Colruyt - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.03.2021 tot 23.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Op het menu

8

ER

N

I

MEN

Ce

Haiti

A

Ingrediënten

uit weekmenu 1

+

Rode Prijzen geldig van

x

gr

PE

;

ij

à

ges

%

=

ER

ze

Ji

H

il

;

4|

en

Dunne lende

Le

de

13,50

N

AR

jd

€ pp.

30 min

2,

94€



BUDGET-

VRIENDELIJK

4

1

mat CLS

ham

=

saliesaus en

Ingrediënten (4 personen)

ettomaat

Boni Selection

smaaktomaten

3!

4 kalkoenensneden (beenhowweri)

1/2 di culinaire room

2 sneetjes gedoogde Italiaanse ham

250 g tagliatelle

6 stuks +1 kg

(beenhouwerij

1 dl droge witte wijn

Herkomst: België.

1 venkel

2 eetl. olijfolie

3 smaaktomaten

C Versmarkt)

zwarte peper (molen)

5,29 ens

10 blaadjes salie

zout

Voorbereiding (omi)

-

Verwijder de harde kern uit de venkel en snij de rest in fijne reepjes. Hou het groen van de

venkel apart voor de afwerking,

Pel de tomaten (maak een kruisvormige inkeping in de onderkant van de tomaten, dompel

ze 10 sec. onder in kokend water en laat daarna even afkoelen in koud water). Verwijder de

pitjes en snij het vruchtvlees fijn.

Snij de gedroogde ham in stukjes.

Onze weekmenu

\

Snipper de salie tot u 1 koffiel. hebt. Hou de rest van de blaadjes opzij voor de afwerking

volop varia

Bereiding (0 min)

Het kookteam zorgt bij het samenstellen van

1_Verhit de olijfolie in een brede pan. Bak de kalkoenensneden + 2 min. aan elke kant goudbruin.

Kruid met peper en zout.

de menu's voor evenwichtige en gevarieerde

2 Voeg de venkel en de witte wijn toe. Laat 10 min. stoven op een zacht vuur. Voeg de tomaten

recepten. Zo vindt u in elk menu:

en de fijngesnipperde salie toe. Laat 5 min. onafgedekt sudderen

> Kook intussen de tagliatelle in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

4 Haal het vlees uit de pan. Voeg de ham toe en kruid met peper en zout. Giet er de room bij en

» afwisseling van vlees, vis, gevogelte en

laat 1 min. inkoken op een hoog vuur.

veggie

Afwerking

» verschillende bet

ingswijzen

(stoofpotjes, ovengerechten, wokgerechten …)

Verdeel de tagliatelle over de borden en leg er een kalkoenensnede op. Lepel er wat saus over

en werk af met de salieblaadjes en het venkelgroen.

» variatie in de bron van koolhydraten

Réserve des Lauriers

Voedigsaade pr pessoon (op bas van de ingediëneni)

(rijst, pasta, aardappelen

)

AOP. Saint-Mont

Energie 548kcal Vezds 458

Veten

1378 Eten 5188

Maredsous Blond

(waarvan) verzadigde veren 39g Zout

068

Blond abdijbier

Koolhydraten.

4198

(waarvan) uiers

658

Omdatwe atijdr

zijn dan in deze ol

x De tort

ren op. ue en promotie in de andere

vertoon van uw Xa

EE

prijzen in uw Colruyt-winkel nóg la

ige ren in un vunkelkan u

Winkelbezockrandplegen ua I

ne ae Le ende

Fe 2

mg u geen kansen

MZ laagste prijzen EE