Colruyt - Folder van 14.07.2021 tot 27.07.2021 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 14.07.2021 tot 27.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Op het menu
N
y
dudes
Ingrediënten
uit weekmenu 1
Te
Rode Prijzen geldig van
Kd |
2
ie
+
#7
£
ke
<
6
Et
EH
Zi
kb
5
at
er
H
@
E
Ÿ
À
bt
Hamburger rund + varken
+
Le
8
%
xt
+150g
F)
A
5 98 €/kg
k
RN
(EN
20 min.
30 min.
7,70€
groenten
et zuiderse
6
TE
atelle
TTE
Boni Selection
Er”
Ingrediënten (4 personen)
ui
4 Atlantische zalmfilets versmarkt)
80 g olijvenmix met kruiden (versmark)
Atlantische zalmfilets
4 stuks + 7708
300 g pruimvormige trostomaten (rome'Muse)
500 g verse tagliatelle met eieren (versmarkt)
Graatloos. Gekweekte zalm.
1 courgette
2 eetl. olijfolie
1 onbehandelde citroen (bio)
1 koffiel. Provencaalse kruiden
1 plantje platte peterselie
zwarte peper (molen)
1 teentje knoflook
grof zeezout (molen)
ee 23, 49 de
1 rode ui
Voorbereiding (omi)
- Snij de citroen in dunne schifjes.
-
Snipper de rode ui en het knoflook fijn.
=
Vind meteen een recept
-
Snij de courgette in kleine blokjes
2
Hak de olijven grof.
naar wens!
Snipper de peterselie fijn.
®
Verwarm de oven voor op 180 °C
» Met de volgende icoontjes ziet u in één
Bereiding (0 min. +30 min.in de over)
oogopslag over welk soort gerecht het gaat:
1_Schik de zalmfilets in een ovenschaal. Verdeel er de courgetteblokjes, de rode ui, het knoflook
en de olijven over. Besprenkel met 1 eetl. olijfolie en kruid met de Provencaalse kruiden, zwarte
peper en zeezout. Zet 10 à 15 min. in de voorverwarmde oven.
> Voeg de tomaten, de schijfjes citroen en de marinade uit het zakje bij de tomaten toe aan de
ovenschaal. Zet opnieuw 10 à 15 min. in de oven.
OG!
©
> Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet de pasta af
Vlees
Gevogelte
Vis
Vegetarisch
en meng er 1 eetl. olijfolie en de helft van de peterselie onder
Afwerking
Werk de zalm af met de rest van de peterselie en serveer met de pasta.
» De bereidingstijd splitsen we zo op:
Cap d'Agde Terret
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
Aantal minuten
Eventuele
— LG.P. Côtes de Thau
werk (snijden,
oventijd
Rochefort 6
Energie 1031 kal Vezels. 648
bakken, koken …)
Vetten
4658 Ellen 5728
Donker trappistenbier
(waanan) verzadigde vetzuren 1678 Zout
098
Kooihyrten
9298
(waanan) sukers
998
Omdatwe atijdr
zijn dan in deze ol
x De tort
ren op. ue en promoties in de andere |
vertoon van uw Xa
groe vant in a
Steck kunnen de pin in a Coryn ne
ze prijzen in uw winkel kan
um
Winkelbezockradplegen vi de RC
de
deren 345 2 545). and
glu geen dansen
MZ laagste prijzen