Colruyt - Folder van 11.08.2021 tot 24.08.2021 - Pagina 1
Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 11.08.2021 tot 24.08.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
AAN TAFEL …
Lekker
Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat
voordelen: u bespaart tijd en u eet tegelijk evenwichtig.
eh
:
Ons kookteam zorgt voor voldoende groenten, ze wisselen vlees, vis
en veggie af, en gebruiken zoveel mogelijk pure ingrediënten.
Bovendien controleren onze voedingsdeskundigen elk recept.
PS Lie
Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap.
WEEK 1
colruyt.be/weekmenu
av
- 17/8
=
12
ne
Fe
Fan
ae
er
:
5
ie
Ee
"HE
er
35
ee
CA
au
an
E
=
Ber
a
Susan
Einer
En
Fe
a
u
ei
EUT
zur
zE
=
=
=
Em
En
=
Mi
Su
er:
Am
ER
2
le
“
5
In
”
ik
ps
33
IE
4
>
He
&
*
|
:
a
— =“
=
5
nan
à =
È
1 |:
Haris:
Fir
ars
ij
+
4
TA
ar
pest
Lj
ze
Ee
=
Lt
a
Ve
4
das
pau
di
Si
we
re
4
3
Ir
a
5
Er
Ben
au
=
À
Ge
fer
Ai
12
E
Freu
Alles
=
=
2
Ei)
14
has:
LE
Arr.
ar
a
à
pass
ai
Ei
e®
mar
à
En
=
LE:
un
|
u
FI
a
Raj
ji
Fein
RN
Eprp
1
val
xD |
25 min
5,
GO ei
Zu
Iacıos
En
=
zn
/
Ë en sen
De
Hi
ae
I:
pn
si
Bi
jar
5
Hi
a
47
= en
À
An
a:
ze
ee
pT.
A
Ee
Ten
5
el
UE
ER
# Gemarl
ineerde scam
ELU
zure noedels
Ingrediënten ( persorer)
Bereiding 0 min)
Calmel & Joseph ‘Amstramgram’ Viognier
8 gemarineerde
2 teentjes knoflook
1 Verhit 2 eetl. olijfolie in een wok en bak de ui
LGP. Pays d'Oc
scampibrochettes
300 g woknoedels
en het knoflook 1 min.
Troubadour Magma
Wersmarkt)
4 eetl. loempiasaus
2 Voeg de wokgroenten toe en bak 5 à 10 min.
Amberkleurige tripel IPA
700 g stoofgroenten
4 eetl olijfolie
op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.
Thaï versmarkt)
1/2 plante koriander
zout
zwarte peper (malen)
5 Meng er de noedels en de loempiasaus
1 rode ui
onder. Laat nog 1 à 2 min opwarmen.
4 Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en
Voorbereiding min)
bak de scampibrochettes 2 min. aan elke kant.
- Laat de noedels weken in koud water en
Afwerking
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlist)
maak ze los met een vork.
Werk af met de koriander.
Energie
492 kal Vezels.
638
- Snipper het knoflook en de rode ui fijn.
Vetten
191g Ewilen 3048
- Hak de koriander grof
(vaanan) verzadigdevetzuren 288 Zou
068
Koohydraten
(waarvan) suikers,
2058
4628
Ons vakmanschap drink je met verstand