Colruyt - Folder van 09.09.2020 tot 22.09.2020 - Pagina 6




Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 09.09.2020 tot 22.09.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Op het menu

A] A A A |

mir

suist

deus,

A

Ingrediënten

uit weekmenu 2.

een

ge

#

in

Rode Prijzen geldig van

Li

rs

er

=

ge

#1)

sk,

Zonder

me



di

LS

©

N

Vegan

A

RE



hi

GN)

€ pp.

H

Le

2,

30€

ge

P

7

ee

en

RN

55 min

pr

Broccoli

198 €/kg

Herkomst: België/Nederland

(7)

0,99:

azie

AT EU

pittige

quinoascho

en geb

akken tofoe

Ingrediënten (@ personen)

5

250 g tofoe (versmarkt)

1 teentje knoflook

800 g verse spinazie

300 g quinoa

N

250 g kastanjechampignons

1 blokje groentebouillon

2 lente-uitjes

6 eetl. olijfolie

1 limoen

2 eetl. sojasaus

Wie’

1 rood pepertje

peper en zout

Boni Selection

2 cm gember

Bio tofoe

saoerkg

Voorbereiding (6 min + 30 min marneren)

250g

=

Schil de gember en rasp fijn.

-

1,45 :

Snipper het knoflook fijn.



Snij de tofoe in blokjes van 2 cm en doe samen met 2 eetl olijfolie, de sojasaus, de gember

=

en het knoflook in een plastic zakje. Schud wat door elkaar, zodat alles goed gemengd wordt.

Laat 30 min. marineren in de koelkast.

Verwijder intussen de pitjes uit het pepertje en snij in fijne ringetjes.

Snij de champignons middendoor.



Sni de lente-uitjes in stukjes van 1 cm.

Hoe berekenen we



Spoel de quinoa onder koud water in een fijne zeef.

onze prijzen?

Snij de limoen in 4.

De recepten in ons weekmenu krijgen een

Bereiding 0 min)

prijs per persoon mee. Dit zijn uiteraard

1 Kook de quinoa gear in 5 dl water samen met het blokje groentebouillon (kooktijd: zie

richtprijzen, maar zo krijgt u alvast een idee.

verpakking). Giet af.

2 Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de champignons, het pepertje en de

Waar houden we rekening mee bij de

berekening?

lente-uitjes 5 min.

3 Roer er de spinazie beetje bij beetje onder en laat 5 min. slinken. Kruid met peper en zout.

» Ingrediënten die u maar voor een deel

4 Verhit 2 eetl. olifolie in een braadpan met antiaanbaklaag en bak de tofoeblokjes met de

marinade 3 à 5 min. aan alle kanten goudbruin.

nodig hebt en die u niet langer kan

bewaren, zitten volledig in de prijs.

Afwerking

» Voor ingrediënten die u kan bewaren, bv.

Meng de groenten onder de quinoa en verdeel over de borden. Bestrooi met de gebakken

diepvriesproducten, rekenen we alleen de

tofoeblokjes en geef er een partje limoen bij.

gebruikte hoeveelheid mee.

Aigle Noir Chardonnay

» Basisingrediënten zoals boter, peper, zout,

LGP. Pays d'Oc

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlst)

die rekenen we niet mee.

Gérard Bertrand

Energie

Sinkel vezels

188

Vetten

2628 Emilen 2858

Postel Blond

(vanen) verzadigdevetzuren 388 Zout

258

Blond abdijbier

Koohydraten

ET

(vaanan) suikers

528

‘Omdat we altijd re:

er

ven op de prijzen en promoties in de andere

in uw Cokuyt-winkelnög Le

zijn dan in deze lol

ie

x, De kort

rloon van uw Xlra-app.

of

are

e prijzen in uw wink kn u

LE

vanlelbezoek raadplegen via de

rc

app, op caluyt be

Di onze Klantendienst

ER Lond

u'géenkansen.

Æ laagste prijzen En