Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 3
Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.10.2020 tot 20.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
RN
Thaiser
ode curry
(EN
LE
35 min,
2,65€
je en spieg®
met spinaz
Ingrediënten (à personen)
600 g verse spinazie
4 eetl. cashewnoten
2 rode paprika's
2 di kokosmelk (ik)
1 bosje lente-uitjes
2 eetl olijfolie
2 teentjes knoflook
2 eetl. rodecurrypasta (bokaal)
4 eieren
1 eetl. kurkuma
n À
250 g Thaise rijst
peper en zout
Voorbereiding (15 min)
=
Snij de rode paprika's in de lengte in 2, verwijder de pitjes en de witte
zaadlijsten en snij in blokjes.
en
Snipper de lente-uitjes en het knoflook fijn.
Rooster de cashewnoten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag,
zonder vetstof.
>
4
Tan
Bereiding (20 min)
ei
1 Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af
4
en laat uitlekken. Kruid met de kurkuma en roer goed.
1",
2 Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof het knoflook en
ef
3/4 van de lente-ui 2 min. Voeg de paprikablokjes toe en laat 5 min. stoven.
Haal uit de kookpot.
“
3 Doe de spinazie in de kookpot zonder extra vetstof en laat stoven tot ze
E
geslonken is. Laat uitlekken in een vergiet.
4 Doe de spinazie en de paprikablokjes opnieuw in de kookpot, voeg de
kokosmelk en de rodecurrypasta toe en meng goed. Laat 2 min. opwarmen.
5 Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag. Breek de eitjes
voorzichtig boven de pan en bak 4 min. Kruid met peper en zout.
Afwerking
Schep de rijst op de borden en bestrooi met de rest van de lente-ui. Lepel
de groentecurry op de borden, bestrooi met de cashewnoten en leg er een
A
spiegeleitje bij.
CE
Pinot Blanc 'Reserve Particuliere'
A.O.P. Alsace
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
En
Wolfberger
Energie él6kal Vezels 378
ir,
x
Palm
Vetten
2983 Elen
2158
Amberbier
(waanar) vezadigdevezuren Ig Zout
148
Kool
raten
6548
Guaanar) suiers
158
—
Ei
A
Tip van Sophie
van het kookteam
Spinazie over?
€
(EC CA
À
Gebruik spin
azie in een E
1
NN
galad in ajar!
zoals in e®
n heerlijke
x
Giet een vinaigrette van mosterd, limoensap, olijfolie,
honing en appelazijn in bokalen. Maak vervolgens
laagjes met geroosterde pompoenblokjes, gekookte
Li
ra
Te”
quinoa, spinazieblaadjes, fijngesneden rodekool,
Al
de
appelblokjes en gehakte pecannoten. Kruid met
8
peper en zout.
a:
sk Met uw 28 xTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.
Geliguan Mot. 15/0/2020