Colruyt - Folder van 11.08.2021 tot 24.08.2021 - Pagina 5
Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 11.08.2021 tot 24.08.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
AAN TAFEL
kker
U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu's van
Koken /
ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden
waarmee u tijd bespaart.
we Phs
:
colruyt.be/weekmenu
|
WEEK 2: 18/8 - 24/8
2
©
Ì
{
F
nn
|
|
|
VE
A
Kor
4
ge
è
-
ee
®
À
LE:
IR
/
Be
ë
5
Ve
s À À
" -
ern
Were
a
Pr.
=
Er
ey
à
rl
x. sm,
f:
NL
k
AN
20 mi
30 min.
Ke
À
5
zn
che
Im
mmetcoppa =
(ick
sterde zal
re
CAL
TAC
Ingrediënten (a personer)
Bereiding 10 min. + 30 min.in de over)
Giet af en meng er de rest van het basilicum
8 sneetjes coppa
1 sjalot
1 Verwarm de oven voor op 180 °C
onder. Kruid met peper en zout.
Charcuterie)
2 teentjes knoflook
2 Verhit de olifolie in een kookpot en bak
4 Atlantische
200 g parelcouscous
de sjalot en het knoflook 1 min. Voeg het
Haut-Poitou AOP. 'Koâà”
zalmfilets diepvries)
Sauvignon Blanc
4 ronde courgettes
4 eetl. olijfolie met
vruchtvlees van de courgettes, de paprika en de
chilipeper
aubergine toe. Roerbak 5 min. Meng er de helft
Martha Sexy Blond
1 rode paprika
eetl olijfolie
van het basilicum onder en kruid met peper en
Sterk blond bier
1 aubergine
zwarte peper (malen)
zout.
1 plantje basilicum
zout
3 vul
de uitgeholde
courgettes
met de
“
Voorbereiding (ontdooitijd + 10 min)
gestoofde groenten. Schik in een ovenschaal en
it
verdeel er indien nodig de rest van de vulling
=
Laat de vis oppervlakkig ontdooien.
rond. Zet + 30 min. in de voorverwarmde oven.
Snij de aubergine in blokjes van 1/2 cm.
4 Schik intussen de stukken zalm naast elkaar
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit
op een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met
de paprika. Snij het vruchtvlees in blokjes van
1/2 cm.
de olijfolie met chilipeper en kruid met peper en
zout. Snij de coppa in fijne reepjes en schik ze
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
Snipper de sjalot en het knoflook fijn
op de zalm. Zet + 25 min. bij de groenten in de
Snij de hoedjes van de courgettes en hol uit
oven.
Vetten
Energie 6B kel Vezels 358
tot op 1 cm van de rand. Snij het vruchtvlees
5 Kook intussen de parelcouscous gaar in
2248 Ewilen 44,88
in kleine stukjes
(waanan) verzadigde vetzuren
638 Zou
078
lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
Kooïreten
Be
- Pluk de blaadjes basilicum.
(waanan) suikers
1648
a ISLE 2420 se Moren