Colruyt - Folder van 08.09.2021 tot 21.09.2021 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 08.09.2021 tot 21.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Op het menu

A A A NN |

MI

a

ves b

u

u

%

A

Ingrediënten

>

uit weekmenu 1.

=

3

Rode Prijzen geldig van

LE

he

wo

8/9

D

18

Aubergines

los

Herkomst:

België/Nederland

EA

+

£

!

PL

Er

m

1,69 ens

ah

il

ne.

>

Rumpsteak

Met peperboter.

Bakken naar wens,

35 min

A

saus,

blauwekaas

Rump

steak met

KT paprika

13,50 ens

sen gestoof

gebakl

ken krieltje

2 Smelt 2 schijfjes boter van de steaks in een

Ingrediënten (4 personen)

4 rumpsteaks (beenhouwerij)

braadpan tot de boter lichtbruin ziet en bak de

5 rode paprika's

steaks 2 min. goudbruin aan beide kanten. Laat

Hoe komen we aan

het vlees op een zacht vuur verder garen naar

700 g voorgekookte krielaardappelen Gersmark)

smaak. Kruid met peper en zout.

onze prijzen?

2 sjalotten

3 Haal het vlees uit de pan en hou warm.

2 teentjes knoflook

De recepten in ons weekmenu

100 g blauwgeaderde kaas (cambozol, bresse bleu …)

Blus de pan met de kalfsfond en schraap de

2 dl kalfsfond (bokaal)

braadresten los. Roer er de stukjes kaas onder

(Er)

krijgen een prijs per persoon

tot ze gesmolten zijn. Kruid met de tijm en

mee. Dit zijn uiteraard richtprijzen,

2 eetl olijfolie

peper.

3,70€

maar zo krijgt u alvast een idee.

1/2 koffiel. tijm (gedroogd)

4 Smelt opnieuw 2 schijfjes boter van

peper en zout

Waar houden we rekening mee bij

de rumpsteaks in een kookpot en bak de

Voorbereiding (10 min)

voorgekookte krieltjes nog heel even. Breng op

de berekening?

u

smaak met peper en zout.

» Ingrediënten die u maar voor een deel

Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit

de paprika's en snij het vruchtvlees in blokjes

Château Coufran

nodig hebt en die u niet langer kan

van 1 om.

A.O.P. Haut-Médoc

bewaren, zitten volledig in de prijs.

Snipper de sjalotten en het knoflook fijn.



Snij de korst van de kaas en snij in stukjes.

LeFort Tripel

» Voor ingrediënten die u kan bewaren, bv.

u

Sterk blond bier

diepvriesproducten, rekenen we alleen de

Hou de schijfjes boter van de rumpsteaks opzij.

gebruikte hoeveelheid mee.

Bereiding 5 min)

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist)

» Basisingrediënten zoals boter, peper, zout,

1 Verhit de olijfolie in een kookpoten bak de sjalot

Energie skal Vezels 938

die rekenen we niet mee.

en het knoflook glazig. Voeg de paprikablokjes toe

Vetten

181g Eintten 4828

(waarvan) verzadigde verzuren

858 Zou

108

en stoof 5 min. mee. Breng op smaak met peper

Koohydrten

4348

en zout. Hou warm.

(waarvan) suikers

1098

‘Omdat we altijd re:

eren op de prijzen en promoties in de andere.

te winkels in uwstreel

in uw Cokuyt-winkelnög

zijn dan in deze lol

ie

x, De Korn

rtoon van uw Xtrapp of kaart komen daar

&

tumen de prize

e prijzen in uw winkel kan

LE

wnlelbezoek raadplegen via de

co

app, op colruytLbe of bij onze Klantendienst (

ar;

ugeenkansen.

MZ laagste prijzen