Colruyt - Folder van 08.09.2021 tot 21.09.2021 - Pagina 3


Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 08.09.2021 tot 21.09.2021.



Colruyt Folder 08.09.2021

Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 08.09.2021 tot 21.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 08.09.2021 tot 21.09.2021 - Pagina 3

wburger A € pp. Kabeljau nolie 25 min 95€ meren kruide 1, met komkom DE = 0 Ingrediënten @ personen) 4 kabeljauwburgers (versmark) 1/4 plantje bieslook 1/2 komkommer 1 teentje knoflook 1 tomaat 4 hamburgerbroodjes 30 g rucola 6 eet olifolie 1/2 citroen peper en zout Voorbe: GO min) : Snipper het knoflook en het bieslook fijn en meng samen met 4 eetl. olijfolie. Kruid met peper en zout. \ Snij de halve ongeschilde komkommer en de tomaat in fijne schijfjes. mer; Schil de halve citroen tot op het vruchtvlees met een scherp mesje. Snij de citroen daarna in 4 gelijke schijfjes. = Verwarm de oven voor op 180 °C. Bereiding (15 min) 1 Verwarm de hamburgerbroodjes 10 min. in de voor- verwarmde oven. Cs, ad 2 Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de kabeljauwburgers 3 à 4 min. aan elke kant. en 5 Schik de kabeljauwburgers op de hamburgerbroodjes en besprenkel met de kruidenolie. 4 Verdeel de schijfjes komkommer, tomaat en citroen over de burgers. Werk af met de rucola. Mäcon-Chardonnay A.O.P. 'LOriginel’ ir Cave de Lugny Martha Sexy Blond Sterk blond bier — Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenist) Energie slokel vezels EET Vetten 289g Bitten 1898 (naanan) verzadigdevetzuren 398 Zout 178 Kooihydraten Kar (waarvan) suikers 528 Tip van Sophie van het kookteam Nog komkommer en rucola over? Maak ereen heerlijk LEBE Pat “Meng wat groene pesto onder verse roomkaas en verdeel Wil over enkele sneetjes gebraden rosbief. Schik er wat rucola en slierten komkommer op. Snij elk sneetje in de lengte in 4 gelijke repen en steek ze in acoordeonvorm op een prikkertje. > Zo maak je van je restjes in 1-2-3 een heerlijk hapje.” LS (Ns Zin in dit rosbiefje met pestoroom en rucola? / A Ontdek het volledige recept op colruyt.be/lekkerkoken. Su na x Met deze tip kan u restjes opgebruiken. Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we voer samen bij aan een beter milieu, stap voor stap. stap Le Gets apLem Wer ue men.

Colruyt - Folder van 08.09.2021 tot 21.09.2021 - Pagina 3