Colruyt - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 5


Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.03.2021 tot 23.03.2021.



Colruyt Folder 10.03.2021

Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.03.2021 tot 23.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 5

AAN TAFEL … Lekker U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu's van sel CL ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden waarmee u tijd bespaart. W FANG colruyt.be/weekmenu WEEK 2: 17/3 - 23/3 if Lj u hr a Á x # Se a ie N I zeten N a Be RZ ge hij 3 AE: TI el KINDERFAVORIET A (Er) ER Fe 35m 05e A) IG " 4, Fe En 3% zl À {ill 7 El by Ikorenspash de AN Cordo LTR ine PET US Re auberg Ingrediënten (@ personen) 4 cordon bleus (beenhouwerij) 400 g volkorenspaghetti ie 2 aubergines 330 g kerstomatensalsa (les) 1 courgette 4 eetl. olijfolie 1 plantje basilicum 1 blaadje laurier Tui zwarte peper (mdr) \ à 50 g geraspte grana padano zout 0 = 2 1 eetl. boter LA Voorbereiding (10 min) À se ' | Snipper de ui fin. Re Nl Snij de aubergines in blokjes. Bestrooi ze licht met zout en laat ze 2 min. uitlekken. Dep droog. \ Snij de courgette in blokjes van 2 cm. N 4 \ Pluk de blaadjes van de takjes basilicum (bewaar de kleinere voor de LL afwerking). Tv Pe ik à en Bereiding @5 min) 1 Verhit2 eetl.olifolie in een pan en bak de ui glazig. Bak de courgette-en £ Pi x ij | aubergineblokjes 10 min. Overgiet met de kerstomatensalsa. Vul de ot ! fles met water en giet in de pan. Kruid met peper en zout en voeg het à F, À laurierblad toe. Breng aan de kook en laat 10 min. zacht koken. pn 2 Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan met de boter. Bak de cordon | ij bleus 5 min. aan elke kant op een laag vuur. | ir 5 Kook de spaghetti in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). | À Giet af. Meng de pasta onder de groentesaus en de basilicumblaadjes. a li || Afwerking N Serveer de pasta in diepe borden. Geef er een cordon bleu il, A bij en bestrooi met grana padano. Werk af met de rest van de N 4 à sl j' I basilicumblaadjes. sl i IN 4 El Coto Crianza Voedngsraarde per persoon (op bass vandeingredintenlis) 7 a ‘ La DOC. Rioja Energ goskeal. Vezek 8 ns Er vi N Spanje Veten 258 Eiiten 5808 ER 2 de ij (waarvan) verzadigde 118 Zout 348 De Ru. Chimay Bruin (waarvan) vend vetzuren ET 7 24 Donker trappistenbier (waarvan) suikes usg % 5 IF Zn Er sa oran on

Colruyt - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 5