Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 2




Hier is pagina 2 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.10.2020 tot 20.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Op het menu

HMMM MH

I J

arn

v

2-7 Ne

Ingrediënten

nie

u

uit weekmenu 1.

4

Bae =

Lt

en

Rode Prijzen geldig van

fe

ad

Eu

à

EE

ij

N

he

“4

vd

A

>

4

=.

4

LE



ie

4

eN

ER

Boni Selection

e

witloof

rn

1

Herkomst: België.

1,99:

#

TE

GA)

+

nsaus

>

den metuie

40 min

2,

25e

|

varkenssne



en broccolipure®

Ingrediënten (@ personen)

Et

600 g varkenssneden (beenhouwerij)

2 eetl. boter

1 broccoli

1 eetl. bloem

Varkenssneden

2 takjes verse tijm

1 eetl. rodewijnazijn

+ 1cm

4 uien

1 blokje vleesbouillon

1 kg aardappelen

1 blaadje laurier

6,98 &ı:

1 dl melk

1 snuifje nootmuskaat

1 eidooier

peper en zout

Voorbereiding (15 min)

- Snij de uien in 2 en snij vervolgens in halve ringen.

- Verdeel de broccoli in roosjes, schil de steel van de broccoli en snij in stukjes.

- Schil de aardappelen en snij in stukjes.

Vind meteen een recept

naar wens!

Bereiding 5 min)

1 Kook de aardappelen en de stukjes broccolisteel 20 min. gaar in lichtgezouten water. Voeg de

laatste 5 min. de broccoliroosjes toe. Giet af en laat even drogen op het vuur. Plet tot puree en

» Met de volgende icoontjes ziet u in één

voeg 1 eetl. boter, de melk en de eidooier toe. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

oogopslag over welk soort gerecht het gaat:

2 Smelt intussen 1 eetl. boter in een braadpan en bak de varkenssneden goudbruin aan elke

kant. Kruid met peper en zout en laat nog 2 à 3 min. verder bakken aan elke kant. Haal uit de pan

en hou warm.

3 Voeg de uiringen toe aan de pan van het vlees en bestrooi met de bloem. Meng goed, voeg

vervolgens de azijn, de tijm en laurier toe en laat het vocht volledig verdampen.

OIS © @

4 Verkruimel het bouillonblokje in 2 dl heet water. Voeg de bouillon toe aan de pan en laat 3 min.

Vlees

Vis

Gevogelte

Vegetarisch

inkoken op een hoog vuur. Kruid met peper en zout. Haal de tijm en het laurierblaadje uit de pan.

Afwerking

» De bereidingstijd splitsen we zo op:

Schik het vlees en de puree op de borden. Werk af met de uiensaus.

Bourgogne AOP. Pinot Noir

Aantal minuten

Eventuele

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingredientenlist)

Château de Dracy

werk (snijden,

oventijd

Albert Bichot

Veten

Energie Sélkal Verels 828

bakken, koken ...)

Floreffe Blond

(vaanan) verz

de vetzuren

184g Eiiten 44,78

Zout

148

Koohydrten

ET

Blond abdijbier

(waarvan) sukers

988

dat we altijd re

e

prijzen en promotes in de andere.

in uw Coruyt-winkelnög

u

Wi

zijn dan in deze lol

ier De hor

ing

vertoon van uw Xtra-app of

ete vies n usteck lumnen de rien

da:

bövenop,

1 prizen in uv win}

Eur

wnlelbezoek raadplegen via de

ca

app, op colruytbe of bij onze Klantendie

nst

3%

Pom

ugeenkansen.

Æ laagste prijzen