Colruyt - Folder van 10.03.2021 tot 23.03.2021 - Pagina 3




Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.03.2021 tot 23.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

oenten,

groene gr

harfilet met

Gepa

neerde sc

mosterdsausje

bulgu

rsalade en

30 min,

Ingrediënten (@ personer)

4 gepaneerde scharfilets met

1 sjalot

peterselie en citroen (vesmarkt)

2,5 dl extra lichte room

300 g kerstomaatjes in tros

250 g bulgur

250 g peultjes

1 eetl. mosterd

200 g groene-aspergepunten

4 eetl olifolie

1 onbehandelde citroen (tio)

zwarte peper molen)

15 g verse dille

zout

Voorbereiding (5 min)

- Verwarm de oven voor op 220 °C.

®

Verwijder het uiteinde van de aspergepunten.

-

Verdeel de kerstomaatjes in kleinere trosjes.

Zen

=

}

-

Snipper de sjalot fijn.

En

-

Rasp de schil van de citroen (niet het wit) en pers hem.

x

Hak de dille fin.

Bereiding (15 min)

Te

1 Leg de vis, de groene asperges, de peultjes en de trosjes

#

kerstomaten op een bakplaat met bakpapier. Kruid met peper en zout

ar

en besprenkel met 3 eetl. olijfolie. Zet 15 min. in de voorverwarmde

oven.

ei

#

x

2 Kook intussen de bulgur in lichtgezouten water (kooktijd: zie

58

F

verpakking). Giet af.

rf

5 Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en stoof de sjalot 2 min. Voeg de

Gr

oe,

ve

La

room en de mosterd toe, en kruid met peper en zout. Laat 1 min.



inkoken tot de saus lichtgebonden is.

a.

za?

4 Meng de bulgur met de dille, de citroenzeste en het citroensap.

7

x)

Afwerking

=

Verdeel de vis en de groenten over de borden. Geef er de bulgur bij

en werk af met de mosterdsaus.

ij

Le Sablou Sauvignon Blanc

AOP. Bergerac

LN

N

Hoegaarden

Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)

1

UPS

ti

N

\ Witbier

Energie 625kal Verls 1018

Veten

21e Een 2608

(waanan) verzadigde vetzuren 538

158

Kooïrten

a

Guaanan) suiers

928

Tip van Sophie

van het kookteam

ER

Nog

scharfilet

>

Br

&

Maak ze ook klaar en eet ze de dag

nadien koud als lunch in een salade. Of

me,

Dl

leg ze tussen een broodje met wat sla,

komkommer, tomaat en tartaar.

Met deze tip kan u restjes opgebruiken.

Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we

samen bij aan een beter

u, stap voor stap.

Kz

MM uen sue arr