Colruyt - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 1




Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 09.09.2020 tot 22.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

AAN TAFEL

Lekker

Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat

2

heeft heel wat voordelen: u eet evenwichtig en

Koken /

bespaart tegelijk heel wat tijd.

Td

Hier vindt u alvast suggesties van ons kookteam

voor de komende 2 weken

colruyt.be/weekmenu

WEEK 1

/9 - 15/9

a

enn

RN

55 min

|

a HE

nd

Po

Eu krieltjes »

PN gebakk

Mignonette

ML

A oosters

wortel-kom

vs

Ingrediënten ( personen)

4 varkensmignonettes

beenhouwerij)

850 g halve krietjes

1 rode paprika

ze

1 komkommer

Gersmarkt)

met look en peterselie

1 koffiel. lichtbruine suiker

200 g wortelen

>.

VA

2 lente-uitjes

4 eetl. olijfolie

1/2 limoen

1 eetl. sojasaus

.

1/2 plantje platte

peper en zout

peterselie

r

Voorbereiding 6 min. +30 min marineren)

.

=

Pers de halve limoen en meng het sap met de

u,

sojasaus, de bruine suiker en Ì eetl. olijfolie. Giet de

helft over de varkensmignonettes en laat 30 min.

‘u

marineren in de koelkast.

=

+

-

ì

‘Snij intussen de lente-uitjes fijn.

Snij de komkommer in halvemaantjes ven enkele mm.

Self

'

Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de

paprika en snij in fine reepjes

'

en

Schil de wortelen en snij in fijne linten met een

>

=

dunschiller of een spiraalsnijder.

Bereiding (20 min)

1 Verhit 1 eet. olijfolie in een braadpan en bak de

gemarineerde varkensmignonettes aan beide kanten

iel,

goudbruin. Zet het vuur lager en laat nog 10 min. verder

garen. Kruid met peper en zout.

À R

hat

2 Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak

de krieltjes + 8 min. goudbruin

3 Meng de komkommer met de wortellinten, de lente-

es

N

uitjes, de paprika en de platte peterselie. Roer er de rest

A

ie

van de marinade onder.

F

A

#

Afwerking

Fe

Snij het vlees in reepjes en verdeel samen met de

1

krieltjes en de salade over de borden.

Fa

AN

La Croix de Paty

AOP. Côtes de Bourg

Floreffe Dubbel

a

Ya

Donker abdijbier

id

ja

Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)

64

Vetten

Energie 71 kal Vezek

A

Kk

141g Ewen 3678

118

(waarvan) verzadigde vetzuren 2,88

Koohydrten

au Zout

(waarvan) suikers

138

sk Met uw 28 xTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.

en