Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 13.01.2021 tot 26.01.2021.

Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 13.01.2021 tot 26.01.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 6
Op het menu \4 N {|} 1 Ep Le 70€ BEUL Ingrediënten uit weekmenu 2 Rode Prijzen geldig van er 2 Ke NS Rumpsteak +3cm + 170g Met peperboter. ne 13,50 «x; aatje pinaziesl ki nn met S pelen RX en geb Kd = Ingrediënten (4 personen) 560 g kibbeling gersmat) 300 g yoorgekookte aardappelblokjes Boni Selection 400 g verse spinazie Wersmarkt) 1708 Gliekse yoghurt spinazie 425 8kg 250 g gestoomde rode biet (versmarkt) 30 g gepelde, ongezouten pistachenoten 400 g 1 avocado 1 onbehandelde sinaasappel (bo) 2 eetl. olijfolie Herkomst: ltalië/Frankrijk/Spanje. 1 rode ui zwarte peper (molen) Versmarkt 1,69 zout voorbereiding Qs min) 2 Snij de rode ui in heel fijne ringen. - ' Hak de pistachenoten fijn. Snij de rode bieten in kleine blokjes. Snij het vruchtvlees van de avocado in partjes Vind meteen een recept ' Was de sinaasappel en rasp de zeste tot u 1 eetl. hebt. Schil daarna de sinaasappel tot op het naar wens! vruchtvlees en snij de partjes van tussen de vliesjes. Doe dat boven een kommetje en vang ' het sap op. » Met de volgende icoontjes ziet u in één Verwarm de oven voor op 220 °C. oogopslag over welk soort gerecht het gaat. Bereiding 0 min) 1 Leg de kibbelingen in een ovenschaal en bak + 8 min. in de voorverwarmde oven 2 Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de aardappelblokjes + 10 min. goudbruin. Kruid met peper en zout. © 5 Meng ondertussen de sinaasappelzeste en het sinaasappelsap onder de Griekse yoghurt © 119 Kruid met peper en zout. Vlees Gevogelte Vis Vegetarisch Afwerking Verdeel de spinazie over de borden samen met de rode ui, de bietenblokjes, de avocado, » De bereidingstijd splitsen we zo op: de sinaasappelpartjes en de pistachenoten. Serveer met de gebakken aardappelblokjes en de kibbelingen. Lepel er wat sinaasappeldressing over. Aantal minuten Eventuele Riesling Classic werk (snijden, oventijd Rudolf Müller Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten) bakken, koken …) Energie 748kal Vezek 948 Pfalz — Duitsland Vetten Ag Eiitten 3078 Cuvée des Trolls mn ende vetzuren 68g Zout 278 Sterk blond bier mg var) es 1048 zijn dan in deze ol Omdat we atd rea Mir in de andere vertoon van uw Xra-app groe vant in a Steck kunnen depri in Cary dige prijzen in uw va on ae ie ryeapp op kuyt be bij onze Klantendienst deren 345 on Zo mist ugeen kansen. MZ laagste prijzen
Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 6