Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 6




Hier is pagina 6 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.10.2020 tot 20.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Op het menu

MA

N

AA

su

uud

u

Ingrediënten

‘2

uit weekmenu 2.

Rode Prijzen geldig van

-

en"

wi

F3

4

oO

Eu “u

Pir

=

hans?

Er

Be

Kippenchipolata

+150g

| NS

ig

6,49 €/kg

\

>,

gs

=

VA

nekool

eso (eN

groe

Groenekool

Rigatoni met

2,45€

lo:

en tomat

en-ricottasaus

Herkomst: België.

Ingrediënten @ personen)

1,49:

1/2 groenekool

400 g rigatoni (paste)

2 sjalotten

400 g pastasaus Basilico (bokaal)

=

150 g ricotta

1 eetl olijfolie

250 g mozzarellabolletjes

peper en zout

75 g parmezaan (lek)

Hoe berekenen we onze

Voorbere:

ng (5 min)

- Snipper de sjalotten fijn.

prijzen?

- Snij de groenekoolin hele fijne reepjes.

De recepten in ons weekmenu krijgen een

- Rasp de parmezaan.

- Laat de mozzarellabolletjes uitlekken.

prijs per persoon mee. Dit zijn uiteraard

richtprijzen, maar zo krijgt u alvast een idee.

Bereiding (15 min. + 15 min.in de over)

1 Verwarm de oven voor op 180 °C.

Waar houden we rekening mee

2 Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

bij de berekening?

3 Kook intussen de groenekool 4 min. in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.

Laat uitlekken.

» Ingrediënten die u maar voor een deel nodig

4 Verhit 1 eed olifolle in een kookpot en stoof de sjalotten 2 min. Voeg de groenekool toe en

laat 5 min. stoven. Kruid met peper en zout en meng er de ricotta en de pastasaus onder.

hebt en die u niet langer kan bewaren, zitten

5 Voeg de rigatoni toe aan de groentesaus en doe alles in een ovenschaal, schep er de bolletjes

volledig in de prijs.

mozzarella over. Bestrooi met de parmezaan.

6 Plaats 15 min. in de voorverwarmde oven. Zet de laatste 2 min. de ovengrill aan voor een

» Voor ingrediënten die u kan bewaren, bv.

goudbruin korstje.

diepvriesproducten, rekenen we alleen de

Sicilia D.O.C. 'Isola' Nero d'Avola

Voedingswaarde per persoon (op bass van de ingrediertenlis)

gebruikte hoeveelheid mee.

Energie

Slakcal Vezels

368

Sicilia - Italië

Vetten

» Basisingrediënten zoals boter, peper, zout, die

Floreffe Dubbel

268 Ellen 2

198

rekenen we niet mee.

(waarvan) verzadigde vetzuren 16,1 8 Zout

Koohydrten

838

Donker abdijbier

(waarvan) suikers

lag

‘Omdat we altijd re:

eren op de prijzen en promoties in de andere.

in uw Cokuyt-winkelnög Le

zijn dan in deze lol

ie

x, De kort

rloon van uw Xlra-app.

of

ete vies n usteck lumnen de rien

e prijzen in uw winkel kan

LE

wnlelbezoek raadplegen via de

co

app, op caluyt be

Di onze Klantendienst

ER Lond

u'géenkansen.

Æ laagste prijzen