Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.10.2020 tot 20.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Tip van Sophie
van het kookteam
er
Mn
4
erg
u
Wat maak je met een restje groenekool?
ras
;
2
=
em:
LC
menu
mn
_
PAUL
denkaas!
Maak een crumble met boter, havermout en bloem.
sid
Snij de groenekool in fijne reepjes en snipper een sjalot
fijn. Meng Boursin Cuisine Look & Fijne kruiden
5
met lichte room. Kook de groenekool 5 min. gaar in
lichtgezouten water en giet af. Doe de groenekool en sjalot in
1
een ovenschaal. Giet er de kruidenroom over en bedek met
>
de crumble. Bak 25 min. op 175 °C. Lekker met blinde vinken
=>
en aardappelpuree.
PRL
Ra iS chi
rc)
KLAAR
(EN
TET
| 4 Noedel
IN 1,2,3
25 min.
3,
35€
Ingrediënten (@ personen)
4 Praagse schnitzels
2 om gember
(beenhouwerij)
1 Chinese kool
2 teentjes knoflook
1 eetl. boter
300 g stoofgroenten
250
Chinese eiermie
Provencal
Goedels)
1 bosje lente-uitjes
2 eetl. rijstolie
1/2 limoen
6 eetl. woksaus
Voorbereiding Go min)
u
Snipper het knoflook fijn.
Snij de Chinese kool in repen van 1 cm.
:
Schil de gember en rasp fin.
u
-
Snij de lente-uitjes in schuine reepjes.
=
Pers de halve limoen.
Ex
pe
Bereiding (5 min)
ne
1 Kook de eiermie gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie
y}
verpakking). Giet af en laat uitlekken.
rs
2 Verhit intussen de rijstolie in een wok en roerbak het knoflook
Li
en de gember. Voeg 3/4 van de lente-uitjes toe en roerbak 1 min,
Voeg alle groenten toe en roerbak 5 min. op een hoog vuur.
=
pe
5 Overgiet met de woksaus en besprenkel met enkele druppels
limoensap. Meng er de eiermie onder.
“.
4 Smelt de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de
schnitzels 3 à 4 min. aan elke kant.
POS:
Afwerking
Verdeel de noedelwok en de schnitzels over de borden.
Bestrooi met de rest van de lente-ui.
DP Lekker met wat chilisaus.
Château de Vaugelas 'Le Prieuré’
+ AOP. Corbières
Floreffe Tripel
(oedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
Blond abdijbier
5
erge
kel Vezels
1088
Vetten
15g Bien 4018
(vaanan) verzadigdevetzuren 518 Zout
248
Koohydrten
7558
(vaanan) suikers
1828
sk Met uw 28 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.