Colruyt - Folder van 14.07.2021 tot 27.07.2021 - Pagina 5
Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 14.07.2021 tot 27.07.2021.

Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 14.07.2021 tot 27.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 14.07.2021 tot 27.07.2021 - Pagina 5
Lekker U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu's van sel CL ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden 8 waarmee u tijd bespaart. bd we AUG À = N En 2 Her) fl | mr il / 7} Al N “m GET 1} hr Lg k en CN ‘a he ds | if | ile nn) he IF di if Mr 5 | il N ee 3 = Hy ji vi ji FE sd N Ji 1 & I mend) ns > ea 1 à 3 = ee u 2 od N, W His Ce ni >. me a j K À :. Mr ci] ©: ij st zei È 8 7 » Mi * ae +. > a denboter AN AUCH krui 45m in. Regenboogfo met venkel en aardap pelsalade (@ personen) U kan de forellen ook klaarmaken in de Prak intussen de boter glad met een vork 800 g regenboogforel 2 eetl. samen met 1 koffie. fijngesnipperde peterselie, oven: leg ze naast elkaar in een ovenschaal (versmarkt) amandelschilfers 1 koffiel. mosterd en het diepgevroren knoflook. en besprenkel met 2 eetl. olijfolie. Zet 1 koffiel fijngesneden 2 koffiel. mosterd Kruid met peper en zout. Verdeel de boter over 20 min. in de voorverwarmde oven, op knoflook giepvries) 2 eetl. vloeibare een stuk vershoudfolie en rol strak op tot een 200 °C. 2 venkels honing worstje. Zet in de koelkast tot gebruik. Of bak ze op de barbecue: gebruik een 1 bosje peterselie 4 eetl. olijfolie Verhit een grillpan. Bestrijk de forellen met klemrooster en bak 4 à 5 min. aan beide 1 bosje waterkers 1 eetl. rodewijnazijn 2 eetl. olijfolie en kruid met peper en zout. Bak kanten. 800 g aardappelen zwarte peper (molen) ze 5 à 7 min. aan elke kant. 3 eetl. boter op zout Maak een vinaigrette: meng 2 eetl. olijfolie kamertemperatuur Cheverny A.O.P. ‘Les Vieilles Serres’ met de honing, 1 koffiel. mosterd en de (5 min) rodewijnazijn. Kruid met peper en zout. Postel Blond \ Rooster de amandelschilfers goudbruin in een Blond abdijbier Schil de aardappelen en snij in gelijke pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. stukken. Meng de afgekoelde aardappelen met de : Snij de blaadjes van de waterkers af. Snipper de peterselie fijn. venkel, de rest van de peterselie en de waterkers. Snij de venkel in de lengte in 4 en verwijder de harde kern. Snij de rest in heel fijne Serveer de forel met een schijfje kruidenboter Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenfs) reepjes en snipper het venkelgroen fijn. en de aardappel-venkelsalade. Besprenkel de Energie 623kal Vezds 678 salade met de vinaigrette en werk af met de Veten 295 Ewiten 4288 (GO min. + afkoelen) (waarvan) verzadigde vetzuren 11,1 g Zout 058 + + geroosterde amandelschilfers. Koohydrten 478 Kook de aardappelen 20 min. gaar in (waarvan) suikers 12178 lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen. Geldig van 21/7 tem. 27/7/2021. sk Met A XTRA .
Colruyt - Folder van 14.07.2021 tot 27.07.2021 - Pagina 5