Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 2


Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.10.2020 tot 20.10.2020.



Colruyt Folder 07.10.2020

Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.10.2020 tot 20.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 2

Op het menu HMMM MH I J arn v 2-7 Ne Ingrediënten nie u uit weekmenu 1. 4 Bae = Lt en Rode Prijzen geldig van fe ad Eu à EE ij N he “4 vd A > 4 =. 4 LE ” ie 4 eN ER Boni Selection e witloof rn 1 Herkomst: België. 1,99: # TE GA) + nsaus > den metuie 40 min 2, 25e | varkenssne — en broccolipure® Ingrediënten (@ personen) Et 600 g varkenssneden (beenhouwerij) 2 eetl. boter 1 broccoli 1 eetl. bloem Varkenssneden 2 takjes verse tijm 1 eetl. rodewijnazijn + 1cm 4 uien 1 blokje vleesbouillon 1 kg aardappelen 1 blaadje laurier 6,98 &ı: 1 dl melk 1 snuifje nootmuskaat 1 eidooier peper en zout Voorbereiding (15 min) - Snij de uien in 2 en snij vervolgens in halve ringen. - Verdeel de broccoli in roosjes, schil de steel van de broccoli en snij in stukjes. - Schil de aardappelen en snij in stukjes. Vind meteen een recept naar wens! Bereiding 5 min) 1 Kook de aardappelen en de stukjes broccolisteel 20 min. gaar in lichtgezouten water. Voeg de laatste 5 min. de broccoliroosjes toe. Giet af en laat even drogen op het vuur. Plet tot puree en » Met de volgende icoontjes ziet u in één voeg 1 eetl. boter, de melk en de eidooier toe. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. oogopslag over welk soort gerecht het gaat: 2 Smelt intussen 1 eetl. boter in een braadpan en bak de varkenssneden goudbruin aan elke kant. Kruid met peper en zout en laat nog 2 à 3 min. verder bakken aan elke kant. Haal uit de pan en hou warm. 3 Voeg de uiringen toe aan de pan van het vlees en bestrooi met de bloem. Meng goed, voeg vervolgens de azijn, de tijm en laurier toe en laat het vocht volledig verdampen. OIS © @ 4 Verkruimel het bouillonblokje in 2 dl heet water. Voeg de bouillon toe aan de pan en laat 3 min. Vlees Vis Gevogelte Vegetarisch inkoken op een hoog vuur. Kruid met peper en zout. Haal de tijm en het laurierblaadje uit de pan. Afwerking » De bereidingstijd splitsen we zo op: Schik het vlees en de puree op de borden. Werk af met de uiensaus. Bourgogne AOP. Pinot Noir Aantal minuten Eventuele Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist) Château de Dracy werk (snijden, oventijd Albert Bichot Veten Energie Sélkal Verels 828 bakken, koken ...) Floreffe Blond (vaanan) verz de vetzuren 184g Eiiten 44,78 Zout 148 Koohydrten ET Blond abdijbier (waarvan) sukers 988 dat we altijd re e prijzen en promotes in de andere. in uw Coruyt-winkelnög u Wi zijn dan in deze lol ier De hor ing vertoon van uw Xtra-app of ete vies n usteck lumnen de rien da: bövenop, 1 prizen in uv win} Eur wnlelbezoek raadplegen via de ca app, op colruytbe of bij onze Klantendie nst 3% Pom ugeenkansen. Æ laagste prijzen

Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 2