Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 13.01.2021 tot 26.01.2021.

Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 13.01.2021 tot 26.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 3
ree et groentepu nor: onbleum pancetta BET CHE > 45 min De Ingrediënten (@ personen) 4 4 cordon bleus beenhouwer) 4 eetl. olifolie > 50 g pancetta (charcuterie) 1/2 blokje groentebouillon 300 g rapen 1/2 koffiel. nootmuskaat 100 g spruiten zwarte peper (molen) 2 preien zout 800 g aardappelen Voorberei ng (15 min) Schil de rapen, snij in 2 en dan in fijne partjes. - Snij de preien in fijne ringen. Snij het voetje van de spruiten en snij de rest in 4. = Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken. Bereiding 60 min) 1 Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. 2 Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een kookpot en roerbak de prei, de spruiten en de raapjes + 5 min. Overgiet met 2 dl heet water en verkruimel er het halve bouillonblokje over. Laat 15 min. verder stoven op een zacht vuur. 5 Verhit een pan met antisanbaklaag zonder vetstof en bak de pancetta krokant. Laat uitlekken op keukenpapier. 4 Verhit 2 eetl. oliffolie in dezelfde pan en bak de cordon bleus + 7 min. aan elke kant op een matig vuur. 5 Giet de aardappelen af en hou wat kookvocht over. Plet tot puree. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Roer er de x groenten onder en voeg eventueel nog wat kookvocht toe om de puree smeuiger te maken. pr“ ; Afwerking Verdeel de groentepuree over de borden en verkruimel er de rs = 4 à pancetta over. Serveer met een cordon bleu. Château de Péna A.O.P. Côtes du Roussillon Villages Achel Bruin Donker trappistenbier Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Vetten Energie 62skel Vezels 978 2818 Ewillen 2288 418 3 (waarvan) verzadigde vetzuren 1128 Zout Koolhydraten 4588 u (waarvan) sukers 848 f Tip van Valerie van het kookteam N Nog gebakken spruiten N over? B Kl De Jt Meng de spruitjes met een fijngesnipperd sjalotje en wat EN De os ER fijngesneden pancetta of spek. Bestrooi met geraspte ny wa DID kaas. Bak + 15 min. in een voorverwarmde oven op 180 °C en serveer als lunch met een spiegelei en een sneetje en brood. Of maak een risotto en roer er de rest van de spruitjes en stukjes pancetta onder. (5 1 » 6 E Hoe risotto maken? Bekijk het in onze kooktips TN < E op colruyt.be/lekkerkoken. Met deze tip kan u restjes opgebruiken. Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we voer samen bij aan een beter u, stap voor stap. X stap hu item an et orn
Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 3