Colruyt - Folder van 10.02.2021 tot 23.02.2021 - Pagina 6




Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.02.2021 tot 23.02.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Op het menu

nA

vbs

bu

æ

TT

Ingrediënten

uit weekmenu 2

4

Rode Prijzen geldig van

es

ze

Ms

FT

ph

Fe

N

Se

51

3

Ee

3

FE

Er

fn

®

ws

4

(5

ellen

Boni Selection

Veggie notenburgers

20,42 €/kg

2stuks 120g

LL =

Versmarkt

2,45€

er

en

a

pat

fs

Pp

3.

60e

U

polata,

r

Aaa

Ne

=

enplaat met

rrijke groenten

occhi en [STH

aardappelen

Kippenchipolata

Ingrediönten (personen)

+150g

450 g kippenchipolata's (beenhouwerij)

500 g aardappelgnocchi (versmark)

(Beenhouwerij)

2 gele paprika's

3 eetl. groene pesto (versmarkt)

4 60 €}kg

1 rode paprika

40 g parmezaan (blok)

1 broccoli

1 eetl. olijfolie

1 plantje basilicum

peper

Voorbereiding (5 min)

-_ Pluk de blaadjes basilicum.

- Snij de paprika's in de lengte in 2, verwijder de pitjes en witte zaadlijsten en snij in reepjes

Hoe komen we aan

- Verdeel de broccoli in roosjes. Schil de steel en snij in kleine blokjes.

onze prijzen?

= Snij de kippenchipolata's in stukken van 4 à 5 cm

- Rasp de parmezaan

De recepten in ons weekmenu

(EN

krijgen een

ijs per persoon

Bereiding 0 min + 25 min. in de over)

mee. Dit zi

uiteraard richtprijzen,

1 Verwarm de oven of

180 °C.

3,70

2 Kook de broccoliroosjes en -blokjes 2 min. onafgedekt in water. Giet af, spoel onder koud water

maar zo krijgt u alvast een idee.

en laat uitlekken,

> Meng de aardappelgnocchi met 1 eetl. pesto. Kruid met peper.

Waar houden we rekening mee bij

« Verdeel de paprika's en de broccoli over een bakplaat met bakpapier. Meng er de olijfolie onder

de berekening?

ertussen en zet 20 min. in de voorverwarmde oven.

en kruid met peper. Verdeel de gnocchi over de bakplaat en meng alles. Leg de stukjes chipolata

» Ingrediënten die u maar voor een deel

nodig hebt en die u niet langer kan

5 Haal uit de oven, bestrooi met de parmezaan en zet nog 5 min. in de oven.

bewaren, zitten volledig in de prijs.

Afwerking

» Voor ingrediënten die u kan bewaren, bv.

Verdeel over de borden en lepel er de rest van de pesto over. Werk af met de blaadjes basilicum.

diepvriesproducten, rekenen we alleen de

gebruikte hoeveelheid mee.

Hautes-Côtes de Beaune AOP.

Voedingswaarde per persoon (op basis vande ingrediënten)

Albert Bichot

Energie 559kcal Vezeis. 138

» Basisingrediënten zoals boter, peper, zout,

Veten

2568 Eviter 3498

die rekenen we niet mee.

Ename Blond

(waarvan) verzadigde vetzuren 66.8 Zout

558

Blond abdijbier

Koolhydraten

588

(waarvan) suites

148

Omdat we ati e

eren ap de prijzen en proms in de andere

zijn dan in deze fo

ai De

‚on van uw Älra-app

ofte

'euinek in usveet, umen derij

jen in un Count ng ge

e prijzen in uw van an

po

eh

op, op colruyt be

ee non

EEE Tom

ugeenkansen.

Æ laagste prijzen