Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 3




Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.10.2020 tot 20.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

RN

Thaiser

ode curry

(EN

LE

35 min,

2,65€

je en spieg®

met spinaz

Ingrediënten (à personen)

600 g verse spinazie

4 eetl. cashewnoten

2 rode paprika's

2 di kokosmelk (ik)

1 bosje lente-uitjes

2 eetl olijfolie

2 teentjes knoflook

2 eetl. rodecurrypasta (bokaal)

4 eieren

1 eetl. kurkuma

n À

250 g Thaise rijst

peper en zout

Voorbereiding (15 min)

=

Snij de rode paprika's in de lengte in 2, verwijder de pitjes en de witte

zaadlijsten en snij in blokjes.

en

Snipper de lente-uitjes en het knoflook fijn.

Rooster de cashewnoten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag,

zonder vetstof.

>

4

Tan

Bereiding (20 min)

ei

1 Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af

4

en laat uitlekken. Kruid met de kurkuma en roer goed.

1",

2 Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof het knoflook en

ef

3/4 van de lente-ui 2 min. Voeg de paprikablokjes toe en laat 5 min. stoven.

Haal uit de kookpot.



3 Doe de spinazie in de kookpot zonder extra vetstof en laat stoven tot ze

E

geslonken is. Laat uitlekken in een vergiet.

4 Doe de spinazie en de paprikablokjes opnieuw in de kookpot, voeg de

kokosmelk en de rodecurrypasta toe en meng goed. Laat 2 min. opwarmen.

5 Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag. Breek de eitjes

voorzichtig boven de pan en bak 4 min. Kruid met peper en zout.

Afwerking

Schep de rijst op de borden en bestrooi met de rest van de lente-ui. Lepel

de groentecurry op de borden, bestrooi met de cashewnoten en leg er een

A

spiegeleitje bij.

CE

Pinot Blanc 'Reserve Particuliere'

A.O.P. Alsace

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

En

Wolfberger

Energie él6kal Vezels 378

ir,

x

Palm

Vetten

2983 Elen

2158

Amberbier

(waanar) vezadigdevezuren Ig Zout

148

Kool

raten

6548

Guaanar) suiers

158



Ei

A

Tip van Sophie

van het kookteam

Spinazie over?



(EC CA

À

Gebruik spin

azie in een E

1

NN

galad in ajar!

zoals in e®

n heerlijke

x

Giet een vinaigrette van mosterd, limoensap, olijfolie,

honing en appelazijn in bokalen. Maak vervolgens

laagjes met geroosterde pompoenblokjes, gekookte

Li

ra

Te”

quinoa, spinazieblaadjes, fijngesneden rodekool,

Al

de

appelblokjes en gehakte pecannoten. Kruid met

8

peper en zout.

a:

sk Met uw 28 xTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.

Geliguan Mot. 15/0/2020