Colruyt - Folder van 11.08.2021 tot 24.08.2021 - Pagina 7


Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 11.08.2021 tot 24.08.2021.



Colruyt Folder 11.08.2021

Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 11.08.2021 tot 24.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 11.08.2021 tot 24.08.2021 - Pagina 7

RN Kippe nchipolata a 1:11 tomaten 40 min NE AE pinaziepur Ingrediënten (4 personen) 4 kippenchipolata's 1 dl plantaardig (beenhouweni) roomalternatief (bv. Alpro Cuisine) 400 g spinazie 3 eet olifolie 400 g tapastomaten 1 koffiel. Provencaalse kruiden 800 g aardappelen nootmuskaat 2 teentjes knoflook zwarte peper (malen) zout /® Voorbereiding (15 min) - Schilde aardappelen en snij in gelijke stukken. = Hak de spinazie grof. - Snipper het knoflook fijn. - Verwarm de oven voor op 180 °C. 1 Mi Bereiding (25 mn) Pe Fe 1 Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. 4 Voeg de laatste 2 min. het knoflook en de spinazie toe. Giet af 4 en prak fin met een pureestamper. Roer er het roomalternatief 7% onder en breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout. À 2 Schik de tapastomaten intussen naast elkaar in een ovenschaal en besprenkel met 2 eetl. olijfolie. Bestrooi met de Provencaalse kruiden. Zet + 10 min. in de voorverwarmde oven. LA 4 hi 3 Verhit intussen 1 eetl. olifolie in een braadpan en bak de chipolata's 5 à 7 min. goudbruin aan alle kanten. dn A Cn 4 Château de Péna AO. Côtes du Roussillon Villages LeFort Tripel fe Sterk blond bier kerde È a En Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlst) 2 Energie 550kal vezels 5.58 # Vetten 2138 Ewilten 36,58 (vaanvan) verzadigde verzuren 558 Zout 258 = Kooihydraten 3698 (vaanan) suikers 478 _ Tip van Valerie van het kookteam ÉD alternati dig room Nog plantad “Een plantaardig roomalternatief op basis van soja heeft een zachte en subtiele smaak. Daardoor is het geschikt voor koude én warme bereidingen. Verwerk restjes dus gerust in soep, sauzen, ovenschotels …” Met deze tip kan u restjes opgebruiken. 7) Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we samen bij aan een beter milieu, stap voor stap. ED 88 ern au

Colruyt - Folder van 11.08.2021 tot 24.08.2021 - Pagina 7