Colruyt - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 1
Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 09.09.2020 tot 22.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
AAN TAFEL
Lekker
Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat
2
heeft heel wat voordelen: u eet evenwichtig en
Koken /
bespaart tegelijk heel wat tijd.
Td
Hier vindt u alvast suggesties van ons kookteam
voor de komende 2 weken
colruyt.be/weekmenu
WEEK 1
/9 - 15/9
a
enn
RN
55 min
|
a HE
nd
Po
Eu krieltjes »
PN gebakk
Mignonette
ML
A oosters
wortel-kom
vs
Ingrediënten ( personen)
4 varkensmignonettes
beenhouwerij)
850 g halve krietjes
1 rode paprika
ze
1 komkommer
Gersmarkt)
met look en peterselie
1 koffiel. lichtbruine suiker
200 g wortelen
>.
VA
2 lente-uitjes
4 eetl. olijfolie
1/2 limoen
1 eetl. sojasaus
.
1/2 plantje platte
peper en zout
peterselie
r
Voorbereiding 6 min. +30 min marineren)
.
=
Pers de halve limoen en meng het sap met de
u,
sojasaus, de bruine suiker en Ì eetl. olijfolie. Giet de
helft over de varkensmignonettes en laat 30 min.
‘u
marineren in de koelkast.
=
+
-
ì
‘Snij intussen de lente-uitjes fijn.
Snij de komkommer in halvemaantjes ven enkele mm.
Self
'
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de
paprika en snij in fine reepjes
'
en
Schil de wortelen en snij in fijne linten met een
>
=
dunschiller of een spiraalsnijder.
Bereiding (20 min)
1 Verhit 1 eet. olijfolie in een braadpan en bak de
gemarineerde varkensmignonettes aan beide kanten
iel,
goudbruin. Zet het vuur lager en laat nog 10 min. verder
garen. Kruid met peper en zout.
À R
hat
2 Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak
de krieltjes + 8 min. goudbruin
3 Meng de komkommer met de wortellinten, de lente-
es
N
uitjes, de paprika en de platte peterselie. Roer er de rest
A
ie
van de marinade onder.
F
A
#
Afwerking
Fe
Snij het vlees in reepjes en verdeel samen met de
1
krieltjes en de salade over de borden.
Fa
AN
La Croix de Paty
AOP. Côtes de Bourg
Floreffe Dubbel
a
Ya
Donker abdijbier
id
ja
Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediënten)
64
Vetten
Energie 71 kal Vezek
A
Kk
141g Ewen 3678
118
(waarvan) verzadigde vetzuren 2,88
Koohydrten
au Zout
(waarvan) suikers
138
sk Met uw 28 xTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.
en