Colruyt - Folder van 10.02.2021 tot 23.02.2021 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.02.2021 tot 23.02.2021.

Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.02.2021 tot 23.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 10.02.2021 tot 23.02.2021 - Pagina 7
evuld met @) PT hie Zonder gluter PPN spinazie © uinoaen slaatje van q Ingrediënten (@ personen) 90 g rauwe Italiaanse ham 50 g pijnboompitten 2 kleine butternutpompoenen 2 eetl. ahornsiroop 200 g verse spinazie 3 eetl. olifolie extra vierge 1 rode ui 2 eetl. balsamicocrème 200 g feta (blok) zwarte peper (molen) 150 g quinoa zout =. Voorbereiding (5 min) ' Snij de pompoenen in de lengte in 2 en verwijder de pitjes en draden. Leg ze met de snijkant naar boven op een bakplaat met bakpapier. ' Snij de rode ui in dunne ringen. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Snij elk sneetje ham in de lengte in 2. at ‘ Verwarm de oven voor op 200 °C. 4 Le Bereiding (45 min) 1 Besprenkel de stukken pompoen met 2 eetl. olijfolie en de ahornsiroop. Kruid met zwarte peper en zout. Zet + 45 min. in de JA 4 voorverwarmde oven. be An 3 ji 2 Spoel intussen de quinoa in een fijne zeef onder koud water en kook re gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af. 3. Meng de spinazie onder de quinoa en besprenkel met 1 eetl. olijfolie Kruid met zwarte peper en verkruimel er de feta over. Meng goed. Afwerking u Leg op elk bord een stuk pompoen en verdeel er de salade over. Werk af met de uiringen, de geroosterde pijnboompitten, de balsamicocrème en de Italiaanse ham. © Mud House Sauvignon Blanc — Marlborough Nieuw-Zeeland Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Corsendonk Pater ER 5 46 kal vezels Sterk donker bier Vetten Hege Skal vers 0Jg 07 300g Emiten 2548 (waanar) verzadigde vetzuren 113 Zout 188 Guaanar) suiers Koolhydrten 4298 1898 Tip van Sophie van het kookteam Nog spinazie over? maakere en minestrone met ki kkererwten van Breng 1 L groentebouillon aan de kook en voeg de roosjes van 1 bloemkool toe, samen met 2 preien in reepjes en 1/2 spitskool in reepjes. Laat 10 min. afgedekt sudderen op een M= zacht vuur. Mix intussen de blaadjes van 1 plantje basilicum met # 2 eetl. geroosterde pijnboompitten, 1 gepeld teentje knoflook, 50 g geraspte parmezaan en 4 eetl. olijfolie tot een gladde " pesto. Kruid met zwarte peper en zout. Voeg 340 g uitgelekte kikkererwten en 200 g grofgehakte spinazie toe en laat nog 2 min. sudderen. Kruid met zwarte peper en zout. Serveer de eo minestrone en werk af met een lepeltje pesto. - Met deze tip kan u restjes opgebruiken. Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we voer samen bij aan een beter milieu, stap voor stap. stap © Gegen vaten A pe ren.
Colruyt - Folder van 10.02.2021 tot 23.02.2021 - Pagina 7