Colruyt - Folder van 08.09.2021 tot 21.09.2021 - Pagina 1
Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 08.09.2021 tot 21.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Lekker
Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat
voordelen: u bespaart
en u eet tegelijk evenwichtig.
Koken )
Ons kookteam zorgt voor voldoende groenten, ze wisselen vlees, vis
1E
en veggie af, en gebruiken zoveel mogelijk pure ingrediënten.
(US
Bovendien controleren onze voedingsdeskundigen elk recept.
week
pt
Zo dragen we samen bij aan een betere gezondheid, stap voor stap.
:
Fa
As
PTT
re
2
key |
37
Fi;
PE
à
> :
ve
=
\
4
u
4
F
N
’
Er
)
hi
ze
a
#4
5
re
eb
IT
A
AB
Li
Ale,
ikk
Be
=
yo
Epp
Griekse OV
enschotel
35 min
10 min
3,
45e
aubergine
vS: gehakten
(& personen)
Verhit 2 eetl.olifolie in een braadpan en bak de aubergines 5 min. Kruid met
peper en zout en roer regelmatig om. Haal uit de pan.
(beenhouwerij)
300 g gehakt rund + varken
100 g feta (tok)
300 g Griekse pasta (risori)
Doe het gehakt in dezelfde pan en bak het goudbruin. Maak het los met een
2 aubergines
660 g kerstomatensalsa (fes)
vork. Overgiet met de kerstomatensalsa en de bouillon. Voeg de aubergines, de
1 courgette
Italiaanse kruiden en de pasta toe. Breng aan de kook, dek af en laat + 10 min.
200 g kerstomaatjes in tros
3 eetl. olijfolie
sudderen. Roer af en toe om.
1/3 blokje groentebouillon
3 teentjes knoflook
1 eetl. Italiaanse kruiden molen)
Verwarm intussen de oven voor op 200 °C.
B
Lui
zwarte peper (malen)
Verdeel het gehaktmengsel over een ovenschaal en verkruimel er de feta over.
125 g mozzarella
Bedek met de schijfjes courgette, de kerstomaten (met de snijkant naar boven)
grof zeezout (malen)
en de mozzarella. Zet + 10 min. in de voorverwarmde oven.
(15 min)
7
Snij de aubergines in blokjes en de courgette in schijfjes.
Maak deze schotel al de dag vooraf volledig ovenklaar. Op het moment zeif
Snij de kerstomaatjes in 2.
moet hij alleen nog 20 min. in de oven.
Laat de mozzarella uitlekken en snij in blokjes.
ï
Snipper de ui en het knoflook fijn.
Les Hauts Rocs
Laat het bouillonblokje oplossen in 2,5 dl heet water.
AOP. Côtes du Rhône
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenlst)
(20 min. + 10 min. in de oven)
Postel Dubbel
Energie 82 kal
vezels 60g
Donker abdijbier
Vetten
3808
Ewiten 38,88
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de ui en het
(waanvan) verzadigde verzuren 1558
Zout
208
knoflook glazig. Voeg de courgette toe en laat 2 min. bakken.
Koohydrten
804€
(waarvan) suikers,
2608
Kruid met peper.
Geldig van 8/9 te.m. 14/9/2021.
sk Met Ag XTRA