Colruyt - Folder van 14.07.2021 tot 27.07.2021 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 14.07.2021 tot 27.07.2021.

Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 14.07.2021 tot 27.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 14.07.2021 tot 27.07.2021 - Pagina 2
Op het menu N y dudes Ingrediënten uit weekmenu 1 Te Rode Prijzen geldig van Kd | 2 ie + #7 £ ke < 6 Et EH Zi kb 5 at er H @ E Ÿ À bt Hamburger rund + varken + Le 8 % xt +150g F) A 5 98 €/kg k RN (EN 20 min. 30 min. 7,70€ groenten et zuiderse 6 TE atelle TTE Boni Selection Er” Ingrediënten (4 personen) ui 4 Atlantische zalmfilets versmarkt) 80 g olijvenmix met kruiden (versmark) Atlantische zalmfilets 4 stuks + 7708 300 g pruimvormige trostomaten (rome'Muse) 500 g verse tagliatelle met eieren (versmarkt) Graatloos. Gekweekte zalm. 1 courgette 2 eetl. olijfolie 1 onbehandelde citroen (bio) 1 koffiel. Provencaalse kruiden 1 plantje platte peterselie zwarte peper (molen) 1 teentje knoflook grof zeezout (molen) ee 23, 49 de 1 rode ui Voorbereiding (omi) - Snij de citroen in dunne schifjes. - Snipper de rode ui en het knoflook fijn. = Vind meteen een recept - Snij de courgette in kleine blokjes 2 Hak de olijven grof. naar wens! Snipper de peterselie fijn. ® Verwarm de oven voor op 180 °C » Met de volgende icoontjes ziet u in één Bereiding (0 min. +30 min.in de over) oogopslag over welk soort gerecht het gaat: 1_Schik de zalmfilets in een ovenschaal. Verdeel er de courgetteblokjes, de rode ui, het knoflook en de olijven over. Besprenkel met 1 eetl. olijfolie en kruid met de Provencaalse kruiden, zwarte peper en zeezout. Zet 10 à 15 min. in de voorverwarmde oven. > Voeg de tomaten, de schijfjes citroen en de marinade uit het zakje bij de tomaten toe aan de ovenschaal. Zet opnieuw 10 à 15 min. in de oven. OG! © > Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet de pasta af Vlees Gevogelte Vis Vegetarisch en meng er 1 eetl. olijfolie en de helft van de peterselie onder Afwerking Werk de zalm af met de rest van de peterselie en serveer met de pasta. » De bereidingstijd splitsen we zo op: Cap d'Agde Terret Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Aantal minuten Eventuele — LG.P. Côtes de Thau werk (snijden, oventijd Rochefort 6 Energie 1031 kal Vezels. 648 bakken, koken …) Vetten 4658 Ellen 5728 Donker trappistenbier (waanan) verzadigde vetzuren 1678 Zout 098 Kooihyrten 9298 (waanan) sukers 998 Omdatwe atijdr zijn dan in deze ol x De tort ren op. ue en promoties in de andere | vertoon van uw Xa groe vant in a Steck kunnen de pin in a Coryn ne ze prijzen in uw winkel kan um Winkelbezockradplegen vi de RC de deren 345 2 545). and glu geen dansen MZ laagste prijzen
Colruyt - Folder van 14.07.2021 tot 27.07.2021 - Pagina 2