Colruyt - Folder van 13.01.2021 tot 26.01.2021 - Pagina 6




Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 13.01.2021 tot 26.01.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Op het menu

\4

N

{|}

1

Ep

Le

70€

BEUL

Ingrediënten

uit weekmenu 2

Rode Prijzen geldig van

er

2

Ke

NS

Rumpsteak

+3cm + 170g

Met peperboter.

ne

13,50 «x;

aatje

pinaziesl

ki nn met S

pelen

RX

en geb

Kd

=

Ingrediënten (4 personen)

560 g kibbeling gersmat)

300 g yoorgekookte aardappelblokjes

Boni Selection

400 g verse spinazie

Wersmarkt)

1708 Gliekse yoghurt

spinazie

425 8kg

250 g gestoomde rode biet (versmarkt)

30 g gepelde, ongezouten pistachenoten

400 g

1 avocado

1 onbehandelde sinaasappel (bo)

2 eetl. olijfolie

Herkomst: ltalië/Frankrijk/Spanje.

1 rode ui

zwarte peper (molen)

Versmarkt

1,69

zout

voorbereiding Qs min)

2

Snij de rode ui in heel fijne ringen.

-

'

Hak de pistachenoten fijn.

Snij de rode bieten in kleine blokjes.

Snij het vruchtvlees van de avocado in partjes

Vind meteen een recept

'

Was de sinaasappel en rasp de zeste tot u 1 eetl. hebt. Schil daarna de sinaasappel tot op het

naar wens!

vruchtvlees en snij de partjes van tussen de vliesjes. Doe dat boven een kommetje en vang

'

het sap op.

» Met de volgende icoontjes ziet u in één

Verwarm de oven voor op 220 °C.

oogopslag over welk soort gerecht het gaat.

Bereiding 0 min)

1 Leg de kibbelingen in een ovenschaal en bak + 8 min. in de voorverwarmde oven

2 Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de aardappelblokjes + 10 min. goudbruin.

Kruid met peper en zout.

©

5 Meng ondertussen de sinaasappelzeste en het sinaasappelsap onder de Griekse yoghurt

©

119

Kruid met peper en zout.

Vlees

Gevogelte

Vis

Vegetarisch

Afwerking

Verdeel de spinazie over de borden samen met de rode ui, de bietenblokjes, de avocado,

» De bereidingstijd splitsen we zo op:

de sinaasappelpartjes en de pistachenoten. Serveer met de gebakken aardappelblokjes en

de kibbelingen. Lepel er wat sinaasappeldressing over.

Aantal minuten

Eventuele

Riesling Classic

werk (snijden,

oventijd

Rudolf Müller

Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)

bakken, koken …)

Energie 748kal Vezek 948

Pfalz — Duitsland

Vetten

Ag Eiitten 3078

Cuvée des Trolls

mn ende vetzuren 68g Zout

278

Sterk blond bier

mg

var) es

1048

zijn dan in deze ol

Omdat we atd rea

Mir in de andere

vertoon van uw Xra-app

groe vant in a

Steck kunnen depri in Cary

dige prijzen in uw va

on

ae ie

ryeapp op kuyt be bij onze Klantendienst

deren 345 on Zo mist

ugeen kansen.

MZ laagste prijzen