Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 2


Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 13.01.2021 tot 26.01.2021.



Colruyt Folder 13.01.2021

Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 13.01.2021 tot 26.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 2

m. RT: Op het menu BUDGET- RN (EN VRIENDELIJK 25 mi Ze 1C2 BEUL 5 ï Pv | # Ingrediënten mf: a 3 uit weekmenu 1 se di : 74; Rode Prijzen geldig van £ a el Ai H CH NS ' = er > Kk gs 16 = & A eN a >! à ce 3 f; Ee Boni Selection 2 kabeljauwburgers 4 stuks 400 g SV hs Wilde vis. Graatloos. Herkomst: noordoostelijk deel 923 efkg LE van de Atlantische Oceaan. Te “ 3,69: à œ es) J we. ÿ # 2 RB à er = > Da > cj q date a Champignonmix 1195 €kg ampignon* À met kruiden arf alle met ch , en hazelnoten 2008 2,39: Ingrediënten (4 personen) 200 g erwten (diepuies) 400 g farfalle 500 g champignons 50 g hazelnoten 100 g rucola 2 eetl. mosterd op traditionele wijze 1/2 plantje platte peterselie 2 eetl. olijfolie Hoe berekenen we 2 teentjes knoflook zwarte peper (molen) Lui zout onze prijzen? 150 g ricotta De recepten in ons weekmenu voorbereiding (omi) (Eon krijgen een prijs per persoon mee. Dit zijn uiteraard - Snipper de ui en het knoflook fijn. 3,70€ - Snij de champignons in 4. richtprijzen, maar zo krijgt u alvast - Hak de hazelnoten en de peterselie fijn. een idee. Bereiding (15 min) Waar houden we rekening mee 1_Kook de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet ef. bij de berekening? 2 Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de ui en het knoflook 1 min. » Ingrediënten die u maar voor een deel 5 Voeg de champignons toe en roerbak + 5 min. Meng er de ricotta onder en voeg de mosterd nodig hebt en die u niet langer kan en de diepgevroren erwtjes toe. Laat nog 1 à 2 min. verder garen. Kruid met peper en zout. bewaren, zitten volledig in de prijs. 4 Meng de saus samen met de rucola onder de pasta. » Voor ingrediënten die u kan bewaren, bv. Afwerking diepvriesproducten, rekenen we alleen de Verdeel de pasta over de borden en bestrooi met de peterselie en de hazelnoten. Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten) gebruikte hoeveelheid mee. Les Hauts Rocs » Basisingrediënten zoals boter, peper, zout, Côtes du Lubéron Energie 6B6kcal Vezels 99. Vetten die rekenen we niet mee. 2628 Eiwilien _ 2528 098 Rochefort 6 mn ende vetzuren 49g Zout 836 Donker trappistenbier var) es 198 Omdat we atd rea en promoties in de andere | Steck kunnen depri in Cana zijn dan in deze wankelbezoek raadplegen via de En ie ruyt vertoon van uw Xa ae ke re groe vant in a deren 345 HA Zo, je uk mé u geen kansen. dige pren in uv vi on Æ laagste prijzen

Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 2