Colruyt - Folder van 10.02.2021 tot 23.02.2021 - Pagina 2


Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.02.2021 tot 23.02.2021.



Colruyt Folder 10.02.2021

Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.02.2021 tot 23.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 10.02.2021 tot 23.02.2021 - Pagina 2

Op het menu = a Er N) | A A A M 4 a | su vids bal x u Ingrediënten uit weekmenu 1 Rode Prijzen geldig van Dd CA ta = Fa “ EE 6 # (2 tr En > Fi 7 zi en pr > » ze w Venkel re A Herkomst: Spanje/ltalië. N (A RN € pp. 1 79 €/kg (DD 30 min 6,15€ > aA. Rood baarshaas)® jes 7 sit jokte groent! j op rstje en ss PPE lc) MSC Ingrediönten (personen) 6 eetl. sesamzaad 4 roodbaarshaasjes (vesmark) Boni Selection 1 broccoli 3 eetl. bloem roodbaarshaasjes 300 g sojascheuten 5 eetl rijstolie 2stuks + 250 200 g spruiten 3 eetl. sojasaus 1 bosje lente-uitjes 2 eetl. ketjap sesame woksaus Graatloos. Wilde vis, Herkomst: IJsland. 2 eieren zwarte peper (molen) 250 g rüstvermicelli (mihoen) 22,95 ens Voorbereiding (10 min) - Verdeel de broccoli in roosjes en snij de roosjes in plakjes = ® Verwijder het voetje van de spruitjes en snij ze fijn. - Snipper de lente-uitjes fijn. Klop de eieren los met een vork in een diep bord. Kruid met zwarte peper. 2 Dep de vis droog met keukenpapier. Bereiding @0 min) 1 Laat de rijstvermicelli 4 min. koken in water. Giet af. Nóg makkelijker boodschappen 2 Verhit intussen 1 eetl. rijstolie in een wok en roerbak de spruitjes en de broccoli 5 min. Haal uit voorbereiden de wol > Verhit opnieuw 1 eetl. rijstolie in de wok en roerbak de sojascheuten en de helft van de lente- Met de recepten op colruyt.be/lekkerkoken uitjes 5 min. en in de MyColruyt-app bereidt u nog 4 Doe de bloem in een diep bord en de sesamzaadjes in een ander diep bord. Wentel de vis makkelijker uw boodschappen voor: eerst in de bloem, dan in de eieren en ten slotte in de sesamzaadjes. 5 Verhit 1 eetl ristolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de roodbaarshaasjes 3 min. aan » Hoeveelheden veranderen vanzelf als u het elke kant. aantal personen aanpast. & Doe intussen de broccoli, de spruitjes en de rijstvermicelli in de wok. Voeg de sojasaus en de » Voeg alle ingrediënten van een recept in ketjap toe en meng alles. Laat nog 2 min. goed doorwarmen. 1 klik toe aan uw boodschappenlijstje. Afwerking » Sorteer uw boodschappenlijstje Schep de groenten met rijstvermicelli op de borden en serveer met de roodbaarshaasjes volgens de indeling van uw winkel in de Bestrooi met de rest van de lente-uitjes. MyColruyt-app. Voedingswaarde per persoon (op bas van de ingrediërtenli) Domaine Boyar Chardonnay-Sauvignon Blanc Energie Tok vezels BR Bulgarije Verten 2238 Ewillen 4958 Martha Sexy Blond men) vem wann 518 Zout 258 Sterk blond bier ET: vor) es 568 ‘Omdat we altijd re: rijzen in uw Cokuyt-winkel nóg k zijn dan in deze fo jer Delon vertoon van uw Xtra-app of 4e hu ns jeprizen'in un winkel kn u ru er eure M ess FD dom ugeenkansen. Æ laagste prijzen

Colruyt - Folder van 10.02.2021 tot 23.02.2021 - Pagina 2