Colruyt - Folder van 11.08.2021 tot 24.08.2021 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 11.08.2021 tot 24.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Op het menu

1]

iz!

NM Il IN

u

ee

es,

er

en

ses

Ingrediënten

zes

uit weekmenu 1

æ

die

EN

Rode Prijzen geldig van

A

ur

à

D

Klop

as

2

=

Les

Ÿ

Se

5

Boni Selection

gemarineerde scampibrochettes

3 stuks + 250 g

Gekweekte scampi's. Gepeld en ontdarmd.

ar

Herkomst: Nederland.

Epp

24 95 €}kg

30min

2,70€

5

Boni Selection

AA

AU AE

ijsbergsla

EAU

7

jen knofloo

300 8

BST LULU)

Gewassen en gebruiksklaar.

Herkomst: België/Frankrijk

arkt

2,85 €/kg

Ingre

nten (4 personen)

300 g voorgesneden ijsbergsla

4 sneetjes bruin brood

1 komkommer

1 koffiel. knoflookpasta met zonnebloemolie

0,85:

1 eetl. mosterd

1 rode paprika

1 avocado

5 eet olifolie

1 mango

zwarte peper (malen)

250 g halloumi (Cpriaische ka)

zout

170 g Griekse yoghurt

Vind meteen een recept

Voorbereiding (5 min)

naar wens!

=

Snij de sneetjes brood in gelijke blokjes

6

Snij de paprika in 2 en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten. Snij het vruchtvlees in

reepjes van 1/2 cm

» Met de volgende icoontjes ziet u in één

Snij de ongeschilde komkommer in even grote reepjes als de paprika

:

Snij het vruchtvlees van de mango en de avocado in halvemaantjes.

oogopslag over welk soort gerecht het gaat:

2

Snij de halloumi in blokjes.

Bereiding (5 min)

1 Verhit 3 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de stukjes brood + 5 min. goudbruin aan beide

O@

©

kanten. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan en zet opzij

Vlees

Vis

2 Meng intussen de knoflookpasta en de mosterd onder de yoghurt. Kruid met peper en zout.

Gevogelte

Vegetarisch

3 verhit 2 eed olijfolie in dezelfde braadpan en bak de halloumi + 2 min. aan elke kant goudbruin.

Afwerking

» De ber:

gstijd splitsen we zo op:

Schik de groenten en het fruit op de borden. Verdeel er de croutons en de halloumi over. Werk

af met de knoflookdressing.

Aantal minuten

Eventuele

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

werk (snijden,

oventijd

Domaine Vico 'Le Vermentinu

Energie 603kcal Vezels 668

AO.P. Corse

Veten

428 Eten

2358

bakken, koken ...)

Postel Blond

(vaaıvan) verzadigde vetzuren 164g Zout

308

Koohydrten

298

Blond abdijbier

(waarvan) sulers

1398

mat we aid eperen op de pen en promotie in de andre

Pen

zijn dan in deze folder De kort

en

vertoon van uw Xra-app

egte vies ina

e prijzen in uw winkel kan u

uw

winkelbezoek raadplegen via de

rytapp op kuyt bed bij onze Klantendienst

dt 5 3 oma

een kans

5 laagste prijzen