Colruyt - Folder van 10.02.2021 tot 23.02.2021 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.02.2021 tot 23.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Op het menu

=

a

Er

N) | A A A M 4

a |

su

vids

bal

x

u

Ingrediënten

uit weekmenu 1

Rode Prijzen geldig van

Dd

CA ta

=

Fa



EE

6

#

(2

tr

En

>

Fi

7

zi

en

pr

>

»

ze

w

Venkel

re

A

Herkomst: Spanje/ltalië.

N

(A

RN

€ pp.

1 79 €/kg

(DD

30 min

6,15€

>

aA.

Rood

baarshaas)®

jes 7

sit

jokte groent!

j

op

rstje en ss

PPE lc)

MSC

Ingrediönten (personen)

6 eetl. sesamzaad

4 roodbaarshaasjes (vesmark)

Boni Selection

1 broccoli

3 eetl. bloem

roodbaarshaasjes

300 g sojascheuten

5 eetl rijstolie

2stuks + 250

200 g spruiten

3 eetl. sojasaus

1 bosje lente-uitjes

2 eetl. ketjap sesame woksaus

Graatloos. Wilde vis, Herkomst: IJsland.

2 eieren

zwarte peper (molen)

250 g rüstvermicelli (mihoen)

22,95 ens

Voorbereiding (10 min)

-

Verdeel de broccoli in roosjes en snij de roosjes in plakjes

=

®

Verwijder het voetje van de spruitjes en snij ze fijn.

-

Snipper de lente-uitjes fijn.

Klop de eieren los met een vork in een diep bord. Kruid met zwarte peper.

2

Dep de vis droog met keukenpapier.

Bereiding @0 min)

1 Laat de rijstvermicelli 4 min. koken in water. Giet af.

Nóg makkelijker boodschappen

2 Verhit intussen 1 eetl. rijstolie in een wok en roerbak de spruitjes en de broccoli 5 min. Haal uit

voorbereiden

de wol

> Verhit opnieuw 1 eetl. rijstolie in de wok en roerbak de sojascheuten en de helft van de lente-

Met de recepten op colruyt.be/lekkerkoken

uitjes 5 min.

en in de MyColruyt-app bereidt u nog

4 Doe de bloem in een diep bord en de sesamzaadjes in een ander diep bord. Wentel de vis

makkelijker uw boodschappen voor:

eerst in de bloem, dan in de eieren en ten slotte in de sesamzaadjes.

5 Verhit 1 eetl ristolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de roodbaarshaasjes 3 min. aan

» Hoeveelheden veranderen vanzelf als u het

elke kant.

aantal personen aanpast.

& Doe intussen de broccoli, de spruitjes en de rijstvermicelli in de wok. Voeg de sojasaus en de

» Voeg alle ingrediënten van een recept in

ketjap toe en meng alles. Laat nog 2 min. goed doorwarmen.

1 klik toe aan uw boodschappenlijstje.

Afwerking

» Sorteer uw boodschappenlijstje

Schep de groenten met rijstvermicelli op de borden en serveer met de roodbaarshaasjes

volgens de indeling van uw winkel in de

Bestrooi met de rest van de lente-uitjes.

MyColruyt-app.

Voedingswaarde per persoon (op bas van de ingrediërtenli)

Domaine Boyar Chardonnay-Sauvignon Blanc

Energie Tok vezels BR

Bulgarije

Verten

2238 Ewillen 4958

Martha Sexy Blond

men) vem wann 518 Zout

258

Sterk blond bier

ET:

vor) es

568

‘Omdat we altijd re:

rijzen in uw Cokuyt-winkel nóg k

zijn dan in deze fo

jer Delon

vertoon van uw Xtra-app of 4e

hu

ns

jeprizen'in un winkel kn u

ru

er

eure

M

ess

FD dom

ugeenkansen.

Æ laagste prijzen