Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 1
Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 13.01.2021 tot 26.01.2021.

Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 13.01.2021 tot 26.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 1
AAN TAFEL. Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat voordelen: u eet evenwichtig en 7 I Es bespaart tegelijk heel wat tijd N W FA le K Hier vindt u alvast suggesties van ons kookteam voor de komende 2 weken. colruyt.be/weekmenu WEEK 1: 13/1 - 19 KINDER- FAVORIET 1 g>, À 5 # SL ug in & à nn be u be Z + SA se F3 He x a ie * A A Ingrediënten (@ personen) % N 4 kabeljauwburgers (versmarkt) 70 g tomatenpuree 2 broccoli's 1 eetl. bloem Á > 1 rood pepertje 5 eetl. olijfolie va = 2 teentjes knoflock 2 eetl. rodewijnazijn Tui 1 blokje kippenbouillon 500 g verse tagliatelle met eieren zwarte peper (molen) B # Wersmarkt) zout ik Voorbereidi (0 min) = Snij de ui in fijne ringen en het knoflook in fijne plakjes. - Snij de broccolis in roosjes. Schil de stelen en snij in gelijke staafjes. - Verwijder de pitjes en de zaadlijsten uit het pepertje en snipper fijn 4 - Laat het bouillonblokje oplossen in 2,5 dl heet water. ap: à Bereiding 20 min) 1 Kook de broccoli + 8 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Voeg y de laatste 3 à 4 min. de tagliatelle toe aan de kookpot. Giet af. em 2 Verhit 1 eetl. olijfolie in de kookpot en bak de uiringen, het knoflook en N. het pepertje + 2 min. Besprenkel met de rodewijnazijn en laat inkoken. 3 Bestrooi met de bloem en roer goed. 4 Overgiet met de kippenbouillon en roer er de tomatenpuree onder. mk SA Breng opnieuw aan de kook zodat de saus lichtjes bindt. Voeg de pasta en de broccoli toe. ze 5 verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de kabeljauwburgers # +3 min. aan elke kant goudbruin. Kruid met peper en zout. Afwerking Verdeel de pasta met tomatensaus en broccoli over de borden en serveer met een kabeljauwburger. 9 ee Sèvre-et-Maine voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Energie 838kcal Verds 1568 Sur Lie 'Les Lauriers’ Veten 23g Ewilten 3758 Ename Blond (waarvan) verzadigde vetzuren 28g Zout 268 0 aan) en Tg Blond abdijbier (waarvan) uiers 868 # sem vn en
Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 1