Colruyt - Folder van 11.08.2021 tot 24.08.2021 - Pagina 5
Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 11.08.2021 tot 24.08.2021.

Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 11.08.2021 tot 24.08.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 11.08.2021 tot 24.08.2021 - Pagina 5
AAN TAFEL kker U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu's van Koken / ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden waarmee u tijd bespaart. we Phs : colruyt.be/weekmenu | WEEK 2: 18/8 - 24/8 2 © Ì { F nn | | | VE A Kor 4 ge è - ee ® À LE: IR / Be ë 5 Ve s À À " - ern Were a Pr. = Er ey à rl x. sm, f: NL k AN 20 mi 30 min. Ke À 5 zn che Im mmetcoppa = (ick sterde zal re CAL TAC Ingrediënten (a personer) Bereiding 10 min. + 30 min.in de over) Giet af en meng er de rest van het basilicum 8 sneetjes coppa 1 sjalot 1 Verwarm de oven voor op 180 °C onder. Kruid met peper en zout. Charcuterie) 2 teentjes knoflook 2 Verhit de olifolie in een kookpot en bak 4 Atlantische 200 g parelcouscous de sjalot en het knoflook 1 min. Voeg het Haut-Poitou AOP. 'Koâà” zalmfilets diepvries) Sauvignon Blanc 4 ronde courgettes 4 eetl. olijfolie met vruchtvlees van de courgettes, de paprika en de chilipeper aubergine toe. Roerbak 5 min. Meng er de helft Martha Sexy Blond 1 rode paprika eetl olijfolie van het basilicum onder en kruid met peper en Sterk blond bier 1 aubergine zwarte peper (malen) zout. 1 plantje basilicum zout 3 vul de uitgeholde courgettes met de “ Voorbereiding (ontdooitijd + 10 min) gestoofde groenten. Schik in een ovenschaal en it verdeel er indien nodig de rest van de vulling = Laat de vis oppervlakkig ontdooien. rond. Zet + 30 min. in de voorverwarmde oven. Snij de aubergine in blokjes van 1/2 cm. 4 Schik intussen de stukken zalm naast elkaar - Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit op een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met de paprika. Snij het vruchtvlees in blokjes van 1/2 cm. de olijfolie met chilipeper en kruid met peper en zout. Snij de coppa in fijne reepjes en schik ze Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Snipper de sjalot en het knoflook fijn op de zalm. Zet + 25 min. bij de groenten in de Snij de hoedjes van de courgettes en hol uit oven. Vetten Energie 6B kel Vezels 358 tot op 1 cm van de rand. Snij het vruchtvlees 5 Kook intussen de parelcouscous gaar in 2248 Ewilen 44,88 in kleine stukjes (waanan) verzadigde vetzuren 638 Zou 078 lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Kooïreten Be - Pluk de blaadjes basilicum. (waanan) suikers 1648 a ISLE 2420 se Moren
Colruyt - Folder van 11.08.2021 tot 24.08.2021 - Pagina 5