Colruyt - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 1
Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.03.2021 tot 23.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
=
AAN TAFEL …
Lekker
Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat
voordelen: u bespaart tijd en u eet tegelijk evenwichtig.
Koken /
Ons kookteam zorgt voor voldoende groenten, ze wisselen vlees, vis
en veggie af, en gebruiken zoveel mogelijk pure ingrediënten.
Li gekment
Bovendien controleren onze voedingsdeskundigen elk recept.
Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap.
colruyt.be/weekmenu
323
es 1: 10/3 -
kr
RN
30 min,
(Ex
dunne lende
PROF eds
Rie
PULL
Ingrediënten (@ personen)
600 g dunne lende (beenhouwerij)
1 eetl. mosterd
1 koffiel. suiker
Gl
16 aardappelsparretjes (diepvries)
ND
ju
400 g fijne prinsessenbonen
1 di cognac
175 g fijnproeverswitloof
1 di droge witte wijn
gl
1 plantje dragon
2 eetl. olijfolie
I)
Lui
zwarte peper (mdr)
2 dl lichte zure room
zout
a8
2 eetl. boter
Lui
N
Ri
Voorbereiding (10 min)
il
- Breek de uiteinden van de prinsessenbonen.
- Snipper de ui fijn.
In
\
- Trek de blaadjes van de takjes dragon.
|
Bereiding 20 min)
4
|
1 Smelt 1 eetl. boter in een kookpot en bak het witloof 2 min. aan elke
kant. Blus met 1 dl water en laat + 10 min. zachtjes koken. Kruid met peper
\
ii
en zout en bestrooi met de suiker. Laat inkoken en lichtjes karamelliseren.
|
„5
K
À
Voeg indien nodig nog een scheutje water toe en laat enkele min. verder
sf
koken.
|
2 Kookintussen de prinsessenbonen +8 min. onafgedekt inlichtgezouten
fl
water. Giet af en spoel onder koud water.
a
DE
7
IM
3 Smelt 1 eetl. boter in een kookpot stoof de ui lichtbruin. Voeg de
\
IN
boontjes toe en verwarm 2 min. Kruid met peper en zout.
=
4. Verhit de olijfolie in een pan en bak het vlees 2 min. aan elke kant op
een hoog vuur. Zet het vuur lager en bak verder naar smaak. Kruid met
peper en zout. Giet er de cognac bij en flambeer (weg van de dampkap).
ER
©
Haal het vlees uit de pan en hou warm onder aluminiumfolie.
df
| \
5 Giet de wijn in de pan en schraap de braadresten los met een houten
\
lepel. Voeg de mosterd en de zure room toe. Laat inkoken tot een
lichtgebonden saus. Roer er de dragon onder en kruid met peper en zout.
22
a
5. Bak intussen de aardappelsparretjes goudbruin in de friteuse op 180 °C
en
den
(baktijd: zie verpakking). Laat uitlekken op keukenpapier.
à
Ê
4
ee
Afwerking
Snij het vlees in schuine sneetjes en verdeel samen met de
(il
N
aardappelsparretjes, het witloof en de boontjes over de borden. Lepel er de
x
dragonroom over.
ft
ut
MR
il
a
#
S
RN
IN
it
Château l'Apolline
iN
#
?
A.O.P. Saint-Emilion Grand Cru
Postel Dubbel
N
Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingredinten)
ee
Donker abdijbier
Vetten
Energie 51 kal Vezels. ug
M
2208 Ewiten Alg
À
(vaavan) verzadigdevetzuren 1238 Zout
118
Auen
|
Kooihydraten
2856
A
(waarvan) sukers
1018
si
‚1
Geldig van 10/3 te.m. 16/3/2021. _ sk Met 2} xTRA.