Colruyt - Folder van 10.02.2021 tot 23.02.2021 - Pagina 1




Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.02.2021 tot 23.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel

wat voordelen: u bespaart tijd en u eet tegelijk evenwi

tig.

Lekker

Ons kookteam zorgt voor voldoende groenten, ze wisselen vlees,

vis en veggie af, en gebruiken zoveel mogelijk pure ingrediënten.

Koken /

in

f

NS

Bovendien controleren onze voedingsdeskundigen elk recept.

week

ment

Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid,

stap voor stap.

+

Ë

=

GATE

2

à

a

1

ess

pp.

2,10



\

PAR,

ovenpast:

amet ven

tkorstje

prei e

nhazelno0

A

(@ personen)

1

kb

250 g gesneden preiwit (diepvries)

5 dl melk

+}

500 g venkel

300 g pastahoorntjes

4 eetl. hazelnoten

1 gele paprika

1 plantje platte peterselie

4 eetl. bloem

1 teentje knoflook

4 eetl. panko (lapans paneermeel)

=

150 g parmezaan (lok)

nootmuskaat

Md

Le

ik

5 eetl. boter

peper en zout

en

ih,

ze

a

(5 min)

Le

I

3

A

Snij de venkel in de lengte in 4 en verwijder de harde kern. Snij in

fijne stukjes.

2

Ta

ek

ig

er



Snij de paprika in 2 en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten.

>

/

5

Snij in reepjes.

xs

u:

Lt

Snipper het knoflook en de platte peterselie fijn.

tu

fe

Hak de hazelnoten grof.

Rasp de parmezaan.

M

(E

f

a

(20 min. + 15 min. in de oven)

Zal

5

m

TE,

in,

Kook de pastahoorntjes gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie

verpakking). Giet af.

Smelt intussen 1 eetl. boter in een kookpot en stoof het knoflook,

Ì

de venkel, de diepgevroren prei en de paprika 8 min. Kruid met

ie

HI

nootmuskaat, peper en zout.

à

a}

A

se

er

Smelt intussen 4 eetl. boter in een steelpannetje. Klop er de bloem

%

EN

A

onder met een klopper en laat even bakken tot u een koekjesgeur

ve

krijgt. Voeg de melk beetje bij beetje en al roerend toe en klop tot een

gebonden saus. Kruid met peper en nootmuskaat. Meng er 2/3 van

d

I"

de parmezaan onder.

re

en

Verwarm de oven voor op 200 °C. Meng de saus met de groenten

rr

en de pasta in een ovenschaal.

+

Meng de hazelnoten met de panko, de helft van de platte

AT

N

peterselie en de rest van de parmezaan. Strooi over de ovenschotel

en zet 15 min. in de voorverwarmde oven. Zet de laatste 2 min. de

em.

A.

u

de

grill aan.

2%

as

21 2

Bestrooi met de rest van de peterselie.

|

ij

1e

Maakt u deze ovenschotel de dag voordien klaar? Zet hem dan

de dag zelf 25 min. in de oven.

+4

>

ie

#4

Domaine Saint André

ze

Y

1.G.P. Pays d'Oc

nd

bd

f

Postel Blond

ni

2

#

Blond abdijbier

É

| à

x

=

1h

Le

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenfs)

Di

Energie 19 ka Vezeis 188

Veten

3158 Eviten 33,58

(waarvan) verzadigdevetzuren 2048 Zout

128

Ba

Kooydrten

781g

(waarvan) suikers

1408

he

TM es

Ki

#

Geldig van 10/2 t.e.m. 16/2/2021.

sk Met 28 XTRA