Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 1




Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 13.01.2021 tot 26.01.2021.


Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina




Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

AAN TAFEL.

Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat

heeft heel wat voordelen: u eet evenwichtig en

7

I

Es

bespaart tegelijk heel wat tijd

N

W FA le

K

Hier vindt u alvast suggesties van ons kookteam

voor de komende 2 weken.

colruyt.be/weekmenu

WEEK 1: 13/1 - 19

KINDER-

FAVORIET

1

g>,

À

5

#

SL

ug

in

&

à

nn

be

u

be

Z

+

SA

se

F3

He

x

a

ie

*

A

A

Ingrediënten (@ personen)

%

N

4 kabeljauwburgers (versmarkt)

70 g tomatenpuree

2 broccoli's

1 eetl. bloem

Á

>

1 rood pepertje

5 eetl. olijfolie

va

=

2 teentjes knoflock

2 eetl. rodewijnazijn

Tui

1 blokje kippenbouillon

500 g verse tagliatelle met eieren

zwarte peper (molen)

B

#

Wersmarkt)

zout

ik

Voorbereidi

(0 min)

= Snij de ui in fijne ringen en het knoflook in fijne plakjes.

- Snij de broccolis in roosjes. Schil de stelen en snij in gelijke staafjes.

- Verwijder de pitjes en de zaadlijsten uit het pepertje en snipper fijn

4

- Laat het bouillonblokje oplossen in 2,5 dl heet water.

ap:

à

Bereiding 20 min)

1 Kook de broccoli + 8 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Voeg

y

de laatste 3 à 4 min. de tagliatelle toe aan de kookpot. Giet af.

em

2 Verhit 1 eetl. olijfolie in de kookpot en bak de uiringen, het knoflook en

N.

het pepertje + 2 min. Besprenkel met de rodewijnazijn en laat inkoken.

3 Bestrooi met de bloem en roer goed.

4 Overgiet met de kippenbouillon en roer er de tomatenpuree onder.

mk

SA

Breng opnieuw aan de kook zodat de saus lichtjes bindt. Voeg de pasta en

de broccoli toe.

ze

5 verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de kabeljauwburgers

#

+3 min. aan elke kant goudbruin. Kruid met peper en zout.

Afwerking

Verdeel de pasta met tomatensaus en broccoli over de borden en

serveer met een kabeljauwburger.

9 ee Sèvre-et-Maine voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

Energie 838kcal Verds 1568

Sur Lie 'Les Lauriers’

Veten

23g Ewilten 3758

Ename Blond

(waarvan) verzadigde vetzuren 28g Zout

268 0

aan)

en

Tg

Blond abdijbier

(waarvan) uiers

868

#

sem vn en