Colruyt - Folder van 10.02.2021 tot 23.02.2021 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.02.2021 tot 23.02.2021.

Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 10.02.2021 tot 23.02.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 10.02.2021 tot 23.02.2021 - Pagina 6
Op het menu nA vbs bu æ TT Ingrediënten uit weekmenu 2 4 Rode Prijzen geldig van es ze Ms FT ph Fe N Se 51 3 Ee 3 FE Er fn ® ws 4 (5 ellen Boni Selection Veggie notenburgers 20,42 €/kg 2stuks 120g LL = Versmarkt 2,45€ er en a pat fs Pp 3. 60e U polata, r Aaa Ne = enplaat met rrijke groenten occhi en [STH aardappelen Kippenchipolata Ingrediönten (personen) +150g 450 g kippenchipolata's (beenhouwerij) 500 g aardappelgnocchi (versmark) (Beenhouwerij) 2 gele paprika's 3 eetl. groene pesto (versmarkt) 4 60 €}kg 1 rode paprika 40 g parmezaan (blok) 1 broccoli 1 eetl. olijfolie 1 plantje basilicum peper Voorbereiding (5 min) -_ Pluk de blaadjes basilicum. - Snij de paprika's in de lengte in 2, verwijder de pitjes en witte zaadlijsten en snij in reepjes Hoe komen we aan - Verdeel de broccoli in roosjes. Schil de steel en snij in kleine blokjes. onze prijzen? = Snij de kippenchipolata's in stukken van 4 à 5 cm - Rasp de parmezaan De recepten in ons weekmenu (EN krijgen een ijs per persoon Bereiding 0 min + 25 min. in de over) mee. Dit zi uiteraard richtprijzen, 1 Verwarm de oven of 180 °C. 3,70 2 Kook de broccoliroosjes en -blokjes 2 min. onafgedekt in water. Giet af, spoel onder koud water maar zo krijgt u alvast een idee. en laat uitlekken, > Meng de aardappelgnocchi met 1 eetl. pesto. Kruid met peper. Waar houden we rekening mee bij « Verdeel de paprika's en de broccoli over een bakplaat met bakpapier. Meng er de olijfolie onder de berekening? ertussen en zet 20 min. in de voorverwarmde oven. en kruid met peper. Verdeel de gnocchi over de bakplaat en meng alles. Leg de stukjes chipolata » Ingrediënten die u maar voor een deel nodig hebt en die u niet langer kan 5 Haal uit de oven, bestrooi met de parmezaan en zet nog 5 min. in de oven. bewaren, zitten volledig in de prijs. Afwerking » Voor ingrediënten die u kan bewaren, bv. Verdeel over de borden en lepel er de rest van de pesto over. Werk af met de blaadjes basilicum. diepvriesproducten, rekenen we alleen de gebruikte hoeveelheid mee. Hautes-Côtes de Beaune AOP. Voedingswaarde per persoon (op basis vande ingrediënten) Albert Bichot Energie 559kcal Vezeis. 138 » Basisingrediënten zoals boter, peper, zout, Veten 2568 Eviter 3498 die rekenen we niet mee. Ename Blond (waarvan) verzadigde vetzuren 66.8 Zout 558 Blond abdijbier Koolhydraten 588 (waarvan) suites 148 Omdat we ati e eren ap de prijzen en proms in de andere zijn dan in deze fo ai De ‚on van uw Älra-app ofte 'euinek in usveet, umen derij jen in un Count ng ge e prijzen in uw van an po eh op, op colruyt be ee non EEE Tom ugeenkansen. Æ laagste prijzen
Colruyt - Folder van 10.02.2021 tot 23.02.2021 - Pagina 6