Colruyt - Folder van 11.08.2021 tot 24.08.2021 - Pagina 5




Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 11.08.2021 tot 24.08.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

AAN TAFEL

kker

U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu's van

Koken /

ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden

waarmee u tijd bespaart.

we Phs

:

colruyt.be/weekmenu

|

WEEK 2: 18/8 - 24/8

2

©

Ì

{

F

nn

|

|

|

VE

A

Kor

4

ge

è

-

ee

®

À

LE:

IR

/

Be

ë

5

Ve

s À À

" -

ern

Were

a

Pr.

=

Er

ey

à

rl

x. sm,

f:

NL

k

AN

20 mi

30 min.

Ke

À

5

zn

che

Im

mmetcoppa =

(ick

sterde zal

re

CAL

TAC

Ingrediënten (a personer)

Bereiding 10 min. + 30 min.in de over)

Giet af en meng er de rest van het basilicum

8 sneetjes coppa

1 sjalot

1 Verwarm de oven voor op 180 °C

onder. Kruid met peper en zout.

Charcuterie)

2 teentjes knoflook

2 Verhit de olifolie in een kookpot en bak

4 Atlantische

200 g parelcouscous

de sjalot en het knoflook 1 min. Voeg het

Haut-Poitou AOP. 'Koâà”

zalmfilets diepvries)

Sauvignon Blanc

4 ronde courgettes

4 eetl. olijfolie met

vruchtvlees van de courgettes, de paprika en de

chilipeper

aubergine toe. Roerbak 5 min. Meng er de helft

Martha Sexy Blond

1 rode paprika

eetl olijfolie

van het basilicum onder en kruid met peper en

Sterk blond bier

1 aubergine

zwarte peper (malen)

zout.

1 plantje basilicum

zout

3 vul

de uitgeholde

courgettes

met de



Voorbereiding (ontdooitijd + 10 min)

gestoofde groenten. Schik in een ovenschaal en

it

verdeel er indien nodig de rest van de vulling

=

Laat de vis oppervlakkig ontdooien.

rond. Zet + 30 min. in de voorverwarmde oven.

Snij de aubergine in blokjes van 1/2 cm.

4 Schik intussen de stukken zalm naast elkaar

-

Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit

op een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met

de paprika. Snij het vruchtvlees in blokjes van

1/2 cm.

de olijfolie met chilipeper en kruid met peper en

zout. Snij de coppa in fijne reepjes en schik ze

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

Snipper de sjalot en het knoflook fijn

op de zalm. Zet + 25 min. bij de groenten in de

Snij de hoedjes van de courgettes en hol uit

oven.

Vetten

Energie 6B kel Vezels 358

tot op 1 cm van de rand. Snij het vruchtvlees

5 Kook intussen de parelcouscous gaar in

2248 Ewilen 44,88

in kleine stukjes

(waanan) verzadigde vetzuren

638 Zou

078

lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).

Kooïreten

Be

- Pluk de blaadjes basilicum.

(waanan) suikers

1648

a ISLE 2420 se Moren