Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.10.2020 tot 20.10.2020.

Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.10.2020 tot 20.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 7
Tip van Sophie van het kookteam er Mn 4 erg u Wat maak je met een restje groenekool? ras ; 2 = em: LC menu mn _ PAUL denkaas! Maak een crumble met boter, havermout en bloem. sid Snij de groenekool in fijne reepjes en snipper een sjalot fijn. Meng Boursin Cuisine Look & Fijne kruiden 5 met lichte room. Kook de groenekool 5 min. gaar in lichtgezouten water en giet af. Doe de groenekool en sjalot in 1 een ovenschaal. Giet er de kruidenroom over en bedek met > de crumble. Bak 25 min. op 175 °C. Lekker met blinde vinken => en aardappelpuree. PRL Ra iS chi rc) KLAAR (EN TET | 4 Noedel IN 1,2,3 25 min. 3, 35€ Ingrediënten (@ personen) 4 Praagse schnitzels 2 om gember (beenhouwerij) 1 Chinese kool 2 teentjes knoflook 1 eetl. boter 300 g stoofgroenten 250 Chinese eiermie Provencal Goedels) 1 bosje lente-uitjes 2 eetl. rijstolie 1/2 limoen 6 eetl. woksaus Voorbereiding Go min) u Snipper het knoflook fijn. Snij de Chinese kool in repen van 1 cm. : Schil de gember en rasp fin. u - Snij de lente-uitjes in schuine reepjes. = Pers de halve limoen. Ex pe Bereiding (5 min) ne 1 Kook de eiermie gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie y} verpakking). Giet af en laat uitlekken. rs 2 Verhit intussen de rijstolie in een wok en roerbak het knoflook Li en de gember. Voeg 3/4 van de lente-uitjes toe en roerbak 1 min, Voeg alle groenten toe en roerbak 5 min. op een hoog vuur. = pe 5 Overgiet met de woksaus en besprenkel met enkele druppels limoensap. Meng er de eiermie onder. “. 4 Smelt de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de schnitzels 3 à 4 min. aan elke kant. POS: Afwerking Verdeel de noedelwok en de schnitzels over de borden. Bestrooi met de rest van de lente-ui. DP Lekker met wat chilisaus. Château de Vaugelas 'Le Prieuré’ + AOP. Corbières Floreffe Tripel (oedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) Blond abdijbier 5 erge kel Vezels 1088 Vetten 15g Bien 4018 (vaanan) verzadigdevetzuren 518 Zout 248 Koohydrten 7558 (vaanan) suikers 1828 sk Met uw 28 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.
Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 7