Colruyt - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.03.2021 tot 23.03.2021.

Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.03.2021 tot 23.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 2
Op het menu 8 ER N I MEN Ce Haiti A Ingrediënten uit weekmenu 1 + Rode Prijzen geldig van x gr PE ; ij à ges % = ER ze Ji H il ; 4| en Dunne lende Le de 13,50 N AR jd € pp. 30 min 2, 94€ ” BUDGET- VRIENDELIJK 4 1 mat CLS ham = saliesaus en Ingrediënten (4 personen) ettomaat Boni Selection smaaktomaten 3! 4 kalkoenensneden (beenhowweri) 1/2 di culinaire room 2 sneetjes gedoogde Italiaanse ham 250 g tagliatelle 6 stuks +1 kg (beenhouwerij 1 dl droge witte wijn Herkomst: België. 1 venkel 2 eetl. olijfolie 3 smaaktomaten C Versmarkt) zwarte peper (molen) 5,29 ens 10 blaadjes salie zout Voorbereiding (omi) - Verwijder de harde kern uit de venkel en snij de rest in fijne reepjes. Hou het groen van de venkel apart voor de afwerking, Pel de tomaten (maak een kruisvormige inkeping in de onderkant van de tomaten, dompel ze 10 sec. onder in kokend water en laat daarna even afkoelen in koud water). Verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees fijn. Snij de gedroogde ham in stukjes. Onze weekmenu \ Snipper de salie tot u 1 koffiel. hebt. Hou de rest van de blaadjes opzij voor de afwerking volop varia Bereiding (0 min) Het kookteam zorgt bij het samenstellen van 1_Verhit de olijfolie in een brede pan. Bak de kalkoenensneden + 2 min. aan elke kant goudbruin. Kruid met peper en zout. de menu's voor evenwichtige en gevarieerde 2 Voeg de venkel en de witte wijn toe. Laat 10 min. stoven op een zacht vuur. Voeg de tomaten recepten. Zo vindt u in elk menu: en de fijngesnipperde salie toe. Laat 5 min. onafgedekt sudderen > Kook intussen de tagliatelle in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af. 4 Haal het vlees uit de pan. Voeg de ham toe en kruid met peper en zout. Giet er de room bij en » afwisseling van vlees, vis, gevogelte en laat 1 min. inkoken op een hoog vuur. veggie Afwerking » verschillende bet ingswijzen (stoofpotjes, ovengerechten, wokgerechten …) Verdeel de tagliatelle over de borden en leg er een kalkoenensnede op. Lepel er wat saus over en werk af met de salieblaadjes en het venkelgroen. » variatie in de bron van koolhydraten Réserve des Lauriers Voedigsaade pr pessoon (op bas van de ingediëneni) (rijst, pasta, aardappelen ) AOP. Saint-Mont Energie 548kcal Vezds 458 Veten 1378 Eten 5188 Maredsous Blond (waarvan) verzadigde veren 39g Zout 068 Blond abdijbier Koolhydraten. 4198 (waarvan) uiers 658 Omdatwe atijdr zijn dan in deze ol x De tort ren op. ue en promotie in de andere vertoon van uw Xa EE prijzen in uw Colruyt-winkel nóg la ige ren in un vunkelkan u Winkelbezockrandplegen ua I ne ae Le ende Fe 2 mg u geen kansen MZ laagste prijzen EE
Colruyt - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 2