Colruyt - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 5




Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.03.2021 tot 23.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

AAN TAFEL …

Lekker

U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu's van

sel CL

ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden

waarmee u tijd bespaart.

W FANG

colruyt.be/weekmenu

WEEK 2: 17/3 - 23/3

if

Lj

u

hr

a

Á

x

#

Se

a

ie

N

I

zeten

N

a

Be

RZ

ge

hij

3

AE:

TI

el

KINDERFAVORIET

A

(Er)

ER

Fe

35m

05e

A)

IG

"

4,

Fe

En

3%

zl

À {ill

7

El

by

Ikorenspash

de

AN

Cordo

LTR

ine

PET US

Re auberg

Ingrediënten (@ personen)

4 cordon bleus (beenhouwerij)

400 g volkorenspaghetti

ie

2 aubergines

330 g kerstomatensalsa (les)

1 courgette

4 eetl. olijfolie

1 plantje basilicum

1 blaadje laurier

Tui

zwarte peper (mdr)

\

à

50 g geraspte grana padano

zout

0

=

2

1 eetl. boter

LA

Voorbereiding (10 min)

À

se

'

|

Snipper de ui fin.

Re

Nl

Snij de aubergines in blokjes. Bestrooi ze licht met zout en laat ze

2 min. uitlekken. Dep droog.

\

Snij de courgette in blokjes van 2 cm.

N

4

\

Pluk de blaadjes van de takjes basilicum (bewaar de kleinere voor de

LL

afwerking).

Tv

Pe ik

à

en

Bereiding @5 min)

1 Verhit2 eetl.olifolie in een pan en bak de ui glazig. Bak de courgette-en

£

Pi

x

ij

|

aubergineblokjes 10 min. Overgiet met de kerstomatensalsa. Vul de

ot

!

fles met water en giet in de pan. Kruid met peper en zout en voeg het

à

F,

À

laurierblad toe. Breng aan de kook en laat 10 min. zacht koken.

pn

2 Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan met de boter. Bak de cordon

|

ij

bleus 5 min. aan elke kant op een laag vuur.

|

ir

5 Kook de spaghetti in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).

|

À

Giet af. Meng de pasta onder de groentesaus en de basilicumblaadjes.

a

li

||

Afwerking

N

Serveer de pasta in diepe borden. Geef er een cordon bleu

il,

A

bij en bestrooi met grana padano. Werk af met de rest van de

N

4

à

sl

j'

I

basilicumblaadjes.

sl

i

IN

4

El Coto Crianza

Voedngsraarde per persoon (op bass vandeingredintenlis)

7

a



La

DOC. Rioja

Energ goskeal. Vezek 8

ns

Er

vi

N

Spanje

Veten

258 Eiiten 5808

ER

2

de

ij

(waarvan) verzadigde 118 Zout

348

De

Ru.

Chimay Bruin

(waarvan) vend vetzuren

ET

7

24

Donker trappistenbier

(waarvan) suikes

usg

%

5

IF

Zn

Er

sa

oran on