Colruyt - Folder van 14.07.2021 tot 27.07.2021 - Pagina 5




Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 14.07.2021 tot 27.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Lekker

U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu's van

sel CL

ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden

8

waarmee u tijd bespaart.

bd

we AUG

À

=

N

En

2

Her)

fl

|

mr

il

/

7}

Al

N

“m

GET

1}

hr

Lg

k

en

CN

‘a

he

ds

|

if

|

ile

nn)

he

IF

di

if

Mr

5

|

il

N

ee

3

=

Hy

ji

vi

ji

FE

sd

N

Ji

1

&

I

mend)

ns

>

ea

1

à

3

=

ee

u

2

od

N,

W

His

Ce

ni

>. me

a

j

K

À

:.

Mr

ci]

©:

ij

st

zei

È

8

7

»

Mi

*

ae

+.

>

a

denboter

AN

AUCH krui

45m

in.

Regenboogfo

met venkel

en aardap

pelsalade

(@ personen)

U kan de forellen ook klaarmaken in de

Prak intussen de boter glad met een vork

800 g regenboogforel

2 eetl.

samen met 1 koffie. fijngesnipperde peterselie,

oven: leg ze naast elkaar in een ovenschaal

(versmarkt)

amandelschilfers

1 koffiel. mosterd en het diepgevroren knoflook.

en besprenkel met 2 eetl. olijfolie. Zet

1 koffiel fijngesneden

2 koffiel. mosterd

Kruid met peper en zout. Verdeel de boter over

20 min. in de voorverwarmde oven, op

knoflook giepvries)

2 eetl. vloeibare

een stuk vershoudfolie en rol strak op tot een

200 °C.

2 venkels

honing

worstje. Zet in de koelkast tot gebruik.

Of bak ze op de barbecue: gebruik een

1 bosje peterselie

4 eetl. olijfolie

Verhit een grillpan. Bestrijk de forellen met

klemrooster en bak 4 à 5 min. aan beide

1 bosje waterkers

1 eetl. rodewijnazijn

2 eetl. olijfolie en kruid met peper en zout. Bak

kanten.

800 g aardappelen

zwarte peper (molen)

ze 5 à 7 min. aan elke kant.

3 eetl. boter op

zout

Maak een vinaigrette: meng 2 eetl. olijfolie

kamertemperatuur

Cheverny A.O.P. ‘Les Vieilles Serres’

met de honing, 1 koffiel. mosterd en de

(5 min)

rodewijnazijn. Kruid met peper en zout.

Postel Blond

\

Rooster de amandelschilfers goudbruin in een

Blond abdijbier

Schil de aardappelen en snij in gelijke

pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

stukken.

Meng de afgekoelde aardappelen met de

:

Snij de blaadjes van de waterkers af.

Snipper de peterselie fijn.

venkel, de rest van de peterselie en de waterkers.

Snij de venkel in de lengte in 4 en verwijder

de harde kern. Snij de rest in heel fijne

Serveer de forel met een schijfje kruidenboter

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenfs)

reepjes en snipper het venkelgroen fijn.

en de aardappel-venkelsalade. Besprenkel de

Energie 623kal Vezds 678

salade met de vinaigrette en werk af met de

Veten

295 Ewiten 4288

(GO min. + afkoelen)

(waarvan) verzadigde vetzuren 11,1 g Zout

058

+

+

geroosterde amandelschilfers.

Koohydrten

478

Kook de aardappelen

20 min. gaar in

(waarvan) suikers

12178

lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen.

Geldig van 21/7 tem. 27/7/2021.

sk Met A XTRA .