Colruyt - Folder van 11.08.2021 tot 24.08.2021 - Pagina 1




Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 11.08.2021 tot 24.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

AAN TAFEL …

Lekker

Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat

voordelen: u bespaart tijd en u eet tegelijk evenwichtig.

eh

:

Ons kookteam zorgt voor voldoende groenten, ze wisselen vlees, vis

en veggie af, en gebruiken zoveel mogelijk pure ingrediënten.

Bovendien controleren onze voedingsdeskundigen elk recept.

PS Lie

Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap.

WEEK 1

colruyt.be/weekmenu

av

- 17/8

=

12

ne

Fe

Fan

ae

er

:

5

ie

Ee

"HE

er

35

ee

CA

au

an

E

=

Ber

a

Susan

Einer

En

Fe

a

u

ei

EUT

zur

zE

=

=

=

Em

En

=

Mi

Su

er:

Am

ER

2

le



5

In



ik

ps

33

IE

4

>

He

&

*

|

:

a

— =“

=

5

nan

à =

È

1 |:

Haris:

Fir

ars

ij

+

4

TA

ar

pest

Lj

ze

Ee

=

Lt

a

Ve

4

das

pau

di

Si

we

re

4

3

Ir

a

5

Er

Ben

au

=

À

Ge

fer

Ai

12

E

Freu

Alles

=

=

2

Ei)

14

has:

LE

Arr.

ar

a

à

pass

ai

Ei



mar

à

En

=

LE:

un

|

u

FI

a

Raj

ji

Fein

RN

Eprp

1

val

xD |

25 min

5,

GO ei

Zu

Iacıos

En

=

zn

/

Ë en sen

De

Hi

ae

I:

pn

si

Bi

jar

5

Hi

a

47

= en

À

An

a:

ze

ee

pT.

A

Ee

Ten

5

el

UE

ER

# Gemarl

ineerde scam

ELU

zure noedels

Ingrediënten ( persorer)

Bereiding 0 min)

Calmel & Joseph ‘Amstramgram’ Viognier

8 gemarineerde

2 teentjes knoflook

1 Verhit 2 eetl. olijfolie in een wok en bak de ui

LGP. Pays d'Oc

scampibrochettes

300 g woknoedels

en het knoflook 1 min.

Troubadour Magma

Wersmarkt)

4 eetl. loempiasaus

2 Voeg de wokgroenten toe en bak 5 à 10 min.

Amberkleurige tripel IPA

700 g stoofgroenten

4 eetl olijfolie

op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.

Thaï versmarkt)

1/2 plante koriander

zout

zwarte peper (malen)

5 Meng er de noedels en de loempiasaus

1 rode ui

onder. Laat nog 1 à 2 min opwarmen.

4 Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en

Voorbereiding min)

bak de scampibrochettes 2 min. aan elke kant.

- Laat de noedels weken in koud water en

Afwerking

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlist)

maak ze los met een vork.

Werk af met de koriander.

Energie

492 kal Vezels.

638

- Snipper het knoflook en de rode ui fijn.

Vetten

191g Ewilen 3048

- Hak de koriander grof

(vaanan) verzadigdevetzuren 288 Zou

068

Koohydraten

(waarvan) suikers,

2058

4628

Ons vakmanschap drink je met verstand