Colruyt - Folder van 11.08.2021 tot 24.08.2021 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 11.08.2021 tot 24.08.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Op het menu
1]
iz!
NM Il IN
u
ee
es,
er
en
ses
Ingrediënten
zes
uit weekmenu 1
æ
die
EN
Rode Prijzen geldig van
A
ur
à
D
Klop
as
2
=
Les
Ÿ
Se
5
Boni Selection
gemarineerde scampibrochettes
3 stuks + 250 g
Gekweekte scampi's. Gepeld en ontdarmd.
ar
Herkomst: Nederland.
Epp
24 95 €}kg
30min
2,70€
5
Boni Selection
AA
AU AE
ijsbergsla
EAU
7
jen knofloo
300 8
BST LULU)
Gewassen en gebruiksklaar.
Herkomst: België/Frankrijk
arkt
2,85 €/kg
Ingre
nten (4 personen)
300 g voorgesneden ijsbergsla
4 sneetjes bruin brood
1 komkommer
1 koffiel. knoflookpasta met zonnebloemolie
0,85:
1 eetl. mosterd
1 rode paprika
1 avocado
5 eet olifolie
1 mango
zwarte peper (malen)
250 g halloumi (Cpriaische ka)
zout
170 g Griekse yoghurt
Vind meteen een recept
Voorbereiding (5 min)
naar wens!
=
Snij de sneetjes brood in gelijke blokjes
6
Snij de paprika in 2 en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten. Snij het vruchtvlees in
reepjes van 1/2 cm
» Met de volgende icoontjes ziet u in één
Snij de ongeschilde komkommer in even grote reepjes als de paprika
:
Snij het vruchtvlees van de mango en de avocado in halvemaantjes.
oogopslag over welk soort gerecht het gaat:
2
Snij de halloumi in blokjes.
Bereiding (5 min)
1 Verhit 3 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de stukjes brood + 5 min. goudbruin aan beide
O@
©
kanten. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan en zet opzij
Vlees
Vis
2 Meng intussen de knoflookpasta en de mosterd onder de yoghurt. Kruid met peper en zout.
Gevogelte
Vegetarisch
3 verhit 2 eed olijfolie in dezelfde braadpan en bak de halloumi + 2 min. aan elke kant goudbruin.
Afwerking
» De ber:
gstijd splitsen we zo op:
Schik de groenten en het fruit op de borden. Verdeel er de croutons en de halloumi over. Werk
af met de knoflookdressing.
Aantal minuten
Eventuele
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
werk (snijden,
oventijd
Domaine Vico 'Le Vermentinu
Energie 603kcal Vezels 668
AO.P. Corse
Veten
428 Eten
2358
bakken, koken ...)
Postel Blond
(vaaıvan) verzadigde vetzuren 164g Zout
308
Koohydrten
298
Blond abdijbier
(waarvan) sulers
1398
mat we aid eperen op de pen en promotie in de andre
Pen
zijn dan in deze folder De kort
en
vertoon van uw Xra-app
egte vies ina
e prijzen in uw winkel kan u
uw
winkelbezoek raadplegen via de
rytapp op kuyt bed bij onze Klantendienst
dt 5 3 oma
een kans
5 laagste prijzen