Colruyt - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 1
Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 09.09.2020 tot 22.09.2020.

Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 09.09.2020 tot 22.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 1
AAN TAFEL Lekker Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat 2 heeft heel wat voordelen: u eet evenwichtig en Koken / bespaart tegelijk heel wat tijd. Td Hier vindt u alvast suggesties van ons kookteam voor de komende 2 weken colruyt.be/weekmenu WEEK 1 /9 - 15/9 a enn RN 55 min | a HE nd Po Eu krieltjes » PN gebakk Mignonette ML A oosters wortel-kom vs Ingrediënten ( personen) 4 varkensmignonettes beenhouwerij) 850 g halve krietjes 1 rode paprika ze 1 komkommer Gersmarkt) met look en peterselie 1 koffiel. lichtbruine suiker 200 g wortelen >. VA 2 lente-uitjes 4 eetl. olijfolie 1/2 limoen 1 eetl. sojasaus . 1/2 plantje platte peper en zout peterselie r Voorbereiding 6 min. +30 min marineren) . = Pers de halve limoen en meng het sap met de u, sojasaus, de bruine suiker en Ì eetl. olijfolie. Giet de helft over de varkensmignonettes en laat 30 min. ‘u marineren in de koelkast. = + - ì ‘Snij intussen de lente-uitjes fijn. Snij de komkommer in halvemaantjes ven enkele mm. Self ' Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in fine reepjes ' en Schil de wortelen en snij in fijne linten met een > = dunschiller of een spiraalsnijder. Bereiding (20 min) 1 Verhit 1 eet. olijfolie in een braadpan en bak de gemarineerde varkensmignonettes aan beide kanten iel, goudbruin. Zet het vuur lager en laat nog 10 min. verder garen. Kruid met peper en zout. À R hat 2 Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de krieltjes + 8 min. goudbruin 3 Meng de komkommer met de wortellinten, de lente- es N uitjes, de paprika en de platte peterselie. Roer er de rest A ie van de marinade onder. F A # Afwerking Fe Snij het vlees in reepjes en verdeel samen met de 1 krieltjes en de salade over de borden. Fa AN La Croix de Paty AOP. Côtes de Bourg Floreffe Dubbel a Ya Donker abdijbier id ja Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten) 64 Vetten Energie 71 kal Vezek A Kk 141g Ewen 3678 118 (waarvan) verzadigde vetzuren 2,88 Koohydrten au Zout (waarvan) suikers 138 sk Met uw 28 xTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar. en
Colruyt - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 1