Colruyt - Folder van 10.02.2021 tot 23.02.2021 - Pagina 1
Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.02.2021 tot 23.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel
wat voordelen: u bespaart tijd en u eet tegelijk evenwi
tig.
Lekker
Ons kookteam zorgt voor voldoende groenten, ze wisselen vlees,
vis en veggie af, en gebruiken zoveel mogelijk pure ingrediënten.
Koken /
in
f
NS
Bovendien controleren onze voedingsdeskundigen elk recept.
week
ment
Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid,
stap voor stap.
+
Ë
=
GATE
2
à
a
1
ess
pp.
2,10
€
\
PAR,
ovenpast:
amet ven
tkorstje
prei e
nhazelno0
A
(@ personen)
1
kb
250 g gesneden preiwit (diepvries)
5 dl melk
+}
500 g venkel
300 g pastahoorntjes
4 eetl. hazelnoten
1 gele paprika
1 plantje platte peterselie
4 eetl. bloem
1 teentje knoflook
4 eetl. panko (lapans paneermeel)
=
150 g parmezaan (lok)
nootmuskaat
Md
Le
ik
5 eetl. boter
peper en zout
en
ih,
ze
a
(5 min)
Le
I
3
A
Snij de venkel in de lengte in 4 en verwijder de harde kern. Snij in
fijne stukjes.
2
Ta
ek
ig
er
‘
Snij de paprika in 2 en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten.
>
/
5
Snij in reepjes.
xs
u:
Lt
Snipper het knoflook en de platte peterselie fijn.
tu
fe
Hak de hazelnoten grof.
Rasp de parmezaan.
M
(E
f
a
(20 min. + 15 min. in de oven)
Zal
5
m
TE,
in,
Kook de pastahoorntjes gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie
verpakking). Giet af.
Smelt intussen 1 eetl. boter in een kookpot en stoof het knoflook,
Ì
de venkel, de diepgevroren prei en de paprika 8 min. Kruid met
ie
HI
nootmuskaat, peper en zout.
à
a}
A
se
er
Smelt intussen 4 eetl. boter in een steelpannetje. Klop er de bloem
%
EN
A
onder met een klopper en laat even bakken tot u een koekjesgeur
ve
krijgt. Voeg de melk beetje bij beetje en al roerend toe en klop tot een
gebonden saus. Kruid met peper en nootmuskaat. Meng er 2/3 van
d
I"
de parmezaan onder.
re
en
Verwarm de oven voor op 200 °C. Meng de saus met de groenten
rr
en de pasta in een ovenschaal.
+
Meng de hazelnoten met de panko, de helft van de platte
AT
N
peterselie en de rest van de parmezaan. Strooi over de ovenschotel
en zet 15 min. in de voorverwarmde oven. Zet de laatste 2 min. de
em.
A.
u
de
grill aan.
2%
as
21 2
Bestrooi met de rest van de peterselie.
|
ij
1e
Maakt u deze ovenschotel de dag voordien klaar? Zet hem dan
de dag zelf 25 min. in de oven.
+4
>
ie
#4
Domaine Saint André
ze
Y
1.G.P. Pays d'Oc
nd
bd
f
Postel Blond
ni
2
#
Blond abdijbier
É
| à
x
=
1h
Le
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenfs)
Di
Energie 19 ka Vezeis 188
Veten
3158 Eviten 33,58
(waarvan) verzadigdevetzuren 2048 Zout
128
Ba
Kooydrten
781g
(waarvan) suikers
1408
he
TM es
Ki
#
Geldig van 10/2 t.e.m. 16/2/2021.
sk Met 28 XTRA