Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 5




Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.10.2020 tot 20.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

AAN TAFEL …

Lekker

2

U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu's van

Koken /

ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden

ve

waarmee u tijd bespaart.

MT Lie

colruyt.be/weekmenu

WEEK 2: 14/10 - 20/10

1 PAN

RN

pm

€pp

OP TAFEL

@

30 min.

20 min.

2,

50€

was

ee

r

="

Br}

à >,

ip

A

I

5

£

=“

a

BE

à

ES

nt

y

ST

til

u

nchipolata

PEAU

Andijviegratin

A tomaatjes

Ingrediënten (@ personen)

Bereiding (15 min. + 20 min. n de over)

met de geraspte kaas. Plaats 20 min. in de

450

Kippenchipolata

50 g geraspte

1 Verwarm de oven voor op 200 °C.

voorverwarmde oven. Zet de laatste 2 min. de

(beenhouwerij

emmentaler

ovengrill aan.

2 Smelt de boter in een kookpot en stoof de

1 andivie

1 eetl. boter

andijvie tot ze geslonken is. Kruid met peper en

2008

5,5 eetl olijfolie

zout.

Montagny ler Cru AOP.

snoeptomaatjes

1 koffiel.

3 Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan

"Blason de Bourgogne’ - Cave de Buxy

500 g gekookte

kerriepoeder

en bek de ui en het knoflook glazig. Voeg het

krieltjes (versmarkt)

1 koffiel.

Hopus

Lui

kerriepoeder, het paprikapoeder, peper en

Sterk blond bier

paprikapoeder

zout toe. Laat 2 min. verder bakken. Schep uit

2 teentjes knoflook

peper en zout

de pan.

125 g ricotta

4 Verhit 1 eetl olijfolie in dezefde pan en bek

de krieltjes 3 min. goudbruin. Haal uit de pan.

Voorbereiding (15 min)

- Snij de andijvie fin.

5 Verhit opnieuw 1 eetl. olijfolie in de pan

Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)

en bak de stukjes chipolata 4 min. Meng de

Energie 406 kal Vezels. 398

- Snij de snoeptomaatjes in 2.

ricotta, de ui, het knoflook, de andijvie, de

Veten

238 Hvilen 3058

- Snij de kippenchipolata in stukjes.

krieltjes en de tomaatjes onder de chipolata.

(waanan) verzadigdevetzuren 10,4. Zout

198

- Snipper het knoflook en de ui fin

6 Wrijf een ovenschaal in met 1/2 eetl

Koolhydraten

768

(waarvan) suikers

628

olijfolie. Doe alles in de ovenschaal en bestrooi

sk Met uw 28 xTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.

Te