Colruyt - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 5


Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 09.09.2020 tot 22.09.2020.



Colruyt Folder 09.09.2020

Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 09.09.2020 tot 22.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 5

AAN TAFEL Lekker U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu's van Koken / ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden + waarmee u tijd bespaart Td colruyt.be/weekmenu WEEK 2: 16/9 - 22/9 es KINDER- €pp FAVORIET el 25 min 3€ 2 Ki io Dt C2 eh ih es F À Wr en dr vr — # 58 ber L “ie u 3 à y út or eu 4 a x 7 8 x #3) Ki % f Re KU ne 4l À À K uk p asta a haasje met ausje i in ricotta$‘ 1 Fe En broccoli Ingrediënten ( personen) blokjes broccolisteel toe aan de pan en laat even garen. Kruid met de 4 gepaneerde kabeljauwhaasjes 70 g geraspte parmezaan pilipili, peper en zout. (ersmarkt) 400 g mezze maniche rigate (paste) 4 Klop ondertussen de ricotta los met de klopper en meng er 4 eetl. s'\ 2 broccoli's olijfolie onder. Voeg het opzijgehouden kookvocht toe en kruid met peper 6 eetl. olijfolie 2 teentjes knoflook 1 snuifje plipil en zout. Meng de saus onder de pasta met broccoli 250 g ricotta peper en zout Afwerking Voorbereiding (10 min) Verdeel de pasta over de borden en bestrooi met de parmezaan, Serveer met de gepaneerde kabeljauw en werk af met de blokjes - Snij het knoflook in fine schijfjes broccoli. - Snij de broccolis in kleine roosjes. Schil de steel en snij in blokjes van max. I cm. Hardy's ‘Nottage Hill Bereiding 15 mi) Chardonnay 1 Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Australië Laat de broccoliroosjes de laatste 5 min. meekoken. Hou 1 dl kookvocht Omer Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten apart voor de saus en giet de rest af. Sterk blond bier wee 992 kal Vezels 848 2 Verhit intussen 2 eetl olijfolie in een braadpan en bak di wg Ewen 5068 kabeljauwhaasjes 5 à 5 min. aan elke kant (aar) verge veren 115g Zout 158 3 Haal de vis uit de pan en hou warm. Voeg de schijfjes knoflook en de Kooihydraten 556 (vaanan) suikers 568 sk Met uw 28 xTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.

Colruyt - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 5