Colruyt - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.03.2021 tot 23.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Kalkoe
nb rochette
ade
ak
colore
quinoasal
RN
(EN
met tri
30 min
3,74€
©
ws‘
Ingrediënten (@ personen)
2
AL
4 kalkoenbrochettes
150 g zoete maïs (bik)
Geenhouer)
P
200 g babyspinazie
1 eetl. vloeibare honing
5
6 eetl olijfolie
>
1 rode paprika
2 eetl. wittewijnazijn
100 g granaatappelpitten
zwarte peper (malen)
ij
250 g quinoa tricolore
zout
voorbereiding (10 min)
- Giet de mais af en spoel onder koud water.
- Hak de spinazie grof.
- Snij de paprika in 2, verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten en
snij in dunne reepjes.
7
Bereiding 20 min)
1_Kook de quinoa in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
Giet af en laat afkoelen.
2 Verhit intussen 1 eetl olijfolie in een pan en bak de paprikareepjes
4 à 5 min. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan.
À
3 Verhit 2 eetl. olijfolie in de pan en bak de kalkoenbrochettes
3 à 4 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
Kind
Edd
4 Meng de quinoa met de spinazie, de paprika, de maïs en de
|
granaatappelpitjes.
?
2”
5 Maak een dressing van 3 eetl. olijfolie, de wittewinaziin en de
Pe >
honing. Kruid met peper en zout.
#
“|
e
Afwerking
Serveer de brochettes met de quinoasalade. Werk af met de
dressing.
Jean Gamay Noir
Vin de France
N
DE
Martha Sexy Blond
1 Sterk blond bier
Voedingswaarde per pessoon (op bass van deingredntenli)
A
ip
Br
Veten
Energie 656keal Vezels 808
nn
À
(waarvan) verzadi
vetzuren
Ag Ewiten 4568
Zout
sik
158
Koohydrten
Er}
(waarvan) suites
wg
Tip van Sophie
van het kookteam
BETE aLL
Gepofte quinoa,
Wist u dat u popcom kan maken met quinoa? Het is
hetzelfde principe als met maïskorrels.
Pa;
&
7
Verhit 2 eetl. arachideolie in een kookpot.
\
I
Voeg 2 eetl. quinoa toe aan de hete olie en dek af.
=
De korrels zullen onmiddellijk poffen.
a
ps
Laat ze even uitlekken op keukenpapier als ze
allemaal gepoft zijn.
Voeg ze toe aan uw ontbijtgranen of granola. Ze zijn
ook geschikt om soepen te versieren of salades een
Fe
knapperige toets te geven.
..
..
Met deze tip kan u restjes opgebruiken.
Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we
voer
samen bij aan een beter
u, stap voor stap.
X
ennen ua CED