Colruyt - Folder van 08.09.2021 tot 21.09.2021 - Pagina 3




Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 08.09.2021 tot 21.09.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

wburger

A

€ pp.

Kabeljau

nolie

25 min

95€

meren kruide

1,

met komkom

DE

= 0

Ingrediënten @ personen)

4 kabeljauwburgers (versmark)

1/4 plantje bieslook

1/2 komkommer

1 teentje knoflook

1 tomaat

4 hamburgerbroodjes

30 g rucola

6 eet olifolie

1/2 citroen

peper en zout

Voorbe:

GO min)

:

Snipper het knoflook en het bieslook fijn en meng

samen met 4 eetl. olijfolie. Kruid met peper en zout.

\

Snij de halve ongeschilde komkommer en de tomaat in

fijne schijfjes.

mer;

Schil de halve citroen tot op het vruchtvlees met een

scherp mesje. Snij de citroen daarna in 4 gelijke schijfjes.

=

Verwarm de oven voor op 180 °C.

Bereiding (15 min)

1 Verwarm de hamburgerbroodjes 10 min. in de voor-

verwarmde oven.

Cs,

ad

2 Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak

de kabeljauwburgers 3 à 4 min. aan elke kant.

en

5 Schik de kabeljauwburgers op de hamburgerbroodjes

en besprenkel met de kruidenolie.

4 Verdeel de schijfjes komkommer, tomaat en citroen

over de burgers. Werk af met de rucola.

Mäcon-Chardonnay A.O.P. 'LOriginel’

ir

Cave de Lugny

Martha Sexy Blond

Sterk blond bier



Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenist)

Energie slokel vezels EET

Vetten

289g Bitten 1898

(naanan) verzadigdevetzuren 398 Zout

178

Kooihydraten

Kar

(waarvan) suikers

528

Tip van Sophie

van het kookteam

Nog komkommer en rucola over?

Maak ereen

heerlijk LEBE

Pat

“Meng wat groene pesto onder verse roomkaas en verdeel

Wil

over enkele sneetjes gebraden rosbief. Schik er wat rucola

en slierten komkommer op. Snij elk sneetje in de lengte in

4 gelijke repen en steek ze in acoordeonvorm op een prikkertje.

>

Zo maak je van je restjes in 1-2-3 een heerlijk hapje.”

LS

(Ns

Zin in dit rosbiefje met pestoroom en rucola?

/

A

Ontdek het volledige recept op colruyt.be/lekkerkoken.

Su

na

x

Met deze tip kan u restjes opgebruiken.

Zo gaan we voedselverspilling tegen en dragen we

voer

samen bij aan een beter milieu, stap voor stap.

stap

Le

Gets apLem Wer ue men.