Colruyt - Folder van 10.02.2021 tot 23.02.2021 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.02.2021 tot 23.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
KINDER-
FAVORIET
AO min,
mm
rtelen,
stamp
pot van kad
ger met
Kaasbur
EN
ntuinkers
Ingrediönten (personen)
4 kaasburgers (beenhouweri)
4 eetl. ricotta
100 g erwten (éiepuries)
2 eetl. boter
nootmuskaat
700 g wortelen
A
2 bakjes tuinkers
zwarte peper (moler)
1 kg aardappelen
zout
Voorbereiding (15 min)
r
- Schil de aardappelen en de wortelen en snij in stukken.
7
= Knip de tuinkers los.
h nr
Bereiding (25 min)
if
Le
1_Kook de aardappelen en de wortelen 20 min. gaar in lichtgezouten water.
Voeg de laatste 6 min. de diepgevroren erwtjes toe.
1
5
2 Meng intussen 2 eetl. ricotta met de helft van de tuinkers. Kruid met
a
zwarte peper.
7
Et
5 Smelt 1 eetl boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de kaasburgers
3 à 4 min. aan elke kant.
kj
> Giet de aardappelen en wortelen af en stamp fijn. Kruid met zwarte peper,
7
zout en nootmuskaat. Meng er 1 eetl. boter, 2 eetl. ricotta en de rest van de
a
tuinkers onder.
Afwerking
L
Verdeel de stamppot over de borden, leg er een kaasburger op en werk af
met een lepeltje ricotta met tuinkers.
_
D Zin in een extraatje? Voeg eens gebakken spekreepjes toe aan de
stamppot.
A
Les Hauts Rocs
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
Energie
744 kl Vezeis
1058
AOP. Côtes du Rhône
Vetten
28 Even 268
Super 8 IPA
(waanar) verzadigde vetzuren 189g Zout
278
Blond bier
Kooïgrten
5398
Guaanar) suiers
1258
Tip van Sophie
van het kookteam
Nog ricotta over?
Maake
r PT CL LES
met avoca
domousse mee
Mix 1 avocado met 100 g ricotta, 50 g fijngehakte hazelnoten
en het sap van 1/2 limoen. Kruid met peper en zout. Besmeer
8 sneetjes wit brood zonder korst met de avocadomousse. Verdeel
er 50 g rucola en wat blaadjes koriander over en rol op. Snij de
rolletjes in 3 en steek vast met een cocktailprikker.
K
ER
wr
Nd
es
ii
Met deze tip kan u restjes opgebruiken.
Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we
dou
samen bij aan een beter milieu, stap voor stap.
©