Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 5
Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 13.01.2021 tot 26.01.2021.

Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 13.01.2021 tot 26.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 5
Lekker U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu's van ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden Koken / hi] ze ‘ waarmee u tijd bespaart. PE Sahel = AN 35 min | u = » | à Ê zen > > X nn Y a“ | HA u + An u J. = RE EA E 4 {5 ve £ ze 7-4 De if 1" es = Ee | MS = Hi + bonen ki prinsessen a ge ge (EC en Thaise LUS (20 min) (@ personen) Verhit de olijfolie in een wokpan en bak de lente-uitjes, het pepertje, 4 rumpsteaks (beenhouwerij) 5 teentjes knoflook de gember en het knoflook + 1 min. 400 g prinsessenbonen 2 eetl. boter 3 wortelen 300 g woknoedels Roer er het kerriepoeder onder en voeg de prinsessenbonen, de wortelstaafjes en de paprikaringen toe. Roerbak 5 min. Overgiet met 1 rode zoete puntpaprika 2 eetl olijfolie de kokosmelk en laat op een zacht vuur + 10 min. sudderen. 1 bosje lente-uitjes 4 dl kokosmelk lik) Roer er de uitgelekte noedels onder en breng op smaak met het sap van 1/2 limoen 5 eetl. kerriepoeder de halve limoen, peper en zout. 1 rood pepertje zwarte peper molen) 5 cm gember zout Smelt ondertussen de boter in een pan en bak de rumpsteaks + 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Zet het vuur eventueel lager en bak verder (5 min) naar smaak. ' Smelt de schijfjes kruidenboter mee in de pan en schraap de braadresten Snipper de lente-uitjes en het knoflook fijn. los. \ Schil de gember en rasp fin. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de zoete puntpaprika en snij in ringen. Verdeel de groenten samen met de noedels over de borden. Snij het vlees ' Verwijder de pitjes uit het pepertje en snipper fijn. in schuine repen en schik naast de groenten. Lepel het braadvocht over het Snij de prinsessenbonen in 2. vlees. \ Schil de wortelen en snij in gelijke staafjes. Laat de noedels weken in koud water. ' Haal de schijfjes kruidenboter van de rumpsteaks en hou apart. Château Le Menaudat Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) AOP. Blaye - Energie 67skel vezels 208 Côtes de Bordeaux Veten 3568 Ewilen 4888 (waavan) verzadigde vetzuren 2108 Zout 058 St. Bernardus Tripel Koolhydraten 3108 Sterk blond bier (waarvan) sukers 978 Geldig van 20/1 te.m. 26/1/2021. sk Met 2 XTRA
Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 5