Colruyt - Folder van 14.07.2021 tot 27.07.2021 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 14.07.2021 tot 27.07.2021.

Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 14.07.2021 tot 27.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 14.07.2021 tot 27.07.2021 - Pagina 3
mige spinazie, Cap ellini met ro aten uca-tom AN Epo, falafel sen annal 25 min 2, 30€ Ingrediënten (@ personen) 340 g falafels (ersmark) 400 g volkorencapellini 1 kg bladspinazie met room 40 g cashewnoten (pires 2 eetl. olij lie 500 g annaluca-tomaten 1 koffiel. witte balsamicoazijn 2 sjalotten zwarte peper (malen) 1 teentje knoflook zout voorbereiding Cntdooifjd + 10 min) rad - Laat de spinazie oppervlakkig ontdooien. - Snipper de sjalotten en het knoflook fijn. - Snij de tomaten in kwartjes en breng op smaak met de è + balsamicoazijn, peper en zout. à (FR - Hak de cashewnoten grof. re) 1 Bereiding (15 min) £ ar 1 Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot (het liefst met dikke 7 Fe E DE il bodem) en stoof de sjalotten en het knoflook glazig. Voeg de D spinazie toe en laat nog 5 à 8 min. opwarmen op een zacht vuur. 244 “| 2 Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en d bak de falafels 4 à 6 min. goudbruin. vl 5 Kook de capellini gear in lichtgezouten water (kooktijd: zie | > verpakking) en giet af. Meng er de spinazie onder. Bid er Afwerking 5 > | Verdeel de pasta over de borden samen met de falafels en ‘A à 4 FR enkele stukjes tomaat. Bestrooi met de cashewnoten. Geef er de rest van de tomaten bij. ED. e Br 3 Gavi D.O.C.G. ‘Palés' Michele Chiarlo É Piemonte - Itali& Postel Dubbel Donker abdibier “ = Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Energie 158kal Vers 180 Veren 238 Emile 2738 (waaıvan) verzadigde vetzuren 688 Zout 528 Koohydten ET: (waarvan) uiers 1208 Tip van Laura van het kookteam M EU Nog cas hewnote Cashewnoten worden veel gebruikt in de vegetarische keuken en zijn ook heerlijk als tussendoortje. Als u ze een nacht laat weken in water, dan worden ze zacht en kan u ze gebruiken voor verschillende bereidingen: à - U kan de geweekte cashewnoten bv. mixen en dan door een soep roeren om ze romiger te maken. - Of u kan cashewnotendrink maken: laat de cashewnoten ä 1 dan een nacht weken in lauw water. Giet ze af en mix minstens 2 min. in een blender met 1 L water en een snuifje zout. Zeef de mix boven een kom en druk er goed op met de bolle kant van een lepel om het vocht te filteren. - U kan de cashewnoten ook roosteren voor u ze laat weken, + dan smaken ze nog intenser. 5 - 2 À Met deze tip kan u restjes opgebruiken. rs ve Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we des ver 3 samen bij aan een beter m, u, stap voor stap. KE Ons vakmanschap drink je met verstand. menens CED
Colruyt - Folder van 14.07.2021 tot 27.07.2021 - Pagina 3