Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 1




Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.10.2020 tot 20.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

AAN TAFEL …

Lekker

Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat

heeft heel wat voordelen: u eet evenwichtig en

Koken /

;

bespaart tegelijk heel wat tijd.

MTS ue

Hier vindt u alvast suggesties van ons kookteam

voor de komende 2 weken.

colruyt.be/weekmenu

13/10

5

hens 1: 7/10 =

-

«

à

3,

Le

VOORAF

FA

BEGONNEN IS

(Er)

|

TIJD GEWONNEN

40 min

20 min.

3€

=

RES EN

in met

vee

k

PR

Zone à

witloof e

nbrie

E

Ingrediënten (@ personen)

lk

e

1 kg witloof

1 eidooier

100 g rucola

1,5 eetl. boter

2 appelen (jonagold)

4 eetl. walnootpitten

1/2 plantje bieslook

2 eetl. olijfolie

* Ta

a

500 g zoete aardappelen

1 eetl. witte balsamicoazijn

500 g aardappelen

nootmuskaat

Bs

hs

200 g brie

peper en zout

kin

1 dl melk

5

Voorbereiding (15 min)

=

:

Schil de aardappelen en de zoete aardappelen en snij in stukken.

Snij de harde kern uit het witloof.

Hak de walnootpitten grof.



Snipper het bieslook fijn.

'

Schil 1 appel en snij in stukken. Snij de andere appel ongeschild in 4, en snij in

:

dunne plakjes.

Snij de brie in stukken.

4”

Bereiding (25 min. + 20 min. in de oven)

1 Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.

ve

2 Kook intussen de stronken witloof 10 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat

wi

%

uitlekken in een vergiet.

=

5 Verwarm de oven voor op 180 °C.

4 Plet de aardappelen tot puree en meng er de melk, de eidooier en 1 eetl. boter

F

onder. Kruid met peper, zout en nootmuskaat en meng er de helft van het bieslook

onder.

5 Vet een ovenschaal in met 1/2 eetl. boter en verdeel er de puree over. Bestrooi

ȃ

Le

met de geschilde appelstukjes.

6 Leger de stronkjes uitgelekt witloof over (afwisselend met de punt naar boven

en naar beneden voor een mooi effect). Kruid met peper en zout.

7 Verdeel er de brie en de helft van de gehakte walnoten over en plaats 20 min.

+

in de voorverwarmde oven.

t

Fr

8 Meng intussen de rucola met de plakjes appel, 1/4 van het bieslook, de olijfolie

en de balsamicoazijn. Kruid met peper en zout.

a

Afwerking

is

ir’

Bestrooi de ovenschotel met de rest van het bieslook en walnoten. Serveer met

het rucolaslaatje.

D- U kan dit gerecht ook in individuele schaaltjes maken. Plaats ze dan 5 min.

an

MAS

1%

minder lang in de oven.

ie

Es

Eu

Saint Véran AO ‘Blason de Bourgogne’

rt

Cave de Prissé

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenist)

Ee

Postel Blond

Energie 587 kal Vezels 878

Vetten

Blond abdijbier

3168 Ellen 2218

108

à

(waarvan) verzadigde velzen 15,68 Zout

Koohydraten

498

(vaanvan) suikers

1928

Zu

sk Met uw 28 xTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.

en