Colruyt - Folder van 07.10.2020 tot 20.10.2020 - Pagina 5
Hier is pagina 5 van 8 pagina's van de Colruyt folder, geldig van 07.10.2020 tot 20.10.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
AAN TAFEL …
Lekker
2
U krijgt niet 1, maar wel 2 weekmenu's van
Koken /
ons kookteam. Lekkere en evenwichtige maaltijden
ve
waarmee u tijd bespaart.
MT Lie
colruyt.be/weekmenu
WEEK 2: 14/10 - 20/10
1 PAN
RN
pm
€pp
OP TAFEL
@
30 min.
20 min.
2,
50€
was
ee
r
="
Br}
à >,
ip
A
I
5
£
=“
a
BE
à
ES
nt
y
ST
til
u
nchipolata
PEAU
Andijviegratin
A tomaatjes
Ingrediënten (@ personen)
Bereiding (15 min. + 20 min. n de over)
met de geraspte kaas. Plaats 20 min. in de
450
Kippenchipolata
50 g geraspte
1 Verwarm de oven voor op 200 °C.
voorverwarmde oven. Zet de laatste 2 min. de
(beenhouwerij
emmentaler
ovengrill aan.
2 Smelt de boter in een kookpot en stoof de
1 andivie
1 eetl. boter
andijvie tot ze geslonken is. Kruid met peper en
2008
5,5 eetl olijfolie
zout.
Montagny ler Cru AOP.
snoeptomaatjes
1 koffiel.
3 Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan
"Blason de Bourgogne’ - Cave de Buxy
500 g gekookte
kerriepoeder
en bek de ui en het knoflook glazig. Voeg het
krieltjes (versmarkt)
1 koffiel.
Hopus
Lui
kerriepoeder, het paprikapoeder, peper en
Sterk blond bier
paprikapoeder
zout toe. Laat 2 min. verder bakken. Schep uit
2 teentjes knoflook
peper en zout
de pan.
125 g ricotta
4 Verhit 1 eetl olijfolie in dezefde pan en bek
de krieltjes 3 min. goudbruin. Haal uit de pan.
Voorbereiding (15 min)
- Snij de andijvie fin.
5 Verhit opnieuw 1 eetl. olijfolie in de pan
Voedingswaarde per persoon (op basis van de ingrediënten)
en bak de stukjes chipolata 4 min. Meng de
Energie 406 kal Vezels. 398
- Snij de snoeptomaatjes in 2.
ricotta, de ui, het knoflook, de andijvie, de
Veten
238 Hvilen 3058
- Snij de kippenchipolata in stukjes.
krieltjes en de tomaatjes onder de chipolata.
(waanan) verzadigdevetzuren 10,4. Zout
198
- Snipper het knoflook en de ui fin
6 Wrijf een ovenschaal in met 1/2 eetl
Koolhydraten
768
(waarvan) suikers
628
olijfolie. Doe alles in de ovenschaal en bestrooi
sk Met uw 28 xTRA -app of -kaart. 1 korting per kasticket. Niet cumuleerbaar.
Te