Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 5




Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 13.01.2021 tot 26.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Lekker

U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu's van

ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden

Koken /

hi]

ze



waarmee u tijd bespaart.

PE Sahel

=

AN

35 min

|

u

= »

| à

Ê

zen

>

>

X

nn

Y

a“

|

HA

u

+

An

u

J.

=

RE

EA

E

4

{5

ve

£

ze

7-4

De

if

1"

es

=

Ee

|

MS

=

Hi

+

bonen

ki

prinsessen

a ge

ge

(EC

en Thaise LUS

(20 min)

(@ personen)

Verhit de olijfolie in een wokpan en bak de lente-uitjes, het pepertje,

4 rumpsteaks (beenhouwerij)

5 teentjes knoflook

de gember en het knoflook + 1 min.

400 g prinsessenbonen

2 eetl. boter

3 wortelen

300 g woknoedels

Roer er het kerriepoeder onder en voeg de prinsessenbonen,

de wortelstaafjes en de paprikaringen toe. Roerbak 5 min. Overgiet met

1 rode zoete puntpaprika

2 eetl olijfolie

de kokosmelk en laat op een zacht vuur + 10 min. sudderen.

1 bosje lente-uitjes

4 dl kokosmelk lik)

Roer er de uitgelekte noedels onder en breng op smaak met het sap van

1/2 limoen

5 eetl. kerriepoeder

de halve limoen, peper en zout.

1 rood pepertje

zwarte peper molen)

5 cm gember

zout

Smelt ondertussen de boter in een pan en bak de rumpsteaks + 2 min. aan

elke kant. Kruid met peper en zout. Zet het vuur eventueel lager en bak verder

(5 min)

naar smaak.

'

Smelt de schijfjes kruidenboter mee in de pan en schraap de braadresten

Snipper de lente-uitjes en het knoflook fijn.

los.

\

Schil de gember en rasp fin.

Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de zoete puntpaprika en snij

in ringen.

Verdeel de groenten samen met de noedels over de borden. Snij het vlees

'

Verwijder de pitjes uit het pepertje en snipper fijn.

in schuine repen en schik naast de groenten. Lepel het braadvocht over het

Snij de prinsessenbonen in 2.

vlees.

\

Schil de wortelen en snij in gelijke staafjes.

Laat de noedels weken in koud water.

'

Haal de schijfjes kruidenboter van de rumpsteaks en hou apart.

Château Le Menaudat

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

AOP. Blaye -

Energie 67skel vezels 208

Côtes de Bordeaux

Veten

3568 Ewilen 4888

(waavan) verzadigde vetzuren 2108 Zout

058

St. Bernardus Tripel

Koolhydraten

3108

Sterk blond bier

(waarvan) sukers

978

Geldig van 20/1 te.m. 26/1/2021. sk Met 2 XTRA