Colruyt - Folder van 11.08.2021 tot 24.08.2021 - Pagina 3


Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 11.08.2021 tot 24.08.2021.



Colruyt Folder 11.08.2021

Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 11.08.2021 tot 24.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 11.08.2021 tot 24.08.2021 - Pagina 3

pepe rsteak omatensalsa TTL CAR A metfri POLL. 30min Ingrediënten (@ personen) 4 pepersteaks (beenhouwerij) 1 teentje knoflook 2 tomaten (coeur de boeuf) 800 g frieten versmarkt) 350 g kerstomaten in verschillende 2 eetl. boter kleuren 1 eetl. witte balsamicoazijn 1/2 komkommer 5 eetl oljfolie LA" 1/2 plantje basilicum zwarte peper (malen) 2 lente-uitjes zout | Voorbereiding (15 min) Snipper het knoflook en de lente-uitjes fijn. Scheur de blaadjes basiicum in reepjes. Snij de ongeschilde komkommer in blokjes van 1 cm. Snij de tomaten in heel dunne schijven. $ Snij de kerstomaten in 2 of 4. Le Bereiding (15m) 1 Smelt de boter in een braadpan en bak de steaks 2 min. aan elke kant op een hoog vuur. Kruid met peper en zout. Zet het vuur lager en bak verder naar smaak. 2 Haal het vlees uit de pan. Voeg 1 dl water toe aan de pan en roer de braadresten los met een houten lepel. 3 Meng de olifolie onder de balsamicoazijn en voeg het knoflook, de lente-uitjes = en het basilicum toe. Kruid met peper en zout. FE 4 Meng de komkommer onder de kerstomaten en voeg de vinaigrette toe. 5 Bak de frieten goudbruin in de friteuse op 175 °C (baktijd: zie verpakking). Laat uitlekken. Afwerking * Verdeel de schijfjes tomaat over de borden en lepel er de komkommer- D tomatensalsa over. Snij het vlees in schuine sneetjes en schik op de borden. Lepel er wat braadvocht over. Serveer met de frieten. u Reserve des Tuguets A.O.P. Madira EL] LeFort HN Sterk donker bier Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Ed Energie 801 ka Vezels 168 Vetten 4108 Eiiten 40,78 (waanan) verzadigde vetzuren 1108 Zout 048 Kooïgreten 5008 Le (waanan) sukers 848 5 Se Tip van Valerie van het kookteam Y m over? Nog basilicu to van! Maak er pes “Mix blaadjes basilicum met knoflook en pijnboompitten in een blender of een hoge maatbeker. Voeg tijdens het mixen scheutjes olijfolie toe. Vul aan met geraspte parmezaan en kruid met peper en zout. Bewaar de pesto in een afgesloten bokaal in de koelkast. Laat hem net voor gebruik even op kamertemperatuur komen.” Met deze tip kan u restjes opgebruiken. Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we samen bij aan een beter milieu, stap voor stap. ED 88 sk Met 2 XTRA.

Colruyt - Folder van 11.08.2021 tot 24.08.2021 - Pagina 3