Colruyt - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 5
Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.03.2021 tot 23.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
AAN TAFEL …
Lekker
U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu's van
sel CL
ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden
waarmee u tijd bespaart.
W FANG
colruyt.be/weekmenu
WEEK 2: 17/3 - 23/3
if
Lj
u
hr
a
Á
x
#
Se
a
ie
N
I
zeten
N
a
Be
RZ
ge
hij
3
AE:
TI
el
KINDERFAVORIET
A
(Er)
ER
Fe
35m
05e
A)
IG
"
4,
Fe
En
3%
zl
À {ill
7
El
by
Ikorenspash
de
AN
Cordo
LTR
ine
PET US
Re auberg
Ingrediënten (@ personen)
4 cordon bleus (beenhouwerij)
400 g volkorenspaghetti
ie
2 aubergines
330 g kerstomatensalsa (les)
1 courgette
4 eetl. olijfolie
1 plantje basilicum
1 blaadje laurier
Tui
zwarte peper (mdr)
\
à
50 g geraspte grana padano
zout
0
=
2
1 eetl. boter
LA
Voorbereiding (10 min)
À
se
'
|
Snipper de ui fin.
Re
Nl
Snij de aubergines in blokjes. Bestrooi ze licht met zout en laat ze
2 min. uitlekken. Dep droog.
\
Snij de courgette in blokjes van 2 cm.
N
4
\
Pluk de blaadjes van de takjes basilicum (bewaar de kleinere voor de
LL
afwerking).
Tv
Pe ik
à
en
Bereiding @5 min)
1 Verhit2 eetl.olifolie in een pan en bak de ui glazig. Bak de courgette-en
£
Pi
x
ij
|
aubergineblokjes 10 min. Overgiet met de kerstomatensalsa. Vul de
ot
!
fles met water en giet in de pan. Kruid met peper en zout en voeg het
à
F,
À
laurierblad toe. Breng aan de kook en laat 10 min. zacht koken.
pn
2 Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan met de boter. Bak de cordon
|
ij
bleus 5 min. aan elke kant op een laag vuur.
|
ir
5 Kook de spaghetti in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
|
À
Giet af. Meng de pasta onder de groentesaus en de basilicumblaadjes.
a
li
||
Afwerking
N
Serveer de pasta in diepe borden. Geef er een cordon bleu
il,
A
bij en bestrooi met grana padano. Werk af met de rest van de
N
4
à
sl
j'
I
basilicumblaadjes.
sl
i
IN
4
El Coto Crianza
Voedngsraarde per persoon (op bass vandeingredintenlis)
7
a
‘
La
DOC. Rioja
Energ goskeal. Vezek 8
ns
Er
vi
N
Spanje
Veten
258 Eiiten 5808
ER
2
de
ij
(waarvan) verzadigde 118 Zout
348
De
Ru.
Chimay Bruin
(waarvan) vend vetzuren
ET
7
24
Donker trappistenbier
(waarvan) suikes
usg
%
5
IF
Zn
Er
sa
oran on