Colruyt - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 5




Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 09.09.2020 tot 22.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

AAN TAFEL

Lekker

U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu's van

Koken /

ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden

+

waarmee u tijd bespaart

Td

colruyt.be/weekmenu

WEEK 2: 16/9 - 22/9

es

KINDER-

€pp

FAVORIET

el

25 min

3€

2

Ki

io

Dt

C2

eh

ih

es

F

À

Wr

en

dr

vr



#

58

ber

L

“ie

u

3

à

y

út

or

eu

4

a

x

7

8

x

#3)

Ki

%

f

Re

KU

ne

4l

À

À

K

uk

p asta

a

haasje met

ausje

i in ricotta$‘

1

Fe

En broccoli

Ingrediënten ( personen)

blokjes broccolisteel toe aan de pan en laat even garen. Kruid met de

4 gepaneerde kabeljauwhaasjes

70 g geraspte parmezaan

pilipili, peper en zout.

(ersmarkt)

400 g mezze maniche rigate (paste)

4 Klop ondertussen de ricotta los met de klopper en meng er 4 eetl.

s'\

2 broccoli's

olijfolie onder. Voeg het opzijgehouden kookvocht toe en kruid met peper

6 eetl. olijfolie

2 teentjes knoflook

1 snuifje plipil

en zout. Meng de saus onder de pasta met broccoli

250 g ricotta

peper en zout

Afwerking

Voorbereiding (10 min)

Verdeel de pasta over de borden en bestrooi met de parmezaan,

Serveer met de gepaneerde kabeljauw en werk af met de blokjes

- Snij het knoflook in fine schijfjes

broccoli.

- Snij de broccolis in kleine roosjes. Schil de steel en snij in blokjes van

max. I cm.

Hardy's ‘Nottage Hill

Bereiding 15 mi)

Chardonnay

1 Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).

Australië

Laat de broccoliroosjes de laatste 5 min. meekoken. Hou 1 dl kookvocht

Omer

Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten

apart voor de saus en giet de rest af.

Sterk blond bier

wee 992 kal Vezels 848

2 Verhit intussen 2 eetl

olijfolie in een braadpan en bak di

wg Ewen 5068

kabeljauwhaasjes 5 à 5 min. aan elke kant

(aar) verge veren 115g Zout

158

3 Haal de vis uit de pan en hou warm. Voeg de schijfjes knoflook en de

Kooihydraten

556

(vaanan) suikers

568

sk Met uw 28 xTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.