Colruyt - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.03.2021 tot 23.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Op het menu
8
ER
N
I
MEN
Ce
Haiti
A
Ingrediënten
uit weekmenu 1
+
Rode Prijzen geldig van
x
gr
PE
;
ij
à
ges
%
=
ER
ze
Ji
H
il
;
4|
en
Dunne lende
Le
de
13,50
N
AR
jd
€ pp.
30 min
2,
94€
”
BUDGET-
VRIENDELIJK
4
1
mat CLS
ham
=
saliesaus en
Ingrediënten (4 personen)
ettomaat
Boni Selection
smaaktomaten
3!
4 kalkoenensneden (beenhowweri)
1/2 di culinaire room
2 sneetjes gedoogde Italiaanse ham
250 g tagliatelle
6 stuks +1 kg
(beenhouwerij
1 dl droge witte wijn
Herkomst: België.
1 venkel
2 eetl. olijfolie
3 smaaktomaten
C Versmarkt)
zwarte peper (molen)
5,29 ens
10 blaadjes salie
zout
Voorbereiding (omi)
-
Verwijder de harde kern uit de venkel en snij de rest in fijne reepjes. Hou het groen van de
venkel apart voor de afwerking,
Pel de tomaten (maak een kruisvormige inkeping in de onderkant van de tomaten, dompel
ze 10 sec. onder in kokend water en laat daarna even afkoelen in koud water). Verwijder de
pitjes en snij het vruchtvlees fijn.
Snij de gedroogde ham in stukjes.
Onze weekmenu
\
Snipper de salie tot u 1 koffiel. hebt. Hou de rest van de blaadjes opzij voor de afwerking
volop varia
Bereiding (0 min)
Het kookteam zorgt bij het samenstellen van
1_Verhit de olijfolie in een brede pan. Bak de kalkoenensneden + 2 min. aan elke kant goudbruin.
Kruid met peper en zout.
de menu's voor evenwichtige en gevarieerde
2 Voeg de venkel en de witte wijn toe. Laat 10 min. stoven op een zacht vuur. Voeg de tomaten
recepten. Zo vindt u in elk menu:
en de fijngesnipperde salie toe. Laat 5 min. onafgedekt sudderen
> Kook intussen de tagliatelle in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
4 Haal het vlees uit de pan. Voeg de ham toe en kruid met peper en zout. Giet er de room bij en
» afwisseling van vlees, vis, gevogelte en
laat 1 min. inkoken op een hoog vuur.
veggie
Afwerking
» verschillende bet
ingswijzen
(stoofpotjes, ovengerechten, wokgerechten …)
Verdeel de tagliatelle over de borden en leg er een kalkoenensnede op. Lepel er wat saus over
en werk af met de salieblaadjes en het venkelgroen.
» variatie in de bron van koolhydraten
Réserve des Lauriers
Voedigsaade pr pessoon (op bas van de ingediëneni)
(rijst, pasta, aardappelen
)
AOP. Saint-Mont
Energie 548kcal Vezds 458
Veten
1378 Eten 5188
Maredsous Blond
(waarvan) verzadigde veren 39g Zout
068
Blond abdijbier
Koolhydraten.
4198
(waarvan) uiers
658
Omdatwe atijdr
zijn dan in deze ol
x De tort
ren op. ue en promotie in de andere
vertoon van uw Xa
EE
prijzen in uw Colruyt-winkel nóg la
ige ren in un vunkelkan u
Winkelbezockrandplegen ua I
ne ae Le ende
Fe 2
mg u geen kansen
MZ laagste prijzen EE