Colruyt - Folder van 14.07.2021 tot 27.07.2021 - Pagina 1
Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 14.07.2021 tot 27.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
AAN TAFEL …
Lekker
Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat
voordelen: u bespaart tijd en u eet tegelijk evenwichtig.
Koken /
Ons kookteam zorgt voor voldoende groenten, ze wisselen vlees, vis
en veggie af, en gebruiken zoveel mogelijk pure ingrediënten.
MT ae 5
Bovendien controleren onze voedingsdeskundigen elk recept.
Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap.
4
colruyt.be/weekmenu
WEEK 1: 14/7 - 20/7
KINDER-
€ pp.
FAVORIET
25 min
3,
20e)
ische wijze
Hambur
ger op Aziat
PT ELU
essing
Ingrediënten (A personen)
ae
a
4 hamburgers rund + varken
4 hamburgerbroodjes
(beenhouwer)
4 eetl. mayonaise
La
250 g rauwkostmix (versmats)
1 eetl. vloeibare honing
100 g jonge slascheuten (versmark)
2 eetl rijstazijn
1 tomaat
2 eetl. sesamolie
SE 7
1 komkommer
pe
enge
1 eetl. olifolie
1 bosje lente-uitjes
1 koffiel. chilisaus
u
1 plantje koriander
zwarte peper (molen)
170 g Griekse yoghurt
zout
Voorbereiding (omi)
T7)
- Snij de tomaat en de ongeschilde komkommer in fijne schijfjes.
=
+
- Hak de koriander grof.
#
- Snipper de lente-uitjes fijn.
B
Bereiding (15 min)
1 Meng de rauwkostmix met de lente-uitjes en de koriander. Breng op
N
1
smaak met de rijstazijn, de sesamolie, de honing, peper en zout.
2 Maak een dressing met de yoghurt, de mayonaise en de chilisaus.
5 Verhit de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de hamburgers
2 à 3 min. aan elke kant.
3
Verwarm intussen de hamburgerbroodjes (instructies: zie verpakking).
5 Doede broodjes open en besmeer de onderste helfttelkens met 1 koffiel.
chilidressing. Leg er de hamburger op en bedek met de schijfjes tomaat en
komkommer, een beetje van het rauwkostslaatje en wat slascheuten. Eindig
met nog wat chilidressing.
5 Doe de rest van de slascheuten en het rauwkostslaatje in een slakom.
Serveer met de burgers en de rest van de dressing.
ELA
D Geen fan van koriander? Vervang hem door platte peterselie.
LE
Ea
D De rijstazijn kan u vervangen door een fruitige azijn zoals
frambozenazijn.
ze
=
Salento L.G. 'Masso Antico' Primitivo Appassito
&
Puglia — halië
Di
Troubadour Magma
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
is
Amberkleurige tripel IPA
Energie 78 kal vezels 5,68
„nt
Vetten
495g Bwitten
3058
LEA]
(naanan) verzadig 1448 Du
288
Ë
(ana ver de vetzuren
3936
(waarvan) suikers
vg
eran aren CED