Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 7


Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 13.01.2021 tot 26.01.2021.



Colruyt Folder 13.01.2021

Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 13.01.2021 tot 26.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 7

EN CU BUDGE eo (Er) £ alafel met gegrild VRIENDELIJK nn Ted 55 min. 1,95 zoete aà! rdappelen Ds Va x. Ingrediënten (@ personen) 340 g falafels (ersmarki) 4 pitabroodjes 400 g zoete aardappelen 2 eetl. sesamzaad 2 venkels 4 eetl. olijfolie 1/2 plante koriander 1 koffiel. ras el hanout 2 1 teentje knoflook zwarte peper (malen) AA, 170 g Griekse yoghurt zout Voorbereiding (15 min) ed - Snij de venkels in 2 en verwijder de harde kern. Snij in fijne reepjes. "+ - Schil de zoete aardappelen en snij in gelike staafjes. N - Sniper de koriander en het knoflook fijn. Meng onder de 2 Griekse yoghurt en kruid met peper en zout. - Verwarm de oven voor op 180 °C. Bereiding 0 min) 1 Meng de venkel met 2 eetl. olijfolie en kruid met 1/2 koffiel. ras A, el hanout, peper en zout. Schik op een bakplaat met bakpapier en A zet+ 15 min. in de voorverwarmde oven. 2 Kruid de zoete aardappelstaafjes met de rest van de ras el € hanout en voeg toe aan de bakplaat. Meng alles door elkaar en bestrooi met de sesamzaadjes. Zet opnieuw 25 min. in de oven. 3 Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de falafels 5 + 10 min. goudbruin. 4 Verwarm de pitabroodjes in de broodrooster of bak ze 5 min. in de oven. Afwerking Verdeel de gegrilde venkel en de zoete aardappel over de borden en serveer met een stukje pitabrood en de falafelballetjes. Lepel er de yoghurt-looksaus over. Le Sablou AO.P. Bergerac Chouffe Soleil Blond bier Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) pi Ska Veels 150g Vetten (vanen) verz de vetzuren 2558 Ewilen 158g Zout 248 8 18 (waarvan) suikers 938 Tip van Valerie van het kookteam elf falafel! = Maak eens Z Laat 300 g kikkererwten 12 u. weken in koud water. Giet af en dep droog. Mix ze tot een kleverige massa. + es Meng met 1,5 koffiel. korianderpoeder, 1/2 eetl. PES piment d’espelette en een snuifje zout. Voeg 3 fijngesnipperde teentjes knoflook, 1 fijngesnipperde ui Dern 1 eetl. geroosterd sesamzaad en1/2 fijngesnipperde plantjes koriander en platte peterselie toe aan het kikkererwtmengsel. Meng goed onder elkaar. Maak uw handen nat en rol balletjes van het mengsel. Bak de balletjes in de friteuse op 150 à 160 °C. Ze zijn klaar 2 ps wanneer ze komen bovendrijven. — Geldgvanapı tem. 2002. wet aren.

Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 7