Colruyt - Folder van 10.02.2021 tot 23.02.2021 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.02.2021 tot 23.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
evuld met
@)
PT hie
Zonder gluter
PPN
spinazie
©
uinoaen
slaatje van q
Ingrediënten (@ personen)
90 g rauwe Italiaanse ham
50 g pijnboompitten
2 kleine butternutpompoenen
2 eetl. ahornsiroop
200 g verse spinazie
3 eetl. olifolie extra vierge
1 rode ui
2 eetl. balsamicocrème
200 g feta (blok)
zwarte peper (molen)
150 g quinoa
zout
=.
Voorbereiding (5 min)
'
Snij de pompoenen in de lengte in 2 en verwijder de pitjes en
draden. Leg ze met de snijkant naar boven op een bakplaat met
bakpapier.
'
Snij de rode ui in dunne ringen.
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met
antiaanbaklaag, zonder vetstof.
Snij elk sneetje ham in de lengte in 2.
at
‘
Verwarm de oven voor op 200 °C.
4
Le
Bereiding (45 min)
1 Besprenkel de stukken pompoen met 2 eetl. olijfolie en de
ahornsiroop. Kruid met zwarte peper en zout. Zet + 45 min. in de
JA
4
voorverwarmde oven.
be
An
3
ji
2 Spoel intussen de quinoa in een fijne zeef onder koud water en kook
re
gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
3. Meng de spinazie onder de quinoa en besprenkel met 1 eetl. olijfolie
Kruid met zwarte peper en verkruimel er de feta over. Meng goed.
Afwerking
u
Leg op elk bord een stuk pompoen en verdeel er de salade over.
Werk af met de uiringen, de geroosterde pijnboompitten, de
balsamicocrème en de Italiaanse ham.
© Mud House Sauvignon Blanc
— Marlborough
Nieuw-Zeeland
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
Corsendonk Pater
ER
5
46 kal
vezels
Sterk donker bier
Vetten
Hege Skal vers 0Jg
07
300g Emiten
2548
(waanar) verzadigde vetzuren 113 Zout
188
Guaanar) suiers
Koolhydrten
4298
1898
Tip van Sophie
van het kookteam
Nog spinazie over?
maakere
en minestrone
met ki
kkererwten van
Breng 1 L groentebouillon aan de kook en voeg de roosjes
van 1 bloemkool toe, samen met 2 preien in reepjes en
1/2 spitskool in reepjes. Laat 10 min. afgedekt sudderen op een
M=
zacht vuur. Mix intussen de blaadjes van 1 plantje basilicum met
#
2 eetl. geroosterde pijnboompitten, 1 gepeld teentje knoflook,
50 g geraspte parmezaan en 4 eetl. olijfolie tot een gladde
"
pesto. Kruid met zwarte peper en zout. Voeg 340 g uitgelekte
kikkererwten en 200 g grofgehakte spinazie toe en laat nog
2 min. sudderen. Kruid met zwarte peper en zout. Serveer de
eo
minestrone en werk af met een lepeltje pesto.
-
Met deze tip kan u restjes opgebruiken.
Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we
voer
samen bij aan een beter milieu, stap voor stap.
stap
©
Gegen vaten A pe ren.