Colruyt - Folder van 08.09.2021 tot 21.09.2021 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 08.09.2021 tot 21.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Op het menu
A A A NN |
MI
a
ves b
u
u
%
A
Ingrediënten
>
uit weekmenu 1.
=
3
Rode Prijzen geldig van
LE
he
wo
8/9
D
18
Aubergines
los
Herkomst:
België/Nederland
EA
+
£
!
PL
Er
m
1,69 ens
ah
il
ne.
>
Rumpsteak
Met peperboter.
Bakken naar wens,
35 min
A
saus,
blauwekaas
Rump
steak met
KT paprika
13,50 ens
sen gestoof
gebakl
ken krieltje
2 Smelt 2 schijfjes boter van de steaks in een
Ingrediënten (4 personen)
4 rumpsteaks (beenhouwerij)
braadpan tot de boter lichtbruin ziet en bak de
5 rode paprika's
steaks 2 min. goudbruin aan beide kanten. Laat
Hoe komen we aan
het vlees op een zacht vuur verder garen naar
700 g voorgekookte krielaardappelen Gersmark)
smaak. Kruid met peper en zout.
onze prijzen?
2 sjalotten
3 Haal het vlees uit de pan en hou warm.
2 teentjes knoflook
De recepten in ons weekmenu
100 g blauwgeaderde kaas (cambozol, bresse bleu …)
Blus de pan met de kalfsfond en schraap de
2 dl kalfsfond (bokaal)
braadresten los. Roer er de stukjes kaas onder
(Er)
krijgen een prijs per persoon
tot ze gesmolten zijn. Kruid met de tijm en
mee. Dit zijn uiteraard richtprijzen,
2 eetl olijfolie
peper.
3,70€
maar zo krijgt u alvast een idee.
1/2 koffiel. tijm (gedroogd)
4 Smelt opnieuw 2 schijfjes boter van
peper en zout
Waar houden we rekening mee bij
de rumpsteaks in een kookpot en bak de
Voorbereiding (10 min)
voorgekookte krieltjes nog heel even. Breng op
de berekening?
u
smaak met peper en zout.
» Ingrediënten die u maar voor een deel
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit
de paprika's en snij het vruchtvlees in blokjes
Château Coufran
nodig hebt en die u niet langer kan
van 1 om.
A.O.P. Haut-Médoc
bewaren, zitten volledig in de prijs.
Snipper de sjalotten en het knoflook fijn.
‘
Snij de korst van de kaas en snij in stukjes.
LeFort Tripel
» Voor ingrediënten die u kan bewaren, bv.
u
Sterk blond bier
diepvriesproducten, rekenen we alleen de
Hou de schijfjes boter van de rumpsteaks opzij.
gebruikte hoeveelheid mee.
Bereiding 5 min)
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist)
» Basisingrediënten zoals boter, peper, zout,
1 Verhit de olijfolie in een kookpoten bak de sjalot
Energie skal Vezels 938
die rekenen we niet mee.
en het knoflook glazig. Voeg de paprikablokjes toe
Vetten
181g Eintten 4828
(waarvan) verzadigde verzuren
858 Zou
108
en stoof 5 min. mee. Breng op smaak met peper
Koohydrten
4348
en zout. Hou warm.
(waarvan) suikers
1098
‘Omdat we altijd re:
eren op de prijzen en promoties in de andere.
te winkels in uwstreel
in uw Cokuyt-winkelnög
zijn dan in deze lol
ie
x, De Korn
rtoon van uw Xtrapp of kaart komen daar
&
tumen de prize
e prijzen in uw winkel kan
LE
wnlelbezoek raadplegen via de
co
app, op colruytLbe of bij onze Klantendienst (
ar;
ugeenkansen.
MZ laagste prijzen