Colruyt - Folder van 10.02.2021 tot 23.02.2021 - Pagina 1
Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.02.2021 tot 23.02.2021.

Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.02.2021 tot 23.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 10.02.2021 tot 23.02.2021 - Pagina 1
Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat voordelen: u bespaart tijd en u eet tegelijk evenwi tig. Lekker Ons kookteam zorgt voor voldoende groenten, ze wisselen vlees, vis en veggie af, en gebruiken zoveel mogelijk pure ingrediënten. Koken / in f NS Bovendien controleren onze voedingsdeskundigen elk recept. week ment Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap. + Ë = GATE 2 à a 1 ess pp. 2,10 € \ PAR, ovenpast: amet ven tkorstje prei e nhazelno0 A (@ personen) 1 kb 250 g gesneden preiwit (diepvries) 5 dl melk +} 500 g venkel 300 g pastahoorntjes 4 eetl. hazelnoten 1 gele paprika 1 plantje platte peterselie 4 eetl. bloem 1 teentje knoflook 4 eetl. panko (lapans paneermeel) = 150 g parmezaan (lok) nootmuskaat Md Le ik 5 eetl. boter peper en zout en ih, ze a (5 min) Le I 3 A Snij de venkel in de lengte in 4 en verwijder de harde kern. Snij in fijne stukjes. 2 Ta ek ig er ‘ Snij de paprika in 2 en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten. > / 5 Snij in reepjes. xs u: Lt Snipper het knoflook en de platte peterselie fijn. tu fe Hak de hazelnoten grof. Rasp de parmezaan. M (E f a (20 min. + 15 min. in de oven) Zal 5 m TE, in, Kook de pastahoorntjes gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af. Smelt intussen 1 eetl. boter in een kookpot en stoof het knoflook, Ì de venkel, de diepgevroren prei en de paprika 8 min. Kruid met ie HI nootmuskaat, peper en zout. à a} A se er Smelt intussen 4 eetl. boter in een steelpannetje. Klop er de bloem % EN A onder met een klopper en laat even bakken tot u een koekjesgeur ve krijgt. Voeg de melk beetje bij beetje en al roerend toe en klop tot een gebonden saus. Kruid met peper en nootmuskaat. Meng er 2/3 van d I" de parmezaan onder. re en Verwarm de oven voor op 200 °C. Meng de saus met de groenten rr en de pasta in een ovenschaal. + Meng de hazelnoten met de panko, de helft van de platte AT N peterselie en de rest van de parmezaan. Strooi over de ovenschotel en zet 15 min. in de voorverwarmde oven. Zet de laatste 2 min. de em. A. u de grill aan. 2% as 21 2 Bestrooi met de rest van de peterselie. | ij 1e Maakt u deze ovenschotel de dag voordien klaar? Zet hem dan de dag zelf 25 min. in de oven. +4 > ie #4 Domaine Saint André ze Y 1.G.P. Pays d'Oc nd bd f Postel Blond ni 2 # Blond abdijbier É | à x = 1h Le Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenfs) Di Energie 19 ka Vezeis 188 Veten 3158 Eviten 33,58 (waarvan) verzadigdevetzuren 2048 Zout 128 Ba Kooydrten 781g (waarvan) suikers 1408 he TM es Ki # Geldig van 10/2 t.e.m. 16/2/2021. sk Met 28 XTRA
Colruyt - Folder van 10.02.2021 tot 23.02.2021 - Pagina 1