Colruyt - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.03.2021 tot 23.03.2021.

Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.03.2021 tot 23.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 7
Kalkoe nb rochette ade ak colore quinoasal RN (EN met tri 30 min 3,74€ © ws‘ Ingrediënten (@ personen) 2 AL 4 kalkoenbrochettes 150 g zoete maïs (bik) Geenhouer) P 200 g babyspinazie 1 eetl. vloeibare honing 5 6 eetl olijfolie > 1 rode paprika 2 eetl. wittewijnazijn 100 g granaatappelpitten zwarte peper (malen) ij 250 g quinoa tricolore zout voorbereiding (10 min) - Giet de mais af en spoel onder koud water. - Hak de spinazie grof. - Snij de paprika in 2, verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten en snij in dunne reepjes. 7 Bereiding 20 min) 1_Kook de quinoa in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat afkoelen. 2 Verhit intussen 1 eetl olijfolie in een pan en bak de paprikareepjes 4 à 5 min. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan. À 3 Verhit 2 eetl. olijfolie in de pan en bak de kalkoenbrochettes 3 à 4 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout. Kind Edd 4 Meng de quinoa met de spinazie, de paprika, de maïs en de | granaatappelpitjes. ? 2” 5 Maak een dressing van 3 eetl. olijfolie, de wittewinaziin en de Pe > honing. Kruid met peper en zout. # “| e Afwerking Serveer de brochettes met de quinoasalade. Werk af met de dressing. Jean Gamay Noir Vin de France N DE Martha Sexy Blond 1 Sterk blond bier Voedingswaarde per pessoon (op bass van deingredntenli) A ip Br Veten Energie 656keal Vezels 808 nn À (waarvan) verzadi vetzuren Ag Ewiten 4568 Zout sik 158 Koohydrten Er} (waarvan) suites wg Tip van Sophie van het kookteam BETE aLL Gepofte quinoa, Wist u dat u popcom kan maken met quinoa? Het is hetzelfde principe als met maïskorrels. Pa; & 7 Verhit 2 eetl. arachideolie in een kookpot. \ I Voeg 2 eetl. quinoa toe aan de hete olie en dek af. = De korrels zullen onmiddellijk poffen. a ps Laat ze even uitlekken op keukenpapier als ze allemaal gepoft zijn. Voeg ze toe aan uw ontbijtgranen of granola. Ze zijn ook geschikt om soepen te versieren of salades een Fe knapperige toets te geven. .. .. Met deze tip kan u restjes opgebruiken. Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we voer samen bij aan een beter u, stap voor stap. X ennen ua CED
Colruyt - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 7