Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 3


Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.10.2020 tot 20.10.2020.



Colruyt Folder 07.10.2020

Hier is pagina 3 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.10.2020 tot 20.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 3

RN Thaiser ode curry (EN LE 35 min, 2,65€ je en spieg® met spinaz Ingrediënten (à personen) 600 g verse spinazie 4 eetl. cashewnoten 2 rode paprika's 2 di kokosmelk (ik) 1 bosje lente-uitjes 2 eetl olijfolie 2 teentjes knoflook 2 eetl. rodecurrypasta (bokaal) 4 eieren 1 eetl. kurkuma n À 250 g Thaise rijst peper en zout Voorbereiding (15 min) = Snij de rode paprika's in de lengte in 2, verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten en snij in blokjes. en Snipper de lente-uitjes en het knoflook fijn. Rooster de cashewnoten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. > 4 Tan Bereiding (20 min) ei 1 Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af 4 en laat uitlekken. Kruid met de kurkuma en roer goed. 1", 2 Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof het knoflook en ef 3/4 van de lente-ui 2 min. Voeg de paprikablokjes toe en laat 5 min. stoven. Haal uit de kookpot. “ 3 Doe de spinazie in de kookpot zonder extra vetstof en laat stoven tot ze E geslonken is. Laat uitlekken in een vergiet. 4 Doe de spinazie en de paprikablokjes opnieuw in de kookpot, voeg de kokosmelk en de rodecurrypasta toe en meng goed. Laat 2 min. opwarmen. 5 Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag. Breek de eitjes voorzichtig boven de pan en bak 4 min. Kruid met peper en zout. Afwerking Schep de rijst op de borden en bestrooi met de rest van de lente-ui. Lepel de groentecurry op de borden, bestrooi met de cashewnoten en leg er een A spiegeleitje bij. CE Pinot Blanc 'Reserve Particuliere' A.O.P. Alsace Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) En Wolfberger Energie él6kal Vezels 378 ir, x Palm Vetten 2983 Elen 2158 Amberbier (waanar) vezadigdevezuren Ig Zout 148 Kool raten 6548 Guaanar) suiers 158 — Ei A Tip van Sophie van het kookteam Spinazie over? € (EC CA À Gebruik spin azie in een E 1 NN galad in ajar! zoals in e® n heerlijke x Giet een vinaigrette van mosterd, limoensap, olijfolie, honing en appelazijn in bokalen. Maak vervolgens laagjes met geroosterde pompoenblokjes, gekookte Li ra Te” quinoa, spinazieblaadjes, fijngesneden rodekool, Al de appelblokjes en gehakte pecannoten. Kruid met 8 peper en zout. a: sk Met uw 28 xTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar. Geliguan Mot. 15/0/2020

Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 3