pijnboompitten meer? Gebruik dan hazelnoten, walnoten, FREE x cashewnoten, pistachenoten, amandelnoten, pindanoten … ” \ - Geen parmezaan meer? Dan kan u ook grana padano, > pecorino of een andere harde kaas gebruiken. Ricotta kan ook lekker zijn (zie het recept hierboven). - Geen limoen meer? Met citroen of azijn geraakt u ook verder. de Met deze tip kan u restjes opgebruiken. Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we er samen bij aan een beter m u, stap voor stap. KE ‘Ons vakmanschap drink je met verstand maren ar CED

Colruyt - Folder van 14.07.2021 tot 27.07.2021 - Pagina 7