Colruyt - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.03.2021 tot 23.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
oenten,
groene gr
harfilet met
Gepa
neerde sc
mosterdsausje
bulgu
rsalade en
30 min,
Ingrediënten (@ personer)
4 gepaneerde scharfilets met
1 sjalot
peterselie en citroen (vesmarkt)
2,5 dl extra lichte room
300 g kerstomaatjes in tros
250 g bulgur
250 g peultjes
1 eetl. mosterd
200 g groene-aspergepunten
4 eetl olifolie
1 onbehandelde citroen (tio)
zwarte peper molen)
15 g verse dille
zout
Voorbereiding (5 min)
- Verwarm de oven voor op 220 °C.
®
Verwijder het uiteinde van de aspergepunten.
-
Verdeel de kerstomaatjes in kleinere trosjes.
Zen
=
}
-
Snipper de sjalot fijn.
En
-
Rasp de schil van de citroen (niet het wit) en pers hem.
x
Hak de dille fin.
Bereiding (15 min)
Te
1 Leg de vis, de groene asperges, de peultjes en de trosjes
#
kerstomaten op een bakplaat met bakpapier. Kruid met peper en zout
ar
en besprenkel met 3 eetl. olijfolie. Zet 15 min. in de voorverwarmde
oven.
ei
#
x
2 Kook intussen de bulgur in lichtgezouten water (kooktijd: zie
58
F
verpakking). Giet af.
rf
5 Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en stoof de sjalot 2 min. Voeg de
Gr
oe,
ve
La
room en de mosterd toe, en kruid met peper en zout. Laat 1 min.
”
inkoken tot de saus lichtgebonden is.
a.
za?
4 Meng de bulgur met de dille, de citroenzeste en het citroensap.
7
x)
Afwerking
=
Verdeel de vis en de groenten over de borden. Geef er de bulgur bij
en werk af met de mosterdsaus.
ij
Le Sablou Sauvignon Blanc
AOP. Bergerac
LN
N
Hoegaarden
Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)
1
UPS
ti
N
\ Witbier
Energie 625kal Verls 1018
Veten
21e Een 2608
(waanan) verzadigde vetzuren 538
158
Kooïrten
a
Guaanan) suiers
928
Tip van Sophie
van het kookteam
ER
Nog
scharfilet
>
Br
&
Maak ze ook klaar en eet ze de dag
nadien koud als lunch in een salade. Of
me,
Dl
leg ze tussen een broodje met wat sla,
komkommer, tomaat en tartaar.
Met deze tip kan u restjes opgebruiken.
Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we
samen bij aan een beter
u, stap voor stap.
Kz
MM uen sue arr