Colruyt - Folder van 14.07.2021 tot 27.07.2021 - Pagina 5
Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 14.07.2021 tot 27.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Lekker
U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu's van
sel CL
ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden
8
waarmee u tijd bespaart.
bd
we AUG
À
=
N
En
2
Her)
fl
|
mr
il
/
7}
Al
N
“m
GET
1}
hr
Lg
k
en
CN
‘a
he
ds
|
if
|
ile
nn)
he
IF
di
if
Mr
5
|
il
N
ee
3
=
Hy
ji
vi
ji
FE
sd
N
Ji
1
&
I
mend)
ns
>
ea
1
à
3
=
ee
u
2
od
N,
W
His
Ce
ni
>. me
a
j
K
À
:.
Mr
ci]
©:
ij
st
zei
È
8
7
»
Mi
*
ae
+.
>
a
denboter
AN
AUCH krui
45m
in.
Regenboogfo
met venkel
en aardap
pelsalade
(@ personen)
U kan de forellen ook klaarmaken in de
Prak intussen de boter glad met een vork
800 g regenboogforel
2 eetl.
samen met 1 koffie. fijngesnipperde peterselie,
oven: leg ze naast elkaar in een ovenschaal
(versmarkt)
amandelschilfers
1 koffiel. mosterd en het diepgevroren knoflook.
en besprenkel met 2 eetl. olijfolie. Zet
1 koffiel fijngesneden
2 koffiel. mosterd
Kruid met peper en zout. Verdeel de boter over
20 min. in de voorverwarmde oven, op
knoflook giepvries)
2 eetl. vloeibare
een stuk vershoudfolie en rol strak op tot een
200 °C.
2 venkels
honing
worstje. Zet in de koelkast tot gebruik.
Of bak ze op de barbecue: gebruik een
1 bosje peterselie
4 eetl. olijfolie
Verhit een grillpan. Bestrijk de forellen met
klemrooster en bak 4 à 5 min. aan beide
1 bosje waterkers
1 eetl. rodewijnazijn
2 eetl. olijfolie en kruid met peper en zout. Bak
kanten.
800 g aardappelen
zwarte peper (molen)
ze 5 à 7 min. aan elke kant.
3 eetl. boter op
zout
Maak een vinaigrette: meng 2 eetl. olijfolie
kamertemperatuur
Cheverny A.O.P. ‘Les Vieilles Serres’
met de honing, 1 koffiel. mosterd en de
(5 min)
rodewijnazijn. Kruid met peper en zout.
Postel Blond
\
Rooster de amandelschilfers goudbruin in een
Blond abdijbier
Schil de aardappelen en snij in gelijke
pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
stukken.
Meng de afgekoelde aardappelen met de
:
Snij de blaadjes van de waterkers af.
Snipper de peterselie fijn.
venkel, de rest van de peterselie en de waterkers.
Snij de venkel in de lengte in 4 en verwijder
de harde kern. Snij de rest in heel fijne
Serveer de forel met een schijfje kruidenboter
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenfs)
reepjes en snipper het venkelgroen fijn.
en de aardappel-venkelsalade. Besprenkel de
Energie 623kal Vezds 678
salade met de vinaigrette en werk af met de
Veten
295 Ewiten 4288
(GO min. + afkoelen)
(waarvan) verzadigde vetzuren 11,1 g Zout
058
+
+
geroosterde amandelschilfers.
Koohydrten
478
Kook de aardappelen
20 min. gaar in
(waarvan) suikers
12178
lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen.
Geldig van 21/7 tem. 27/7/2021.
sk Met A XTRA .