Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 1
Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 13.01.2021 tot 26.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
AAN TAFEL.
Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat
heeft heel wat voordelen: u eet evenwichtig en
7
I
Es
bespaart tegelijk heel wat tijd
N
W FA le
K
Hier vindt u alvast suggesties van ons kookteam
voor de komende 2 weken.
colruyt.be/weekmenu
WEEK 1: 13/1 - 19
KINDER-
FAVORIET
1
g>,
À
5
#
SL
ug
in
&
à
nn
be
u
be
Z
+
SA
se
F3
He
x
a
ie
*
A
A
Ingrediënten (@ personen)
%
N
4 kabeljauwburgers (versmarkt)
70 g tomatenpuree
2 broccoli's
1 eetl. bloem
Á
>
1 rood pepertje
5 eetl. olijfolie
va
=
2 teentjes knoflock
2 eetl. rodewijnazijn
Tui
1 blokje kippenbouillon
500 g verse tagliatelle met eieren
zwarte peper (molen)
B
#
Wersmarkt)
zout
ik
Voorbereidi
(0 min)
= Snij de ui in fijne ringen en het knoflook in fijne plakjes.
- Snij de broccolis in roosjes. Schil de stelen en snij in gelijke staafjes.
- Verwijder de pitjes en de zaadlijsten uit het pepertje en snipper fijn
4
- Laat het bouillonblokje oplossen in 2,5 dl heet water.
ap:
à
Bereiding 20 min)
1 Kook de broccoli + 8 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Voeg
y
de laatste 3 à 4 min. de tagliatelle toe aan de kookpot. Giet af.
em
2 Verhit 1 eetl. olijfolie in de kookpot en bak de uiringen, het knoflook en
N.
het pepertje + 2 min. Besprenkel met de rodewijnazijn en laat inkoken.
3 Bestrooi met de bloem en roer goed.
4 Overgiet met de kippenbouillon en roer er de tomatenpuree onder.
mk
SA
Breng opnieuw aan de kook zodat de saus lichtjes bindt. Voeg de pasta en
de broccoli toe.
ze
5 verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de kabeljauwburgers
#
+3 min. aan elke kant goudbruin. Kruid met peper en zout.
Afwerking
Verdeel de pasta met tomatensaus en broccoli over de borden en
serveer met een kabeljauwburger.
9 ee Sèvre-et-Maine voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
Energie 838kcal Verds 1568
Sur Lie 'Les Lauriers’
Veten
23g Ewilten 3758
Ename Blond
(waarvan) verzadigde vetzuren 28g Zout
268 0
aan)
en
Tg
Blond abdijbier
(waarvan) uiers
868
#
sem vn en