Colruyt - Folder van 11.08.2021 tot 24.08.2021 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 11.08.2021 tot 24.08.2021.

Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 11.08.2021 tot 24.08.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 11.08.2021 tot 24.08.2021 - Pagina 2
Op het menu 1] iz! NM Il IN u ee es, er en ses Ingrediënten zes uit weekmenu 1 æ die EN Rode Prijzen geldig van A ur à D Klop as 2 = Les Ÿ Se 5 Boni Selection gemarineerde scampibrochettes 3 stuks + 250 g Gekweekte scampi's. Gepeld en ontdarmd. ar Herkomst: Nederland. Epp 24 95 €}kg 30min 2,70€ 5 Boni Selection AA AU AE ijsbergsla EAU 7 jen knofloo 300 8 BST LULU) Gewassen en gebruiksklaar. Herkomst: België/Frankrijk arkt 2,85 €/kg Ingre nten (4 personen) 300 g voorgesneden ijsbergsla 4 sneetjes bruin brood 1 komkommer 1 koffiel. knoflookpasta met zonnebloemolie 0,85: 1 eetl. mosterd 1 rode paprika 1 avocado 5 eet olifolie 1 mango zwarte peper (malen) 250 g halloumi (Cpriaische ka) zout 170 g Griekse yoghurt Vind meteen een recept Voorbereiding (5 min) naar wens! = Snij de sneetjes brood in gelijke blokjes 6 Snij de paprika in 2 en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten. Snij het vruchtvlees in reepjes van 1/2 cm » Met de volgende icoontjes ziet u in één Snij de ongeschilde komkommer in even grote reepjes als de paprika : Snij het vruchtvlees van de mango en de avocado in halvemaantjes. oogopslag over welk soort gerecht het gaat: 2 Snij de halloumi in blokjes. Bereiding (5 min) 1 Verhit 3 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de stukjes brood + 5 min. goudbruin aan beide O@ © kanten. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan en zet opzij Vlees Vis 2 Meng intussen de knoflookpasta en de mosterd onder de yoghurt. Kruid met peper en zout. Gevogelte Vegetarisch 3 verhit 2 eed olijfolie in dezelfde braadpan en bak de halloumi + 2 min. aan elke kant goudbruin. Afwerking » De ber: gstijd splitsen we zo op: Schik de groenten en het fruit op de borden. Verdeel er de croutons en de halloumi over. Werk af met de knoflookdressing. Aantal minuten Eventuele Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) werk (snijden, oventijd Domaine Vico 'Le Vermentinu Energie 603kcal Vezels 668 AO.P. Corse Veten 428 Eten 2358 bakken, koken ...) Postel Blond (vaaıvan) verzadigde vetzuren 164g Zout 308 Koohydrten 298 Blond abdijbier (waarvan) sulers 1398 mat we aid eperen op de pen en promotie in de andre Pen zijn dan in deze folder De kort en vertoon van uw Xra-app egte vies ina e prijzen in uw winkel kan u uw winkelbezoek raadplegen via de rytapp op kuyt bed bij onze Klantendienst dt 5 3 oma een kans 5 laagste prijzen
Colruyt - Folder van 11.08.2021 tot 24.08.2021 - Pagina 2