Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.10.2020 tot 20.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Op het menu
MA
N
AA
su
uud
u
Ingrediënten
‘2
uit weekmenu 2.
Rode Prijzen geldig van
-
en"
wi
F3
4
oO
Eu “u
Pir
=
hans?
Er
Be
Kippenchipolata
+150g
| NS
ig
6,49 €/kg
\
>,
gs
=
VA
nekool
eso (eN
groe
Groenekool
Rigatoni met
2,45€
lo:
en tomat
en-ricottasaus
Herkomst: België.
Ingrediënten @ personen)
1,49:
1/2 groenekool
400 g rigatoni (paste)
2 sjalotten
400 g pastasaus Basilico (bokaal)
=
150 g ricotta
1 eetl olijfolie
250 g mozzarellabolletjes
peper en zout
75 g parmezaan (lek)
Hoe berekenen we onze
Voorbere:
ng (5 min)
- Snipper de sjalotten fijn.
prijzen?
- Snij de groenekoolin hele fijne reepjes.
De recepten in ons weekmenu krijgen een
- Rasp de parmezaan.
- Laat de mozzarellabolletjes uitlekken.
prijs per persoon mee. Dit zijn uiteraard
richtprijzen, maar zo krijgt u alvast een idee.
Bereiding (15 min. + 15 min.in de over)
1 Verwarm de oven voor op 180 °C.
Waar houden we rekening mee
2 Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
bij de berekening?
3 Kook intussen de groenekool 4 min. in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
Laat uitlekken.
» Ingrediënten die u maar voor een deel nodig
4 Verhit 1 eed olifolle in een kookpot en stoof de sjalotten 2 min. Voeg de groenekool toe en
laat 5 min. stoven. Kruid met peper en zout en meng er de ricotta en de pastasaus onder.
hebt en die u niet langer kan bewaren, zitten
5 Voeg de rigatoni toe aan de groentesaus en doe alles in een ovenschaal, schep er de bolletjes
volledig in de prijs.
mozzarella over. Bestrooi met de parmezaan.
6 Plaats 15 min. in de voorverwarmde oven. Zet de laatste 2 min. de ovengrill aan voor een
» Voor ingrediënten die u kan bewaren, bv.
goudbruin korstje.
diepvriesproducten, rekenen we alleen de
Sicilia D.O.C. 'Isola' Nero d'Avola
Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediertenlis)
gebruikte hoeveelheid mee.
Energie
Slakcal Vezels
368
Sicilia - Italië
Vetten
» Basisingrediënten zoals boter, peper, zout, die
Floreffe Dubbel
268 Ellen 2
198
rekenen we niet mee.
(waarvan) verzadigde vetzuren 16,1 8 Zout
Koohydrten
838
Donker abdijbier
(waarvan) suikers
lag
‘Omdat we altijd re:
eren op de prijzen en promoties in de andere.
in uw Cokuyt-winkelnög Le
zijn dan in deze lol
ie
x, De kort
rloon van uw Xlra-app.
of
ete vies n usteck lumnen de rien
e prijzen in uw winkel kan
LE
wnlelbezoek raadplegen via de
co
app, op caluyt be
Di onze Klantendienst
ER Lond
u'géenkansen.
Æ laagste prijzen