Colruyt - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 7


Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 09.09.2020 tot 22.09.2020.



Colruyt Folder 09.09.2020

Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 09.09.2020 tot 22.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 7

reipuree worst met P m-honin gwortelties RN entij 45 min 5 IG 1, Ingrediënten (4 personen) 4 verse worsten varken + kalf 2 eetl. boter (beenhouwer) 2 eetl. vloeibare honing 4 preien 2 eetl olijfolie 2 wortelen 800 g aardappelen 1 koffiel. tijm (gedroogd) 1/2 koffiel. nootmuskaat 1 teentje knoflook peper en zout Voorberei 8 (15 min) Snij de preien in fijne ringen. ad Schil de wortelen en snij in dunne slierten met een x dunschiller of een spiraalsnijder. Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken. Snipper het knoflook fijn. "an x LS des LS Bereiding 60 min) PH nn ah 1 Kook de aardappelen en de preiringen 20 min. gaar in vs, = lichtgezouten water. Giet af, pureer en meng er 1 eetl. boter onder. Kruid met de nootmuskaat, peper en zout. PE jm 2 Smelt intussen 1 eetl. boter in een braadpan en bak de a) à worsten 10 min. aan alle kanten goudbruin op een matig vuur. u Bs 3 Verhit de olijfolie in een kookpot en bak het knoflook 2 à 3 min. samen met de wortelslierten en de tijm. Roer er de laatste min. de vloeibare honing onder en kruid met peper en zout. x“ Afwerking weg? Verdeel de puree over de borden en werk af met de wortelslierten. Serveer met de worsten. Caves Saint-Pierre Vieilles Vignes AO. Côtes du Rhône | j Barbär Va Sterk blond bier in am Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) ie Cs Energie 66tkeal Vezels 168 I is At Veten 3578 Eilen 2288 Gueanar) verzadigdevetzuren 1538 Zout 218 Kooïgrten 4898 Gaanar) suiers 1858 " Tip van Valerie van het kookteam I Wat doe je met een restje preigroen? EX} ERIC preis 7: Schil 1 aardappel en snij samen met 400 g prei en 1 ui in stukken. Smelt u vr 1 eetl. boter in een kookpot en bak de ui glazig. Voeg de aardappelen, de prei en 1 L groentebouillon toe. Laat 15 min. koken en mix fijn. Deze soep is ook lekker met andere groenten. Voeg bijvoorbeeld de helft prei en de helft courgette, venkel of sla toe. Afwerken kan met croutons, geraspte kaas, spekblokjes, gerookte zalm . sk Met uw 28 xTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.

Colruyt - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 7