Colruyt - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 09.09.2020 tot 22.09.2020.

Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 09.09.2020 tot 22.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 2
Op het menu NM ll ll il | Ingrediënten & Jk 5 uit weekmenu 1 Rode Prijzen geldig van I È mmm ie 7 +: Fr : = . à ee | “à a. 1 _ Varkensmignonettes # € pp. AS 8 04 €kg ‚7 ho iK Kr Ù D uf rostomaten, Trostomaten eroosterde t Gnocchi met & k etjes en pesto Herkomst: België. veggieball 1 19 €/kg Ingrediönten (personen) 200 g vegetarische balletjes (versmarkt) 500 g aardappelgnocchi versmarkt) 6 trostomaten 30 g pompoenpitten 50 g rucola 4 eetl olijfolie 1 plantje basilicum zwarte peper (malen) 1 teentje knoflook peper en zout 125 g mozzarella Vind meteen een recept naar wens! Voorbereiding (10 min) : Snij de trostomaten in 4. - Snij het knoflook grof en mix samen met de basilicumblaadjes, de pompoenpitten, 3 eetl olijfolie en 2 eetl. water tot een gladde pesto in een maatbeker. Kruid met peper en zout. » Met de volgende icoontjes ziet u in één oogopslag over welk soort gerecht het gaat: ‘ Snij de mozzarella in fijne sneetjes. Hak de rucola grof : Verwarm de oven voor op 180 °C. Bereiding 25 min) 1O''@\1 (7) 1 Doe de trostomaten in een ovenschaal en roer er de pesto onder. Bak 20 min. in de Vlees Vis voorverwarmde oven. Meng na 10 min. de balletjes onder de tomaten en laat meebakken. Gevogelte Vegetarisch 2 Verdeel 2 min. voor het einde van de baktijd de schijfjes mozzarella over de tomaten en de balletjes en laat smelten. Kruid met versgemalen zwarte peper. 3 Kook ondertussen de gnocchi in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af. » De bereidingstijd splitsen we zo op: « Roer 1 eetl. olifolie onder de rucola en meng onder de gnocchi. Kruid met peper en zout Aantal minuten Eventuele Vermentino di Sardegna DOC. 'La Cala! Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlst) Sella & Mosca Hege S9kel 539 kal Vezels. Veels 598 werk (snijden, oventijd Sardegna — Italië Vetten bakken, koken …) 2618 Ellen 2578 228 Floreffe Blond (waanan) veradigdevezuren 848 Zout Koohydraten 4158 Blond abdijbier (vaanan) suikers 918 ‘Omdat we altijd re eren op de prijzen en promoties in de andere. te winkels in uwstreel in uw Cokuyt-winkelnög Le zijn dan in deze lol ie x, De kort vertoon van uw Xra-app of art komen n daar RE prijzen in uw winkel kan u ru vanlelbezoek raadplegen via de Arco app, op colruyt be bj onse Klantendierst EE dome u'géenkansen. Æ laagste prijzen
Colruyt - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 2