Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 13.01.2021 tot 26.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Op het menu
\4
N
{|}
1
Ep
Le
70€
BEUL
Ingrediënten
uit weekmenu 2
Rode Prijzen geldig van
er
2
Ke
NS
Rumpsteak
+3cm + 170g
Met peperboter.
ne
13,50 «x;
aatje
pinaziesl
ki nn met S
pelen
RX
en geb
Kd
=
Ingrediënten (4 personen)
560 g kibbeling gersmat)
300 g yoorgekookte aardappelblokjes
Boni Selection
400 g verse spinazie
Wersmarkt)
1708 Gliekse yoghurt
spinazie
425 8kg
250 g gestoomde rode biet (versmarkt)
30 g gepelde, ongezouten pistachenoten
400 g
1 avocado
1 onbehandelde sinaasappel (bo)
2 eetl. olijfolie
Herkomst: ltalië/Frankrijk/Spanje.
1 rode ui
zwarte peper (molen)
Versmarkt
1,69
zout
voorbereiding Qs min)
2
Snij de rode ui in heel fijne ringen.
-
'
Hak de pistachenoten fijn.
Snij de rode bieten in kleine blokjes.
Snij het vruchtvlees van de avocado in partjes
Vind meteen een recept
'
Was de sinaasappel en rasp de zeste tot u 1 eetl. hebt. Schil daarna de sinaasappel tot op het
naar wens!
vruchtvlees en snij de partjes van tussen de vliesjes. Doe dat boven een kommetje en vang
'
het sap op.
» Met de volgende icoontjes ziet u in één
Verwarm de oven voor op 220 °C.
oogopslag over welk soort gerecht het gaat.
Bereiding 0 min)
1 Leg de kibbelingen in een ovenschaal en bak + 8 min. in de voorverwarmde oven
2 Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de aardappelblokjes + 10 min. goudbruin.
Kruid met peper en zout.
©
5 Meng ondertussen de sinaasappelzeste en het sinaasappelsap onder de Griekse yoghurt
©
119
Kruid met peper en zout.
Vlees
Gevogelte
Vis
Vegetarisch
Afwerking
Verdeel de spinazie over de borden samen met de rode ui, de bietenblokjes, de avocado,
» De bereidingstijd splitsen we zo op:
de sinaasappelpartjes en de pistachenoten. Serveer met de gebakken aardappelblokjes en
de kibbelingen. Lepel er wat sinaasappeldressing over.
Aantal minuten
Eventuele
Riesling Classic
werk (snijden,
oventijd
Rudolf Müller
Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)
bakken, koken …)
Energie 748kal Vezek 948
Pfalz — Duitsland
Vetten
Ag Eiitten 3078
Cuvée des Trolls
mn ende vetzuren 68g Zout
278
Sterk blond bier
mg
var) es
1048
zijn dan in deze ol
Omdat we atd rea
Mir in de andere
vertoon van uw Xra-app
groe vant in a
Steck kunnen depri in Cary
dige prijzen in uw va
on
ae ie
ryeapp op kuyt be bij onze Klantendienst
deren 345 on Zo mist
ugeen kansen.
MZ laagste prijzen