Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 5


Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.10.2020 tot 20.10.2020.



Colruyt Folder 07.10.2020

Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.10.2020 tot 20.10.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 5

AAN TAFEL … Lekker 2 U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu's van Koken / ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden ve waarmee u tijd bespaart. MT Lie colruyt.be/weekmenu WEEK 2: 14/10 - 20/10 1 PAN RN pm €pp OP TAFEL @ 30 min. 20 min. 2, 50€ was ee r =" Br} à >, ip A I 5 £ =“ a BE à ES nt y ST til u nchipolata PEAU Andijviegratin A tomaatjes Ingrediënten (@ personen) Bereiding (15 min. + 20 min. n de over) met de geraspte kaas. Plaats 20 min. in de 450 Kippenchipolata 50 g geraspte 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. voorverwarmde oven. Zet de laatste 2 min. de (beenhouwerij emmentaler ovengrill aan. 2 Smelt de boter in een kookpot en stoof de 1 andivie 1 eetl. boter andijvie tot ze geslonken is. Kruid met peper en 2008 5,5 eetl olijfolie zout. Montagny ler Cru AOP. snoeptomaatjes 1 koffiel. 3 Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan "Blason de Bourgogne’ - Cave de Buxy 500 g gekookte kerriepoeder en bek de ui en het knoflook glazig. Voeg het krieltjes (versmarkt) 1 koffiel. Hopus Lui kerriepoeder, het paprikapoeder, peper en Sterk blond bier paprikapoeder zout toe. Laat 2 min. verder bakken. Schep uit 2 teentjes knoflook peper en zout de pan. 125 g ricotta 4 Verhit 1 eetl olijfolie in dezefde pan en bek de krieltjes 3 min. goudbruin. Haal uit de pan. Voorbereiding (15 min) - Snij de andijvie fin. 5 Verhit opnieuw 1 eetl. olijfolie in de pan Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten) en bak de stukjes chipolata 4 min. Meng de Energie 406 kal Vezels. 398 - Snij de snoeptomaatjes in 2. ricotta, de ui, het knoflook, de andijvie, de Veten 238 Hvilen 3058 - Snij de kippenchipolata in stukjes. krieltjes en de tomaatjes onder de chipolata. (waanan) verzadigdevetzuren 10,4. Zout 198 - Snipper het knoflook en de ui fin 6 Wrijf een ovenschaal in met 1/2 eetl Koolhydraten 768 (waarvan) suikers 628 olijfolie. Doe alles in de ovenschaal en bestrooi sk Met uw 28 xTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar. Te

Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 5