Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 1
Hier is pagina 1 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.10.2020 tot 20.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
AAN TAFEL …
Lekker
Een vooraf voor u samengesteld weekmenu, dat
heeft heel wat voordelen: u eet evenwichtig en
Koken /
;
bespaart tegelijk heel wat tijd.
MTS ue
Hier vindt u alvast suggesties van ons kookteam
voor de komende 2 weken.
colruyt.be/weekmenu
13/10
5
hens 1: 7/10 =
-
«
à
3,
Le
VOORAF
FA
BEGONNEN IS
(Er)
|
TIJD GEWONNEN
40 min
20 min.
3€
=
RES EN
in met
vee
k
PR
Zone à
witloof e
nbrie
E
Ingrediënten (@ personen)
lk
e
1 kg witloof
1 eidooier
100 g rucola
1,5 eetl. boter
2 appelen (jonagold)
4 eetl. walnootpitten
1/2 plantje bieslook
2 eetl. olijfolie
* Ta
a
500 g zoete aardappelen
1 eetl. witte balsamicoazijn
500 g aardappelen
nootmuskaat
Bs
hs
200 g brie
peper en zout
kin
1 dl melk
5
Voorbereiding (15 min)
=
:
Schil de aardappelen en de zoete aardappelen en snij in stukken.
Snij de harde kern uit het witloof.
Hak de walnootpitten grof.
‘
Snipper het bieslook fijn.
'
Schil 1 appel en snij in stukken. Snij de andere appel ongeschild in 4, en snij in
:
dunne plakjes.
Snij de brie in stukken.
4”
Bereiding (25 min. + 20 min. in de oven)
1 Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
ve
2 Kook intussen de stronken witloof 10 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat
wi
%
uitlekken in een vergiet.
=
5 Verwarm de oven voor op 180 °C.
4 Plet de aardappelen tot puree en meng er de melk, de eidooier en 1 eetl. boter
F
onder. Kruid met peper, zout en nootmuskaat en meng er de helft van het bieslook
onder.
5 Vet een ovenschaal in met 1/2 eetl. boter en verdeel er de puree over. Bestrooi
ȃ
Le
met de geschilde appelstukjes.
6 Leger de stronkjes uitgelekt witloof over (afwisselend met de punt naar boven
en naar beneden voor een mooi effect). Kruid met peper en zout.
7 Verdeel er de brie en de helft van de gehakte walnoten over en plaats 20 min.
+
in de voorverwarmde oven.
t
Fr
8 Meng intussen de rucola met de plakjes appel, 1/4 van het bieslook, de olijfolie
en de balsamicoazijn. Kruid met peper en zout.
a
Afwerking
is
ir’
Bestrooi de ovenschotel met de rest van het bieslook en walnoten. Serveer met
het rucolaslaatje.
D- U kan dit gerecht ook in individuele schaaltjes maken. Plaats ze dan 5 min.
an
MAS
1%
minder lang in de oven.
ie
Es
Eu
Saint Véran AO ‘Blason de Bourgogne’
rt
Cave de Prissé
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediëntenist)
Ee
Postel Blond
Energie 587 kal Vezels 878
Vetten
Blond abdijbier
3168 Ellen 2218
108
à
(waarvan) verzadigde velzen 15,68 Zout
Koohydraten
498
(vaanvan) suikers
1928
Zu
sk Met uw 28 xTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.
en