Colruyt - Folder van 08.09.2021 tot 21.09.2021 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 08.09.2021 tot 21.09.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Op het menu
MM MN
1] |
IDEAAL VOOR
DRUKKE DAGEN
sud
des
u
M
Ingrediënten
uit weekmenu 2.
Fe, oe
Rode Prijzen geldig van
|
N
EE
ed,
Fi
W
ë
x
+
hall
bie
ni
5
a
Nl
ge
u
Pas
dt
E
in:
=
BE
mom ee
Boni Selection
Bio champignonburgers
1927 €/kg
el
2stuks 150g
Dd
2,89 «
v
| dc
sé
se
ij
tt
I
4
ke
en
5
La
Fn
jes)
"+
RN
==
€pp
are
-
15 min
30 min
4,
05€
Zoete aardappelen
plaat
los
m van de bak
Herkomst: Spanje.
Luc
jneerde za!
ardappe!
1,99 en,
en zoete a
=
LA
geitenkaas
Ingrediënten (@ personen)
Bereiding ( min. +30 min.in de over)
4 gemarineerde zalmtournedos (diepvries)
1 Leg de plakjes zoete aardappel op een bakplaat
Ontdek onze weekmenu's ook
450 g tapastomaten
met bakpapier. Besprenkel met 2 eetl. olijfolie en
200 g babyspinazie
kruid met peper en zout. Zet 20 min. in de voor-
online
2 gele puntpaprika's
verwarmde oven.
800 g zoete aardappelen
2 Haal de bakplaat uit de oven. Verdeel de spinazie
100 verse geitenkaas
Naast de recepten in onze folder vindt u ook
over de zoete aardappelen. Bedek met toefjes
online heel wat inspiratie voor uw weekmenu.
3 eetl oljfolie
geitenkaas, stukken puntpaprika en trosjes tomaten.
zwarte peper (molen)
Besprenkel met 1 eetl. olijfolie en kruid met peper en
zout
zout.
» Scan de QR-code bij de receptfoto's en de
5 Schik de diepgevroren zalm met de gemarineerde
receptpagina opent op uw smartphone.
Voorbereiding (10 min)
Met de meeste smartphones volstaat het
kant naar boven op de groenten en zet nog 10 min. in
- Schil de zoete aardappelen en snij
de voorverwarmde oven.
om met uw camera over de code te gaan.
ze in plakjes van 1/2 cm dik.
Met sommige Android-toestellen hebt u
- Verdeel de tapastomaten in trosjes
Domaine Vico 'Le Vermentinu'
van 3.
AO.P. Corse
een QR-scannende app nodig.
= Snij de gele puntpaprike's in de
Tripel Karmeliet
» Ook in het weekend inspiratie nodig?
lengte in 2 en verwijder de pitjes
Sterk blond bier
U vindt elke week nieuwe ideeën op
en de witte zaadlijsten. Snij de rest
in grove stukken.
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist)
colruyt.be/weekmenu.
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
Energie stekel vezels 658
Vetten
294g Enten
3118
(vaaıvan) verzadigdevetzuren 608 Zou
148
Koolhydraten
4328
(waanan) suikers
1568
‘Omdat we altijd re:
eren op de prijzen en promoties in de andere.
te winkels in uwstreel
in uw Cokuyt-winkelnög
zijn dan in deze lol
ie
x, De Korn
rtoon van uw Xtrapp of kaart komen daar
&
tumen de prize
e prijzen in uw winkel kan
LE
wnlelbezoek raadplegen via de
co
app, op colruytLbe of bij onze Klantendienst (
ar;
ugeenkansen.
MZ laagste prijzen