Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 13.01.2021 tot 26.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
m.
RT:
Op het menu
BUDGET-
RN
(EN
VRIENDELIJK
25 mi
Ze
1C2
BEUL
5
ï
Pv
|
#
Ingrediënten
mf:
a
3
uit weekmenu 1
se
di
:
74;
Rode Prijzen geldig van
£
a
el
Ai
H
CH
NS '
=
er
>
Kk
gs
16
=
&
A
eN
a
>!
à
ce
3
f;
Ee
Boni Selection
2
kabeljauwburgers
4 stuks 400 g
SV
hs
Wilde vis. Graatloos.
Herkomst: noordoostelijk deel
923 efkg
LE
van de Atlantische Oceaan.
Te
“
3,69:
à
œ
es)
J
we.
ÿ
#
2
RB
à
er
=
>
Da
>
cj
q
date a
Champignonmix
1195 €kg
ampignon*
À
met kruiden
arf
alle met ch
,
en hazelnoten
2008
2,39:
Ingrediënten (4 personen)
200 g erwten (diepuies)
400 g farfalle
500 g champignons
50 g hazelnoten
100 g rucola
2 eetl. mosterd op traditionele wijze
1/2 plantje platte peterselie
2 eetl. olijfolie
Hoe berekenen we
2 teentjes knoflook
zwarte peper (molen)
Lui
zout
onze prijzen?
150 g ricotta
De recepten in ons weekmenu
voorbereiding (omi)
(Eon
krijgen een prijs per persoon
mee. Dit zijn uiteraard
- Snipper de ui en het knoflook fijn.
3,70€
- Snij de champignons in 4.
richtprijzen, maar zo krijgt u alvast
- Hak de hazelnoten en de peterselie fijn.
een idee.
Bereiding (15 min)
Waar houden we rekening mee
1_Kook de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet ef.
bij de berekening?
2 Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de ui en het knoflook 1 min.
» Ingrediënten die u maar voor een deel
5 Voeg de champignons toe en roerbak + 5 min. Meng er de ricotta onder en voeg de mosterd
nodig hebt en die u niet langer kan
en de diepgevroren erwtjes toe. Laat nog 1 à 2 min. verder garen. Kruid met peper en zout.
bewaren, zitten volledig in de prijs.
4 Meng de saus samen met de rucola onder de pasta.
» Voor ingrediënten die u kan bewaren, bv.
Afwerking
diepvriesproducten, rekenen we alleen de
Verdeel de pasta over de borden en bestrooi met de peterselie en de hazelnoten.
Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)
gebruikte hoeveelheid mee.
Les Hauts Rocs
» Basisingrediënten zoals boter, peper, zout,
Côtes du Lubéron
Energie 6B6kcal Vezels 99.
Vetten
die rekenen we niet mee.
2628 Eiwilien _ 2528
098
Rochefort 6
mn ende vetzuren 49g Zout
836
Donker trappistenbier
var) es
198
Omdat we atd rea
en promoties in de andere |
Steck kunnen depri in Cana
zijn dan in deze
wankelbezoek raadplegen via de
En
ie
ruyt
vertoon van uw Xa
ae ke re
groe vant in a
deren 345 HA Zo,
je uk
mé u geen kansen.
dige pren in uv vi
on
Æ laagste prijzen