Colruyt - Folder van 14.07.2021 tot 27.07.2021 - Pagina 1




Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 14.07.2021 tot 27.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

AAN TAFEL …

Lekker

Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat

voordelen: u bespaart tijd en u eet tegelijk evenwichtig.

Koken /

Ons kookteam zorgt voor voldoende groenten, ze wisselen vlees, vis

en veggie af, en gebruiken zoveel mogelijk pure ingrediënten.

MT ae 5

Bovendien controleren onze voedingsdeskundigen elk recept.

Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap.

4

colruyt.be/weekmenu

WEEK 1: 14/7 - 20/7

KINDER-

€ pp.

FAVORIET

25 min

3,

20e)

ische wijze

Hambur

ger op Aziat

PT ELU

essing

Ingrediënten (A personen)

ae

a

4 hamburgers rund + varken

4 hamburgerbroodjes

(beenhouwer)

4 eetl. mayonaise

La

250 g rauwkostmix (versmats)

1 eetl. vloeibare honing

100 g jonge slascheuten (versmark)

2 eetl rijstazijn

1 tomaat

2 eetl. sesamolie

SE 7

1 komkommer

pe

enge

1 eetl. olifolie

1 bosje lente-uitjes

1 koffiel. chilisaus

u

1 plantje koriander

zwarte peper (molen)

170 g Griekse yoghurt

zout

Voorbereiding (omi)

T7)

- Snij de tomaat en de ongeschilde komkommer in fijne schijfjes.

=

+

- Hak de koriander grof.

#

- Snipper de lente-uitjes fijn.

B

Bereiding (15 min)

1 Meng de rauwkostmix met de lente-uitjes en de koriander. Breng op

N

1

smaak met de rijstazijn, de sesamolie, de honing, peper en zout.

2 Maak een dressing met de yoghurt, de mayonaise en de chilisaus.

5 Verhit de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de hamburgers

2 à 3 min. aan elke kant.

3

Verwarm intussen de hamburgerbroodjes (instructies: zie verpakking).

5 Doede broodjes open en besmeer de onderste helfttelkens met 1 koffiel.

chilidressing. Leg er de hamburger op en bedek met de schijfjes tomaat en

komkommer, een beetje van het rauwkostslaatje en wat slascheuten. Eindig

met nog wat chilidressing.

5 Doe de rest van de slascheuten en het rauwkostslaatje in een slakom.

Serveer met de burgers en de rest van de dressing.

ELA

D Geen fan van koriander? Vervang hem door platte peterselie.

LE

Ea

D De rijstazijn kan u vervangen door een fruitige azijn zoals

frambozenazijn.

ze

=

Salento L.G. 'Masso Antico' Primitivo Appassito

&

Puglia — halië

Di

Troubadour Magma

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

is

Amberkleurige tripel IPA

Energie 78 kal vezels 5,68

„nt

Vetten

495g Bwitten

3058

LEA]

(naanan) verzadig 1448 Du

288

Ë

(ana ver de vetzuren

3936

(waarvan) suikers

vg

eran aren CED