Colruyt - Folder van 08.09.2021 tot 21.09.2021 - Pagina 7


Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 08.09.2021 tot 21.09.2021.



Colruyt Folder 08.09.2021

Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 08.09.2021 tot 21.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 08.09.2021 tot 21.09.2021 - Pagina 7

EL EE a CA A € pp. FA Varkensmign 35mi 90€ ve n tomaten 2, Es met venkel € Ingrediënten (4 personen) En = 4 varkensmignonettes (beenhouwerij) 250 g basmatirijst 2 venkels 400 g tomatenstukjes (bit) rd 1/2 ui 1,25 dl droge witte wijn 1 teentje knoflook 1 eetl. olijfolie je, 60 g geraspte emmentaler of gruyère 1 snuifje tijm (gedroogd) 2 eetl. boter peper en zout | Pa Voorbereiding Go min) we. # - Srij de venkels in 2 en verwijder de harde kern. Hou het groen apart voor de afwerking. Snij de rest in stukjes van + 2 cm. rd à - Snipper de ui en het knoflook fijn. É des Bereiding (25 min) 1 Doe de witte wijn in een kookpot en voeg de venkel toe. Laat + 20 min. A in gaarkoken op een zacht vuur. Kruid met peper en zout. Laat nadien uitlekken. 2 Kook intussen de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktij zie verpakking). Giet af. 3 Verhit de olijfolie in een pan en stoof de fijngesnipperde ui en het knoflook glazig. Voeg de tomatenstukjes toe en kruid met peper, zout en een snuifje tijm. Laat 5 min. stoven op een hoog vuur. 4 Smelt intussen de boter in een braadpan en bak de mignonettes 1 à 2 min. Ek goudbruin. Zet het vuur zachter en laat nog 2 à 3 min. verder bakken. Kruid met =; peper en zout. 5 Verdeel de uitgelekte venkel over een brede en diepe schaal. Overgiet met de helft van de tomatensaus en schik er het vlees op. Lepel de rest van de = tomatensaus over het vlees en bestrooi met de geraspte kaas. Zet nog 3 à 4 min. onder de ovengrill om te gratineren. Haal uit de oven en werk af met het venkelgroen. Château Beaulieu A.O.P. Bordeaux Supérieur 1% Postel Tripel Blond abdijbier Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) si Energie 2 kal Vezels 528 a # Vetten 1768 Ewilten 4348 à (waarvan) verzadigde vetzuren 918 Zout 058 Koofydraten 5128 % Nba (waarvan) suikers 148 Fa ir 2 Tip van Sophie van het kookteam Nog geraspte kaas over? Vries hem in de keer! vool ETA ae “Restjes geraspte kaas kan je in de verpakking invriezen. ade! Sluit het zakje eerst goed af en zet het meteen na opening in vi Fe de diepvries. Zo heb je altijd wat porties geraspte kaas ín huis. Fe Je hoeft ze vooraf zelfs niet te ontdooien. Je kan de portie die 5 je nodig hebt meteen diepgevroren verwerken in je warme BE # gerechten.” à Be Ideetjes nodig voor lekkere recepten met geraspte kaas? Surf snel naar colruyt.be/lekkerkoken Met deze tip kan u restjes opgebruiken. Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we voer a samen bij aan een beter milieu, stap voor stap. stap Le 29 Geldig van 15/9 te.m. 21/9/2021. sk Met 28 XTRA

Colruyt - Folder van 08.09.2021 tot 21.09.2021 - Pagina 7