Colruyt - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 1
Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.03.2021 tot 23.03.2021.

Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.03.2021 tot 23.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 1
= AAN TAFEL … Lekker Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat voordelen: u bespaart tijd en u eet tegelijk evenwichtig. Koken / Ons kookteam zorgt voor voldoende groenten, ze wisselen vlees, vis en veggie af, en gebruiken zoveel mogelijk pure ingrediënten. Li gekment Bovendien controleren onze voedingsdeskundigen elk recept. Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap. colruyt.be/weekmenu 323 es 1: 10/3 - kr RN 30 min, (Ex dunne lende PROF eds Rie PULL Ingrediënten (@ personen) 600 g dunne lende (beenhouwerij) 1 eetl. mosterd 1 koffiel. suiker Gl 16 aardappelsparretjes (diepvries) ND ju 400 g fijne prinsessenbonen 1 di cognac 175 g fijnproeverswitloof 1 di droge witte wijn gl 1 plantje dragon 2 eetl. olijfolie I) Lui zwarte peper (mdr) 2 dl lichte zure room zout a8 2 eetl. boter Lui N Ri Voorbereiding (10 min) il - Breek de uiteinden van de prinsessenbonen. - Snipper de ui fijn. In \ - Trek de blaadjes van de takjes dragon. | Bereiding 20 min) 4 | 1 Smelt 1 eetl. boter in een kookpot en bak het witloof 2 min. aan elke kant. Blus met 1 dl water en laat + 10 min. zachtjes koken. Kruid met peper \ ii en zout en bestrooi met de suiker. Laat inkoken en lichtjes karamelliseren. | „5 K À Voeg indien nodig nog een scheutje water toe en laat enkele min. verder sf koken. | 2 Kookintussen de prinsessenbonen +8 min. onafgedekt inlichtgezouten fl water. Giet af en spoel onder koud water. a DE 7 IM 3 Smelt 1 eetl. boter in een kookpot stoof de ui lichtbruin. Voeg de \ IN boontjes toe en verwarm 2 min. Kruid met peper en zout. = 4. Verhit de olijfolie in een pan en bak het vlees 2 min. aan elke kant op een hoog vuur. Zet het vuur lager en bak verder naar smaak. Kruid met peper en zout. Giet er de cognac bij en flambeer (weg van de dampkap). ER © Haal het vlees uit de pan en hou warm onder aluminiumfolie. df | \ 5 Giet de wijn in de pan en schraap de braadresten los met een houten \ lepel. Voeg de mosterd en de zure room toe. Laat inkoken tot een lichtgebonden saus. Roer er de dragon onder en kruid met peper en zout. 22 a 5. Bak intussen de aardappelsparretjes goudbruin in de friteuse op 180 °C en den (baktijd: zie verpakking). Laat uitlekken op keukenpapier. à Ê 4 ee Afwerking Snij het vlees in schuine sneetjes en verdeel samen met de (il N aardappelsparretjes, het witloof en de boontjes over de borden. Lepel er de x dragonroom over. ft ut MR il a # S RN IN it Château l'Apolline iN # ? A.O.P. Saint-Emilion Grand Cru Postel Dubbel N Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingredinten) ee Donker abdijbier Vetten Energie 51 kal Vezels. ug M 2208 Ewiten Alg À (vaavan) verzadigdevetzuren 1238 Zout 118 Auen | Kooihydraten 2856 A (waarvan) sukers 1018 si ‚1 Geldig van 10/3 te.m. 16/3/2021. _ sk Met 2} xTRA.
Colruyt - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 1