Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 5
Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 13.01.2021 tot 26.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Lekker
U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu's van
ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden
Koken /
hi]
ze
‘
waarmee u tijd bespaart.
PE Sahel
=
AN
35 min
|
u
= »
| à
Ê
zen
>
>
X
nn
Y
a“
|
HA
u
+
An
u
J.
=
RE
EA
E
4
{5
ve
£
ze
7-4
De
if
1"
es
=
Ee
|
MS
=
Hi
+
bonen
ki
prinsessen
a ge
ge
(EC
en Thaise LUS
(20 min)
(@ personen)
Verhit de olijfolie in een wokpan en bak de lente-uitjes, het pepertje,
4 rumpsteaks (beenhouwerij)
5 teentjes knoflook
de gember en het knoflook + 1 min.
400 g prinsessenbonen
2 eetl. boter
3 wortelen
300 g woknoedels
Roer er het kerriepoeder onder en voeg de prinsessenbonen,
de wortelstaafjes en de paprikaringen toe. Roerbak 5 min. Overgiet met
1 rode zoete puntpaprika
2 eetl olijfolie
de kokosmelk en laat op een zacht vuur + 10 min. sudderen.
1 bosje lente-uitjes
4 dl kokosmelk lik)
Roer er de uitgelekte noedels onder en breng op smaak met het sap van
1/2 limoen
5 eetl. kerriepoeder
de halve limoen, peper en zout.
1 rood pepertje
zwarte peper molen)
5 cm gember
zout
Smelt ondertussen de boter in een pan en bak de rumpsteaks + 2 min. aan
elke kant. Kruid met peper en zout. Zet het vuur eventueel lager en bak verder
(5 min)
naar smaak.
'
Smelt de schijfjes kruidenboter mee in de pan en schraap de braadresten
Snipper de lente-uitjes en het knoflook fijn.
los.
\
Schil de gember en rasp fin.
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de zoete puntpaprika en snij
in ringen.
Verdeel de groenten samen met de noedels over de borden. Snij het vlees
'
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snipper fijn.
in schuine repen en schik naast de groenten. Lepel het braadvocht over het
Snij de prinsessenbonen in 2.
vlees.
\
Schil de wortelen en snij in gelijke staafjes.
Laat de noedels weken in koud water.
'
Haal de schijfjes kruidenboter van de rumpsteaks en hou apart.
Château Le Menaudat
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
AOP. Blaye -
Energie 67skel vezels 208
Côtes de Bordeaux
Veten
3568 Ewilen 4888
(waavan) verzadigde vetzuren 2108 Zout
058
St. Bernardus Tripel
Koolhydraten
3108
Sterk blond bier
(waarvan) sukers
978
Geldig van 20/1 te.m. 26/1/2021. sk Met 2 XTRA