Colruyt - Folder van 14.07.2021 tot 27.07.2021 - Pagina 1


Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 14.07.2021 tot 27.07.2021.



Colruyt Folder 14.07.2021

Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 14.07.2021 tot 27.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 14.07.2021 tot 27.07.2021 - Pagina 1

AAN TAFEL … Lekker Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat voordelen: u bespaart tijd en u eet tegelijk evenwichtig. Koken / Ons kookteam zorgt voor voldoende groenten, ze wisselen vlees, vis en veggie af, en gebruiken zoveel mogelijk pure ingrediënten. MT ae 5 Bovendien controleren onze voedingsdeskundigen elk recept. Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap. 4 colruyt.be/weekmenu WEEK 1: 14/7 - 20/7 KINDER- € pp. FAVORIET 25 min 3, 20e) ische wijze Hambur ger op Aziat PT ELU essing Ingrediënten (A personen) ae a 4 hamburgers rund + varken 4 hamburgerbroodjes (beenhouwer) 4 eetl. mayonaise La 250 g rauwkostmix (versmats) 1 eetl. vloeibare honing 100 g jonge slascheuten (versmark) 2 eetl rijstazijn 1 tomaat 2 eetl. sesamolie SE 7 1 komkommer pe enge 1 eetl. olifolie 1 bosje lente-uitjes 1 koffiel. chilisaus u 1 plantje koriander zwarte peper (molen) 170 g Griekse yoghurt zout Voorbereiding (omi) T7) - Snij de tomaat en de ongeschilde komkommer in fijne schijfjes. = + - Hak de koriander grof. # - Snipper de lente-uitjes fijn. B Bereiding (15 min) 1 Meng de rauwkostmix met de lente-uitjes en de koriander. Breng op N 1 smaak met de rijstazijn, de sesamolie, de honing, peper en zout. 2 Maak een dressing met de yoghurt, de mayonaise en de chilisaus. 5 Verhit de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de hamburgers 2 à 3 min. aan elke kant. 3 Verwarm intussen de hamburgerbroodjes (instructies: zie verpakking). 5 Doede broodjes open en besmeer de onderste helfttelkens met 1 koffiel. chilidressing. Leg er de hamburger op en bedek met de schijfjes tomaat en komkommer, een beetje van het rauwkostslaatje en wat slascheuten. Eindig met nog wat chilidressing. 5 Doe de rest van de slascheuten en het rauwkostslaatje in een slakom. Serveer met de burgers en de rest van de dressing. ELA D Geen fan van koriander? Vervang hem door platte peterselie. LE Ea D De rijstazijn kan u vervangen door een fruitige azijn zoals frambozenazijn. ze = Salento L.G. 'Masso Antico' Primitivo Appassito & Puglia — halië Di Troubadour Magma Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) is Amberkleurige tripel IPA Energie 78 kal vezels 5,68 „nt Vetten 495g Bwitten 3058 LEA] (naanan) verzadig 1448 Du 288 Ë (ana ver de vetzuren 3936 (waarvan) suikers vg eran aren CED

Colruyt - Folder van 14.07.2021 tot 27.07.2021 - Pagina 1