Colruyt - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 1




Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.03.2021 tot 23.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

=

AAN TAFEL …

Lekker

Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat

voordelen: u bespaart tijd en u eet tegelijk evenwichtig.

Koken /

Ons kookteam zorgt voor voldoende groenten, ze wisselen vlees, vis

en veggie af, en gebruiken zoveel mogelijk pure ingrediënten.

Li gekment

Bovendien controleren onze voedingsdeskundigen elk recept.

Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap.

colruyt.be/weekmenu

323

es 1: 10/3 -

kr

RN

30 min,

(Ex

dunne lende

PROF eds

Rie

PULL

Ingrediënten (@ personen)

600 g dunne lende (beenhouwerij)

1 eetl. mosterd

1 koffiel. suiker

Gl

16 aardappelsparretjes (diepvries)

ND

ju

400 g fijne prinsessenbonen

1 di cognac

175 g fijnproeverswitloof

1 di droge witte wijn

gl

1 plantje dragon

2 eetl. olijfolie

I)

Lui

zwarte peper (mdr)

2 dl lichte zure room

zout

a8

2 eetl. boter

Lui

N

Ri

Voorbereiding (10 min)

il

- Breek de uiteinden van de prinsessenbonen.

- Snipper de ui fijn.

In

\

- Trek de blaadjes van de takjes dragon.

|

Bereiding 20 min)

4

|

1 Smelt 1 eetl. boter in een kookpot en bak het witloof 2 min. aan elke

kant. Blus met 1 dl water en laat + 10 min. zachtjes koken. Kruid met peper

\

ii

en zout en bestrooi met de suiker. Laat inkoken en lichtjes karamelliseren.

|

„5

K

À

Voeg indien nodig nog een scheutje water toe en laat enkele min. verder

sf

koken.

|

2 Kookintussen de prinsessenbonen +8 min. onafgedekt inlichtgezouten

fl

water. Giet af en spoel onder koud water.

a

DE

7

IM

3 Smelt 1 eetl. boter in een kookpot stoof de ui lichtbruin. Voeg de

\

IN

boontjes toe en verwarm 2 min. Kruid met peper en zout.

=

4. Verhit de olijfolie in een pan en bak het vlees 2 min. aan elke kant op

een hoog vuur. Zet het vuur lager en bak verder naar smaak. Kruid met

peper en zout. Giet er de cognac bij en flambeer (weg van de dampkap).

ER

©

Haal het vlees uit de pan en hou warm onder aluminiumfolie.

df

| \

5 Giet de wijn in de pan en schraap de braadresten los met een houten

\

lepel. Voeg de mosterd en de zure room toe. Laat inkoken tot een

lichtgebonden saus. Roer er de dragon onder en kruid met peper en zout.

22

a

5. Bak intussen de aardappelsparretjes goudbruin in de friteuse op 180 °C

en

den

(baktijd: zie verpakking). Laat uitlekken op keukenpapier.

à

Ê

4

ee

Afwerking

Snij het vlees in schuine sneetjes en verdeel samen met de

(il

N

aardappelsparretjes, het witloof en de boontjes over de borden. Lepel er de

x

dragonroom over.

ft

ut

MR

il

a

#

S

RN

IN

it

Château l'Apolline

iN

#

?

A.O.P. Saint-Emilion Grand Cru

Postel Dubbel

N

Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingredinten)

ee

Donker abdijbier

Vetten

Energie 51 kal Vezels. ug

M

2208 Ewiten Alg

À

(vaavan) verzadigdevetzuren 1238 Zout

118

Auen

|

Kooihydraten

2856

A

(waarvan) sukers

1018

si

‚1

Geldig van 10/3 te.m. 16/3/2021. _ sk Met 2} xTRA.