Colruyt - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 09.09.2020 tot 22.09.2020.

Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 09.09.2020 tot 22.09.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 6
Op het menu A] A A A | mir suist deus, A Ingrediënten uit weekmenu 2. een ge # in Rode Prijzen geldig van Li rs er = ge #1) sk, Zonder me “ di LS © N Vegan A RE € hi GN) € pp. H Le 2, 30€ ge P 7 ee en RN 55 min pr Broccoli 198 €/kg Herkomst: België/Nederland (7) 0,99: azie AT EU pittige quinoascho en geb akken tofoe Ingrediënten (@ personen) 5 250 g tofoe (versmarkt) 1 teentje knoflook 800 g verse spinazie 300 g quinoa N 250 g kastanjechampignons 1 blokje groentebouillon 2 lente-uitjes 6 eetl. olijfolie 1 limoen 2 eetl. sojasaus Wie’ 1 rood pepertje peper en zout Boni Selection 2 cm gember Bio tofoe saoerkg Voorbereiding (6 min + 30 min marneren) 250g = Schil de gember en rasp fijn. - 1,45 : Snipper het knoflook fijn. ‘ Snij de tofoe in blokjes van 2 cm en doe samen met 2 eetl olijfolie, de sojasaus, de gember = en het knoflook in een plastic zakje. Schud wat door elkaar, zodat alles goed gemengd wordt. Laat 30 min. marineren in de koelkast. Verwijder intussen de pitjes uit het pepertje en snij in fijne ringetjes. Snij de champignons middendoor. ‘ Sni de lente-uitjes in stukjes van 1 cm. Hoe berekenen we ‘ Spoel de quinoa onder koud water in een fijne zeef. onze prijzen? Snij de limoen in 4. De recepten in ons weekmenu krijgen een Bereiding 0 min) prijs per persoon mee. Dit zijn uiteraard 1 Kook de quinoa gear in 5 dl water samen met het blokje groentebouillon (kooktijd: zie richtprijzen, maar zo krijgt u alvast een idee. verpakking). Giet af. 2 Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de champignons, het pepertje en de Waar houden we rekening mee bij de berekening? lente-uitjes 5 min. 3 Roer er de spinazie beetje bij beetje onder en laat 5 min. slinken. Kruid met peper en zout. » Ingrediënten die u maar voor een deel 4 Verhit 2 eetl. olifolie in een braadpan met antiaanbaklaag en bak de tofoeblokjes met de marinade 3 à 5 min. aan alle kanten goudbruin. nodig hebt en die u niet langer kan bewaren, zitten volledig in de prijs. Afwerking » Voor ingrediënten die u kan bewaren, bv. Meng de groenten onder de quinoa en verdeel over de borden. Bestrooi met de gebakken diepvriesproducten, rekenen we alleen de tofoeblokjes en geef er een partje limoen bij. gebruikte hoeveelheid mee. Aigle Noir Chardonnay » Basisingrediënten zoals boter, peper, zout, LGP. Pays d'Oc Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlst) die rekenen we niet mee. Gérard Bertrand Energie Sinkel vezels 188 Vetten 2628 Emilen 2858 Postel Blond (vanen) verzadigdevetzuren 388 Zout 258 Blond abdijbier Koohydraten ET (vaanan) suikers 528 ‘Omdat we altijd re: er ven op de prijzen en promoties in de andere in uw Cokuyt-winkelnög Le zijn dan in deze lol ie x, De kort rloon van uw Xlra-app. of are e prijzen in uw wink kn u LE vanlelbezoek raadplegen via de rc app, op caluyt be Di onze Klantendienst ER Lond u'géenkansen. Æ laagste prijzen En
Colruyt - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 6