Colruyt - Folder van 11.08.2021 tot 24.08.2021 - Pagina 1


Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 11.08.2021 tot 24.08.2021.



Colruyt Folder 11.08.2021

Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 11.08.2021 tot 24.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 11.08.2021 tot 24.08.2021 - Pagina 1

AAN TAFEL … Lekker Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat voordelen: u bespaart tijd en u eet tegelijk evenwichtig. eh : Ons kookteam zorgt voor voldoende groenten, ze wisselen vlees, vis en veggie af, en gebruiken zoveel mogelijk pure ingrediënten. Bovendien controleren onze voedingsdeskundigen elk recept. PS Lie Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap. WEEK 1 colruyt.be/weekmenu av - 17/8 = 12 ne Fe Fan ae er : 5 ie Ee "HE er 35 ee CA au an E = Ber a Susan Einer En Fe a u ei EUT zur zE = = = Em En = Mi Su er: Am ER 2 le “ 5 In ” ik ps 33 IE 4 > He & * | : a — =“ = 5 nan à = È 1 |: Haris: Fir ars ij + 4 TA ar pest Lj ze Ee = Lt a Ve 4 das pau di Si we re 4 3 Ir a 5 Er Ben au = À Ge fer Ai 12 E Freu Alles = = 2 Ei) 14 has: LE Arr. ar a à pass ai Ei e® mar à En = LE: un | u FI a Raj ji Fein RN Eprp 1 val xD | 25 min 5, GO ei Zu Iacıos En = zn / Ë en sen De Hi ae I: pn si Bi jar 5 Hi a 47 = en À An a: ze ee pT. A Ee Ten 5 el UE ER # Gemarl ineerde scam ELU zure noedels Ingrediënten ( persorer) Bereiding 0 min) Calmel & Joseph ‘Amstramgram’ Viognier 8 gemarineerde 2 teentjes knoflook 1 Verhit 2 eetl. olijfolie in een wok en bak de ui LGP. Pays d'Oc scampibrochettes 300 g woknoedels en het knoflook 1 min. Troubadour Magma Wersmarkt) 4 eetl. loempiasaus 2 Voeg de wokgroenten toe en bak 5 à 10 min. Amberkleurige tripel IPA 700 g stoofgroenten 4 eetl olijfolie op een hoog vuur. Kruid met peper en zout. Thaï versmarkt) 1/2 plante koriander zout zwarte peper (malen) 5 Meng er de noedels en de loempiasaus 1 rode ui onder. Laat nog 1 à 2 min opwarmen. 4 Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en Voorbereiding min) bak de scampibrochettes 2 min. aan elke kant. - Laat de noedels weken in koud water en Afwerking Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlist) maak ze los met een vork. Werk af met de koriander. Energie 492 kal Vezels. 638 - Snipper het knoflook en de rode ui fijn. Vetten 191g Ewilen 3048 - Hak de koriander grof (vaanan) verzadigdevetzuren 288 Zou 068 Koohydraten (waarvan) suikers, 2058 4628 Ons vakmanschap drink je met verstand

Colruyt - Folder van 11.08.2021 tot 24.08.2021 - Pagina 1