Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 2
Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.10.2020 tot 20.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Op het menu
HMMM MH
I J
arn
v
2-7 Ne
Ingrediënten
nie
u
uit weekmenu 1.
4
Bae =
Lt
en
Rode Prijzen geldig van
fe
ad
Eu
à
EE
ij
N
he
“4
vd
A
>
4
=.
4
LE
”
ie
4
eN
ER
Boni Selection
e
witloof
rn
1
Herkomst: België.
1,99:
#
TE
GA)
+
nsaus
>
den metuie
40 min
2,
25e
|
varkenssne
—
en broccolipure®
Ingrediënten (@ personen)
Et
600 g varkenssneden (beenhouwerij)
2 eetl. boter
1 broccoli
1 eetl. bloem
Varkenssneden
2 takjes verse tijm
1 eetl. rodewijnazijn
+ 1cm
4 uien
1 blokje vleesbouillon
1 kg aardappelen
1 blaadje laurier
6,98 &ı:
1 dl melk
1 snuifje nootmuskaat
1 eidooier
peper en zout
Voorbereiding (15 min)
- Snij de uien in 2 en snij vervolgens in halve ringen.
- Verdeel de broccoli in roosjes, schil de steel van de broccoli en snij in stukjes.
- Schil de aardappelen en snij in stukjes.
Vind meteen een recept
naar wens!
Bereiding 5 min)
1 Kook de aardappelen en de stukjes broccolisteel 20 min. gaar in lichtgezouten water. Voeg de
laatste 5 min. de broccoliroosjes toe. Giet af en laat even drogen op het vuur. Plet tot puree en
» Met de volgende icoontjes ziet u in één
voeg 1 eetl. boter, de melk en de eidooier toe. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
oogopslag over welk soort gerecht het gaat:
2 Smelt intussen 1 eetl. boter in een braadpan en bak de varkenssneden goudbruin aan elke
kant. Kruid met peper en zout en laat nog 2 à 3 min. verder bakken aan elke kant. Haal uit de pan
en hou warm.
3 Voeg de uiringen toe aan de pan van het vlees en bestrooi met de bloem. Meng goed, voeg
vervolgens de azijn, de tijm en laurier toe en laat het vocht volledig verdampen.
OIS © @
4 Verkruimel het bouillonblokje in 2 dl heet water. Voeg de bouillon toe aan de pan en laat 3 min.
Vlees
Vis
Gevogelte
Vegetarisch
inkoken op een hoog vuur. Kruid met peper en zout. Haal de tijm en het laurierblaadje uit de pan.
Afwerking
» De bereidingstijd splitsen we zo op:
Schik het vlees en de puree op de borden. Werk af met de uiensaus.
Bourgogne AOP. Pinot Noir
Aantal minuten
Eventuele
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist)
Château de Dracy
werk (snijden,
oventijd
Albert Bichot
Veten
Energie Sélkal Verels 828
bakken, koken ...)
Floreffe Blond
(vaanan) verz
de vetzuren
184g Eiiten 44,78
Zout
148
Koohydrten
ET
Blond abdijbier
(waarvan) sukers
988
dat we altijd re
e
prijzen en promotes in de andere.
in uw Coruyt-winkelnög
u
Wi
zijn dan in deze lol
ier De hor
ing
vertoon van uw Xtra-app of
ete vies n usteck lumnen de rien
da:
bövenop,
1 prizen in uv win}
Eur
wnlelbezoek raadplegen via de
ca
app, op colruytbe of bij onze Klantendie
nst
3%
Pom
ugeenkansen.
Æ laagste prijzen