Colruyt - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 7




Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.03.2021 tot 23.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Kalkoe

nb rochette

ade

ak

colore

quinoasal

RN

(EN

met tri

30 min

3,74€

©

ws‘

Ingrediënten (@ personen)

2

AL

4 kalkoenbrochettes

150 g zoete maïs (bik)

Geenhouer)

P

200 g babyspinazie

1 eetl. vloeibare honing

5

6 eetl olijfolie

>

1 rode paprika

2 eetl. wittewijnazijn

100 g granaatappelpitten

zwarte peper (malen)

ij

250 g quinoa tricolore

zout

voorbereiding (10 min)

- Giet de mais af en spoel onder koud water.

- Hak de spinazie grof.

- Snij de paprika in 2, verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten en

snij in dunne reepjes.

7

Bereiding 20 min)

1_Kook de quinoa in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).

Giet af en laat afkoelen.

2 Verhit intussen 1 eetl olijfolie in een pan en bak de paprikareepjes

4 à 5 min. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan.

À

3 Verhit 2 eetl. olijfolie in de pan en bak de kalkoenbrochettes

3 à 4 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.

Kind

Edd

4 Meng de quinoa met de spinazie, de paprika, de maïs en de

|

granaatappelpitjes.

?

2”

5 Maak een dressing van 3 eetl. olijfolie, de wittewinaziin en de

Pe >

honing. Kruid met peper en zout.

#

“|

e

Afwerking

Serveer de brochettes met de quinoasalade. Werk af met de

dressing.

Jean Gamay Noir

Vin de France

N

DE

Martha Sexy Blond

1 Sterk blond bier

Voedingswaarde per pessoon (op bass van deingredntenli)

A

ip

Br

Veten

Energie 656keal Vezels 808

nn

À

(waarvan) verzadi

vetzuren

Ag Ewiten 4568

Zout

sik

158

Koohydrten

Er}

(waarvan) suites

wg

Tip van Sophie

van het kookteam

BETE aLL

Gepofte quinoa,

Wist u dat u popcom kan maken met quinoa? Het is

hetzelfde principe als met maïskorrels.

Pa;

&

7

Verhit 2 eetl. arachideolie in een kookpot.

\

I

Voeg 2 eetl. quinoa toe aan de hete olie en dek af.

=

De korrels zullen onmiddellijk poffen.

a

ps

Laat ze even uitlekken op keukenpapier als ze

allemaal gepoft zijn.

Voeg ze toe aan uw ontbijtgranen of granola. Ze zijn

ook geschikt om soepen te versieren of salades een

Fe

knapperige toets te geven.

..

..

Met deze tip kan u restjes opgebruiken.

Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we

voer

samen bij aan een beter

u, stap voor stap.

X

ennen ua CED