Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 6


Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.10.2020 tot 20.10.2020.



Colruyt Folder 07.10.2020

Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.10.2020 tot 20.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 6

Op het menu MA N AA su uud u Ingrediënten ‘2 uit weekmenu 2. Rode Prijzen geldig van - en" wi F3 4 oO Eu “u Pir = hans? Er Be Kippenchipolata +150g | NS ig 6,49 €/kg \ >, gs = VA nekool eso (eN groe Groenekool Rigatoni met 2,45€ lo: en tomat en-ricottasaus Herkomst: België. Ingrediënten @ personen) 1,49: 1/2 groenekool 400 g rigatoni (paste) 2 sjalotten 400 g pastasaus Basilico (bokaal) = 150 g ricotta 1 eetl olijfolie 250 g mozzarellabolletjes peper en zout 75 g parmezaan (lek) Hoe berekenen we onze Voorbere: ng (5 min) - Snipper de sjalotten fijn. prijzen? - Snij de groenekoolin hele fijne reepjes. De recepten in ons weekmenu krijgen een - Rasp de parmezaan. - Laat de mozzarellabolletjes uitlekken. prijs per persoon mee. Dit zijn uiteraard richtprijzen, maar zo krijgt u alvast een idee. Bereiding (15 min. + 15 min.in de over) 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Waar houden we rekening mee 2 Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af. bij de berekening? 3 Kook intussen de groenekool 4 min. in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken. » Ingrediënten die u maar voor een deel nodig 4 Verhit 1 eed olifolle in een kookpot en stoof de sjalotten 2 min. Voeg de groenekool toe en laat 5 min. stoven. Kruid met peper en zout en meng er de ricotta en de pastasaus onder. hebt en die u niet langer kan bewaren, zitten 5 Voeg de rigatoni toe aan de groentesaus en doe alles in een ovenschaal, schep er de bolletjes volledig in de prijs. mozzarella over. Bestrooi met de parmezaan. 6 Plaats 15 min. in de voorverwarmde oven. Zet de laatste 2 min. de ovengrill aan voor een » Voor ingrediënten die u kan bewaren, bv. goudbruin korstje. diepvriesproducten, rekenen we alleen de Sicilia D.O.C. 'Isola' Nero d'Avola Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediertenlis) gebruikte hoeveelheid mee. Energie Slakcal Vezels 368 Sicilia - Italië Vetten » Basisingrediënten zoals boter, peper, zout, die Floreffe Dubbel 268 Ellen 2 198 rekenen we niet mee. (waarvan) verzadigde vetzuren 16,1 8 Zout Koohydrten 838 Donker abdijbier (waarvan) suikers lag ‘Omdat we altijd re: eren op de prijzen en promoties in de andere. in uw Cokuyt-winkelnög Le zijn dan in deze lol ie x, De kort rloon van uw Xlra-app. of ete vies n usteck lumnen de rien e prijzen in uw winkel kan LE wnlelbezoek raadplegen via de co app, op caluyt be Di onze Klantendienst ER Lond u'géenkansen. Æ laagste prijzen

Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 6