Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 13.01.2021 tot 26.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

m.

RT:

Op het menu

BUDGET-

RN

(EN

VRIENDELIJK

25 mi

Ze

1C2

BEUL

5

ï

Pv

|

#

Ingrediënten

mf:

a

3

uit weekmenu 1

se

di

:

74;

Rode Prijzen geldig van

£

a

el

Ai

H

CH

NS '

=

er

>

Kk

gs

16

=

&

A

eN

a

>!

à

ce

3

f;

Ee

Boni Selection

2

kabeljauwburgers

4 stuks 400 g

SV

hs

Wilde vis. Graatloos.

Herkomst: noordoostelijk deel

923 efkg

LE

van de Atlantische Oceaan.

Te



3,69:

à

œ

es)

J

we.

ÿ

#

2

RB

à

er

=

>

Da

>

cj

q

date a

Champignonmix

1195 €kg

ampignon*

À

met kruiden

arf

alle met ch

,

en hazelnoten

2008

2,39:

Ingrediënten (4 personen)

200 g erwten (diepuies)

400 g farfalle

500 g champignons

50 g hazelnoten

100 g rucola

2 eetl. mosterd op traditionele wijze

1/2 plantje platte peterselie

2 eetl. olijfolie

Hoe berekenen we

2 teentjes knoflook

zwarte peper (molen)

Lui

zout

onze prijzen?

150 g ricotta

De recepten in ons weekmenu

voorbereiding (omi)

(Eon

krijgen een prijs per persoon

mee. Dit zijn uiteraard

- Snipper de ui en het knoflook fijn.

3,70€

- Snij de champignons in 4.

richtprijzen, maar zo krijgt u alvast

- Hak de hazelnoten en de peterselie fijn.

een idee.

Bereiding (15 min)

Waar houden we rekening mee

1_Kook de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet ef.

bij de berekening?

2 Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de ui en het knoflook 1 min.

» Ingrediënten die u maar voor een deel

5 Voeg de champignons toe en roerbak + 5 min. Meng er de ricotta onder en voeg de mosterd

nodig hebt en die u niet langer kan

en de diepgevroren erwtjes toe. Laat nog 1 à 2 min. verder garen. Kruid met peper en zout.

bewaren, zitten volledig in de prijs.

4 Meng de saus samen met de rucola onder de pasta.

» Voor ingrediënten die u kan bewaren, bv.

Afwerking

diepvriesproducten, rekenen we alleen de

Verdeel de pasta over de borden en bestrooi met de peterselie en de hazelnoten.

Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)

gebruikte hoeveelheid mee.

Les Hauts Rocs

» Basisingrediënten zoals boter, peper, zout,

Côtes du Lubéron

Energie 6B6kcal Vezels 99.

Vetten

die rekenen we niet mee.

2628 Eiwilien _ 2528

098

Rochefort 6

mn ende vetzuren 49g Zout

836

Donker trappistenbier

var) es

198

Omdat we atd rea

en promoties in de andere |

Steck kunnen depri in Cana

zijn dan in deze

wankelbezoek raadplegen via de

En

ie

ruyt

vertoon van uw Xa

ae ke re

groe vant in a

deren 345 HA Zo,

je uk

mé u geen kansen.

dige pren in uv vi

on

Æ laagste prijzen