Colruyt - Folder van 14.07.2021 tot 27.07.2021 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 14.07.2021 tot 27.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Op het menu

N

y

dudes

Ingrediënten

uit weekmenu 1

Te

Rode Prijzen geldig van

Kd |

2

ie

+

#7

£

ke

<

6

Et

EH

Zi

kb

5

at

er

H

@

E

Ÿ

À

bt

Hamburger rund + varken

+

Le

8

%

xt

+150g

F)

A

5 98 €/kg

k

RN

(EN

20 min.

30 min.

7,70€

groenten

et zuiderse

6

TE

atelle

TTE

Boni Selection

Er”

Ingrediënten (4 personen)

ui

4 Atlantische zalmfilets versmarkt)

80 g olijvenmix met kruiden (versmark)

Atlantische zalmfilets

4 stuks + 7708

300 g pruimvormige trostomaten (rome'Muse)

500 g verse tagliatelle met eieren (versmarkt)

Graatloos. Gekweekte zalm.

1 courgette

2 eetl. olijfolie

1 onbehandelde citroen (bio)

1 koffiel. Provencaalse kruiden

1 plantje platte peterselie

zwarte peper (molen)

1 teentje knoflook

grof zeezout (molen)

ee 23, 49 de

1 rode ui

Voorbereiding (omi)

- Snij de citroen in dunne schifjes.

-

Snipper de rode ui en het knoflook fijn.

=

Vind meteen een recept

-

Snij de courgette in kleine blokjes

2

Hak de olijven grof.

naar wens!

Snipper de peterselie fijn.

®

Verwarm de oven voor op 180 °C

» Met de volgende icoontjes ziet u in één

Bereiding (0 min. +30 min.in de over)

oogopslag over welk soort gerecht het gaat:

1_Schik de zalmfilets in een ovenschaal. Verdeel er de courgetteblokjes, de rode ui, het knoflook

en de olijven over. Besprenkel met 1 eetl. olijfolie en kruid met de Provencaalse kruiden, zwarte

peper en zeezout. Zet 10 à 15 min. in de voorverwarmde oven.

> Voeg de tomaten, de schijfjes citroen en de marinade uit het zakje bij de tomaten toe aan de

ovenschaal. Zet opnieuw 10 à 15 min. in de oven.

OG!

©

> Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet de pasta af

Vlees

Gevogelte

Vis

Vegetarisch

en meng er 1 eetl. olijfolie en de helft van de peterselie onder

Afwerking

Werk de zalm af met de rest van de peterselie en serveer met de pasta.

» De bereidingstijd splitsen we zo op:

Cap d'Agde Terret

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

Aantal minuten

Eventuele

— LG.P. Côtes de Thau

werk (snijden,

oventijd

Rochefort 6

Energie 1031 kal Vezels. 648

bakken, koken …)

Vetten

4658 Ellen 5728

Donker trappistenbier

(waanan) verzadigde vetzuren 1678 Zout

098

Kooihyrten

9298

(waanan) sukers

998

Omdatwe atijdr

zijn dan in deze ol

x De tort

ren op. ue en promoties in de andere |

vertoon van uw Xa

groe vant in a

Steck kunnen de pin in a Coryn ne

ze prijzen in uw winkel kan

um

Winkelbezockradplegen vi de RC

de

deren 345 2 545). and

glu geen dansen

MZ laagste prijzen