Colruyt - Folder van 08.09.2021 tot 21.09.2021 - Pagina 1




Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 08.09.2021 tot 21.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Lekker

Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat

voordelen: u bespaart

en u eet tegelijk evenwichtig.

Koken )

Ons kookteam zorgt voor voldoende groenten, ze wisselen vlees, vis

1E

en veggie af, en gebruiken zoveel mogelijk pure ingrediënten.

(US

Bovendien controleren onze voedingsdeskundigen elk recept.

week

pt

Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap.

:

Fa

As

PTT

re

2

key |

37

Fi;

PE

à

> :

ve

=

\

4

u

4

F

N



Er

)

hi

ze

a

#4

5

re

eb

IT

A

AB

Li

Ale,

ikk

Be

=

yo

Epp

Griekse OV

enschotel

35 min

10 min

3,

45e

aubergine

vS: gehakten

(& personen)

Verhit 2 eetl.olifolie in een braadpan en bak de aubergines 5 min. Kruid met

peper en zout en roer regelmatig om. Haal uit de pan.

(beenhouwerij)

300 g gehakt rund + varken

100 g feta (tok)

300 g Griekse pasta (risori)

Doe het gehakt in dezelfde pan en bak het goudbruin. Maak het los met een

2 aubergines

660 g kerstomatensalsa (fes)

vork. Overgiet met de kerstomatensalsa en de bouillon. Voeg de aubergines, de

1 courgette

Italiaanse kruiden en de pasta toe. Breng aan de kook, dek af en laat + 10 min.

200 g kerstomaatjes in tros

3 eetl. olijfolie

sudderen. Roer af en toe om.

1/3 blokje groentebouillon

3 teentjes knoflook

1 eetl. Italiaanse kruiden molen)

Verwarm intussen de oven voor op 200 °C.

B

Lui

zwarte peper (malen)

Verdeel het gehaktmengsel over een ovenschaal en verkruimel er de feta over.

125 g mozzarella

Bedek met de schijfjes courgette, de kerstomaten (met de snijkant naar boven)

grof zeezout (malen)

en de mozzarella. Zet + 10 min. in de voorverwarmde oven.

(15 min)

7

Snij de aubergines in blokjes en de courgette in schijfjes.

Maak deze schotel al de dag vooraf volledig ovenklaar. Op het moment zeif

Snij de kerstomaatjes in 2.

moet hij alleen nog 20 min. in de oven.

Laat de mozzarella uitlekken en snij in blokjes.

ï

Snipper de ui en het knoflook fijn.

Les Hauts Rocs

Laat het bouillonblokje oplossen in 2,5 dl heet water.

AOP. Côtes du Rhône

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlst)

(20 min. + 10 min. in de oven)

Postel Dubbel

Energie 82 kal

vezels 60g

Donker abdijbier

Vetten

3808

Ewiten 38,88

Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de ui en het

(waanvan) verzadigde verzuren 1558

Zout

208

knoflook glazig. Voeg de courgette toe en laat 2 min. bakken.

Koohydrten

804€

(waarvan) suikers,

2608

Kruid met peper.

Geldig van 8/9 te.m. 14/9/2021.

sk Met Ag XTRA