Colruyt - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 09.09.2020 tot 22.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Op het menu

NM

ll

ll il |

Ingrediënten

&

Jk

5

uit weekmenu 1

Rode Prijzen geldig van

I

È

mmm

ie

7

+:

Fr

:

=

.

à

ee

|

“à

a.

1 _

Varkensmignonettes

#

€ pp.

AS

8 04 €kg

‚7

ho

iK

Kr

Ù

D

uf

rostomaten,

Trostomaten

eroosterde t

Gnocchi met &

k

etjes en pesto

Herkomst: België.

veggieball

1 19 €/kg

Ingrediönten (personen)

200 g vegetarische balletjes (versmarkt)

500 g aardappelgnocchi versmarkt)

6 trostomaten

30 g pompoenpitten

50 g rucola

4 eetl olijfolie

1 plantje basilicum

zwarte peper (malen)

1 teentje knoflook

peper en zout

125 g mozzarella

Vind meteen een recept

naar wens!

Voorbereiding (10 min)

:

Snij de trostomaten in 4.

-

Snij het knoflook grof en mix samen met de basilicumblaadjes, de pompoenpitten, 3 eetl

olijfolie en 2 eetl. water tot een gladde pesto in een maatbeker. Kruid met peper en zout.

» Met de volgende icoontjes ziet u in één

oogopslag over welk soort gerecht het gaat:



Snij de mozzarella in fijne sneetjes.

Hak de rucola grof

:

Verwarm de oven voor op 180 °C.

Bereiding 25 min)

1O''@\1

(7)

1 Doe de trostomaten in een ovenschaal en roer er de pesto onder. Bak 20 min. in de

Vlees

Vis

voorverwarmde oven. Meng na 10 min. de balletjes onder de tomaten en laat meebakken.

Gevogelte

Vegetarisch

2 Verdeel 2 min. voor het einde van de baktijd de schijfjes mozzarella over de tomaten en de

balletjes en laat smelten. Kruid met versgemalen zwarte peper.

3 Kook ondertussen de gnocchi in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

» De bereidingstijd splitsen we zo op:

« Roer 1 eetl. olifolie onder de rucola en meng onder de gnocchi. Kruid met peper en zout

Aantal minuten

Eventuele

Vermentino di Sardegna DOC. 'La Cala!

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlst)

Sella & Mosca

Hege S9kel

539 kal Vezels.

Veels 598

werk (snijden,

oventijd

Sardegna — Italië

Vetten

bakken, koken …)

2618 Ellen 2578

228

Floreffe Blond

(waanan) veradigdevezuren 848 Zout

Koohydraten

4158

Blond abdijbier

(vaanan) suikers

918

‘Omdat we altijd re

eren op de prijzen en promoties in de andere.

te winkels in uwstreel

in uw Cokuyt-winkelnög Le

zijn dan in deze lol

ie

x, De kort

vertoon van uw Xra-app of

art komen

n daar

RE

prijzen in uw winkel kan u

ru

vanlelbezoek raadplegen via de

Arco

app, op colruyt be bj onse Klantendierst

EE dome

u'géenkansen.

Æ laagste prijzen