Colruyt - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.03.2021 tot 23.03.2021.

Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.03.2021 tot 23.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 3
oenten, groene gr harfilet met Gepa neerde sc mosterdsausje bulgu rsalade en 30 min, Ingrediënten (@ personer) 4 gepaneerde scharfilets met 1 sjalot peterselie en citroen (vesmarkt) 2,5 dl extra lichte room 300 g kerstomaatjes in tros 250 g bulgur 250 g peultjes 1 eetl. mosterd 200 g groene-aspergepunten 4 eetl olifolie 1 onbehandelde citroen (tio) zwarte peper molen) 15 g verse dille zout Voorbereiding (5 min) - Verwarm de oven voor op 220 °C. ® Verwijder het uiteinde van de aspergepunten. - Verdeel de kerstomaatjes in kleinere trosjes. Zen = } - Snipper de sjalot fijn. En - Rasp de schil van de citroen (niet het wit) en pers hem. x Hak de dille fin. Bereiding (15 min) Te 1 Leg de vis, de groene asperges, de peultjes en de trosjes # kerstomaten op een bakplaat met bakpapier. Kruid met peper en zout ar en besprenkel met 3 eetl. olijfolie. Zet 15 min. in de voorverwarmde oven. ei # x 2 Kook intussen de bulgur in lichtgezouten water (kooktijd: zie 58 F verpakking). Giet af. rf 5 Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en stoof de sjalot 2 min. Voeg de Gr oe, ve La room en de mosterd toe, en kruid met peper en zout. Laat 1 min. ” inkoken tot de saus lichtgebonden is. a. za? 4 Meng de bulgur met de dille, de citroenzeste en het citroensap. 7 x) Afwerking = Verdeel de vis en de groenten over de borden. Geef er de bulgur bij en werk af met de mosterdsaus. ij Le Sablou Sauvignon Blanc AOP. Bergerac LN N Hoegaarden Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten) 1 UPS ti N \ Witbier Energie 625kal Verls 1018 Veten 21e Een 2608 (waanan) verzadigde vetzuren 538 158 Kooïrten a Guaanan) suiers 928 Tip van Sophie van het kookteam ER Nog scharfilet > Br & Maak ze ook klaar en eet ze de dag nadien koud als lunch in een salade. Of me, Dl leg ze tussen een broodje met wat sla, komkommer, tomaat en tartaar. Met deze tip kan u restjes opgebruiken. Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we samen bij aan een beter u, stap voor stap. Kz MM uen sue arr
Colruyt - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 3