Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 7




Hier is pagina 7 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.10.2020 tot 20.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Tip van Sophie

van het kookteam

er

Mn

4

erg

u

Wat maak je met een restje groenekool?

ras

;

2

=

em:

LC

menu

mn

_

PAUL

denkaas!

Maak een crumble met boter, havermout en bloem.

sid

Snij de groenekool in fijne reepjes en snipper een sjalot

fijn. Meng Boursin Cuisine Look & Fijne kruiden

5

met lichte room. Kook de groenekool 5 min. gaar in

lichtgezouten water en giet af. Doe de groenekool en sjalot in

1

een ovenschaal. Giet er de kruidenroom over en bedek met

>

de crumble. Bak 25 min. op 175 °C. Lekker met blinde vinken

=>

en aardappelpuree.

PRL

Ra iS chi

rc)

KLAAR

(EN

TET

| 4 Noedel

IN 1,2,3

25 min.

3,

35€

Ingrediënten (@ personen)

4 Praagse schnitzels

2 om gember

(beenhouwerij)

1 Chinese kool

2 teentjes knoflook

1 eetl. boter

300 g stoofgroenten

250

Chinese eiermie

Provencal

Goedels)

1 bosje lente-uitjes

2 eetl. rijstolie

1/2 limoen

6 eetl. woksaus

Voorbereiding Go min)

u

Snipper het knoflook fijn.

Snij de Chinese kool in repen van 1 cm.

:

Schil de gember en rasp fin.

u

-

Snij de lente-uitjes in schuine reepjes.

=

Pers de halve limoen.

Ex

pe

Bereiding (5 min)

ne

1 Kook de eiermie gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie

y}

verpakking). Giet af en laat uitlekken.

rs

2 Verhit intussen de rijstolie in een wok en roerbak het knoflook

Li

en de gember. Voeg 3/4 van de lente-uitjes toe en roerbak 1 min,

Voeg alle groenten toe en roerbak 5 min. op een hoog vuur.

=

pe

5 Overgiet met de woksaus en besprenkel met enkele druppels

limoensap. Meng er de eiermie onder.

“.

4 Smelt de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de

schnitzels 3 à 4 min. aan elke kant.

POS:

Afwerking

Verdeel de noedelwok en de schnitzels over de borden.

Bestrooi met de rest van de lente-ui.

DP Lekker met wat chilisaus.

Château de Vaugelas 'Le Prieuré’

+ AOP. Corbières

Floreffe Tripel

(oedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

Blond abdijbier

5

erge

kel Vezels

1088

Vetten

15g Bien 4018

(vaanan) verzadigdevetzuren 518 Zout

248

Koohydrten

7558

(vaanan) suikers

1828

sk Met uw 28 XTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.